bebek cinsiyet belirleme..

eydina karbonatlı duşun ölcülerini kaca kac yapmıştı?
orgazm olayına ben inanıyorum.aynen uygulamaya calışcam
ya kadın önce olmalı yada aynı anda olmaları lazım
orgazm esnasındaki kasılmayla spermler yumurtaya daha hızlı ulaşıyor

bende erkek çocuk istiyorum ellerine sağlık elaracım bu sayfayı bize hazırladığın için :))))

valla erkek çocuk hiçç ama hiççç istemezdimmm elara senmi beynimi yıkadın bilmiyorum ama şimdi erkek çocuk istemeye başladım :))))) kızım var allaha şükür birde oğlum olsun ikisininde tadına bakayım :))
ben sıkıntıya gelemem valla karı koca koyuveriririz kısmetimize ne düşerse artık napıyımm :)
elara senin sıkı takicinim eğer sen dener ve başarırsan belki denediğin yöntemi uygularım.

doktora git ben hamile kalamadım 4 aydır beni takibe alın de
yumurta takibi yaptır.
çatlatma ignesi istediginide söle.benim yaşım gidiyor artık cok ertelemek istemiyorum yumurta catlamasını garantiye almak istiyorum dersin
igneden 38-40 saatler arasıda ilişki yaşarsın
hemen ilişkiden sonra kalma ayagaa
ayagını duvara dik biraz dur öle sonra sagına dön yat
hemen duş alma yani.
geceleri kalk teeccüt namazı kıl.ben bu namazda edilen duaların kabul olacagına inanıyorum.başıma geldi cünkü.
eşin ve sen diete başlayın
eşine mutlaka cinko takviyesi hap içir
sende potasyum takviyesi al
2 şer hafta arayla havuc ve keciboynuzu kürünü yap
eşine bol bol soda içir sende iç.
ilişki öncesi eşin bölgesel soguk duş uygulasın sert kahve içsin.namaz dua bide
yani ilk sayfada yazıyor hepsi ama yüzeysel bunları yapsan yeetrli olur sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin cnm valla cok özlemişim seniii
annengildemisin
bende erkek cocuklarına bayılıyorummm.inş Allah isteyen herekse verirr bi tosunncuk
sıkıntıya gelemem filan deme hiç.kuzu kuzu yapcan bu yöntemleri.sende başkalarına örnek olcan hehe

ilk sayfayı güncelledim
yumurta akını ekledim.
vagi-c konusuna acıklık getirdim
yumurta akı ve karbonat ph ölcümlerini ekledim

yumurta takibi,çatlatma ignesi v.s acıklamalar ekeldim
ama bunlardan pek konuşulmadı burda.ben okuduklarımı bildiklerimi yazmaya calıştım kısa kısaa
yalnış ,eksik bilgi ,öneri filan varsa düzeltelim lütfen

ovulasyon yöntemlerinden ateş ölcme yöntemini yazcam onuda daha sonra müsait oldugumda yazarım
benden bukadarr şimdilik.

işte bu yazdıkların çok önemlii gamze sende bunları dikkate alll
malasef ben yapamadımm

aminnn
Allah bagışlasın kızınıı
takıl bize Allahın izniylee inşallah olurr erkek bebişlerimizz
ne zaman düşünüyorsun hamileligi

canım elaracım senin yazdıklarını okudum.çok mantıklı geldi. uygulucam.doktora gittim.doktor mantar var dedi.fitil yazdı. aslında 1 yıldır korunmuyoruz .olmadı.ondan önce korunduğum halde hamile kalmıştım.9 haftalıkken kalbi durdu. kürtaj olmak zorunda kaldım.yani bir yılı geçti hala hamiş olamadım.bakalım artık rabbim nezaman verirse kızım artık bir kardeş istiyor.rabbim tez zamanda nasip etsin bebişlerimizi :gitme:

canım cok gecmiş olsun Allah bidaha göstermesin kürtaj olayını
yumurta takibi yaptırdınmı hiç.yumurtaların normal calışıp olgunlaşıyormu?
kızın 7 yaşındaymış baya uzun süre gecince yumurta tembelligi oluyormuş diye duymuştum.hamile kalamaman bundan olabilirmiki?

bence doktora git ayrıntı takibe alsın seni.gerekirse klomen filan kullan.çatlatma ignesi ol o zaman hamile kalma şansında yükselik
eşin içinde ilk sayfada yazdıgım kürleri yap mutlaka. Hamile kalabilmek için sperm kalitesi,sayısı,dayanıklılıgı da önemli cünkü

merhaba kızlar.
Misafirlikten yeni geldik.

Eşimin mesai arkadaşı davet etmişti. neyse arkadaşın eşi 8 aylık hamile. 1. çocuğu erkek, 2. si de erkekmiş eşim hemen zıpladı --bunun bir yöntemi mi var diye-- sonra utandı ama arkadaşı ve eşi çok cana yakınlar. onlar da 2. çocuklarının kız olmasını çok istemişler ama erkekmiş ona üzülüyorlarmış.

eşimin arkadaşı kesinlikle tuzlu yemiyormuş, kırmızı et sevmiyormuş çok sessiz sakin bir insan, neyse karısı da tam tersi aşırı derece de acı ekşi tuzlu seven biriymiş. 2 gebeliği de 3 . ayında farketmişler çünkü 3 aylık olana kadar regl oluyormuş, 2 sine de cizre de hamile kalmış, ve buralar acaip sıcak.
ilk oğlunun doğum tarihi 02.02.2007 yani hamile kalma tarihi yanlış hesaplamadıysam 2006 nın 5. ya da 6. ayı hamile kalmış oluyor ki buralar bu tarihlerde aşırı sıcak oluyor.
2. sine 8 aylık hamile Allah kısmet ederse haziran 25 gibi doğum yapacakmış. yani hamile kalma tarihi 2009 un eylül ekim ayı mı oluyor, bu tarihte ise buralar hafif serin olur.
bayan şuan 31 yaşında ama aklıma tam doğum tarihini sormak gelmedi.

eşimin arkadaşı acı-tuzlu -ekşi yemeyi sevmiyor,tatlıyı çok seviyor, aşırı sigara içiyor.
eşi ise aşırı tuzlu- ekşi-acılı yiyecekler yiyor,

hamileliği de çok zo9r geçiyormuş mide bulantısı aşırı oluyormuş. karnı çok büyük ben ikiz bebeğe falan hamile zannetmiştim ilk görüşte.

ayıp olacak ama yine de yazayım. ben de hamile olduğumu bilmiyordum kızımda. seyrek ilişki sonrası hamile kaldığıma eminim. eşim de ben de acıyı ekşiyi tatlıyı kırmızı eti çok severiz. ben de temmuz ayında hamile kaldım. aşırı derece de sıcaktı ve ben utanıyorum yazarken ama orgazm olmadım. o hafta atyin nedeniyle eşya topladığımız için aşırı derece de yorgundum, ve ben yaptığımız kaza nedeniyle hastane de 5 ay soluma yattığım için kolumda bir uyuşukluk olduğu için hastaneden çıktıktan sonra hep sağıma yatıyorum. yani kazadan sonra hep sağıma yatıyorum.
kızıma hamile kaldığım gün de çok yorgun olduğum için ilşikiden sonra ayağa kalkacak gücüm falan yoktu banyo falan yapamadan uyuyup kalmışım, sağıma dönüp yattığım da kesin çünkü ben hastaneden sonra hiç soluma yattığımı bilmem. Ama eşim o aylar da hamile kalma ihtimalime karşı ilişkiden önce hep besmele çekerdi :) (dini nikahımızı kıyan imam söylemişti bunu her ilişkinizden önce besmele çekin hata ile hamile kalınırsa besmele ile yapılan çocuğunuz hayırlı evlat olur) demişti.

hamile kaldığımı bilmiyordum ama aşırı derece de et ve balık yiyordum, domatesi çok yerdim, helvayı çok yiyordum, turşuyu çok yiyordum kesinlikle mide bulantıları falan yaşamadım, hamileliğim oldukça rahattı
ama benim hamileliğim çoooooooook rahat geçti. leblebi yutmuş solucan gibiydim arkadan bakanlar hiç hamileye benzemiyorsun derdi. normal de 36 bedenim, doğumdan 1 ay kadar önce 38 beden anca olmuştum.

şimdi bu yazdıklarından ne sonuç çıkaracağız diye sorarsanız ben de bilmiyorum yazdım işte :)

Son düzenleme:
ph metre cok pahalı.turnasol kagıdıda işimizi görmezmi.

turnusol kağıdı da iş görür zaten hemen renk değişimini fark ediyorsunuz ve bir çizelge üzerin de hangi rengin hangi ph a denk geldiği yazıyor üzerinde. boşu boşuna para vermemek lazım.

bencede.o kadar para veremem ph metreyee.
nisan sen vajinal duş olarak hangisini yapmayı düşünüyon bacım
yumurta olayı aklına yattımı?

arkadaşlar turnasol kağıdı 15-20 TL. benim bahsettiğim cihaz ise 10 dolar civarı. daha ucuza geliyor ve digital .

arkadaşlar turnasol kağıdı 15-20 TL. benim bahsettiğim cihaz ise 10 dolar civarı. daha ucuza geliyor ve digital .

googleden baktım ben cok pahalıydı
ph-metre diye geciyor .en düşügü 70-120 den başlıyor.
senin dedigin cihazın linki varsa koyabilirmisin

Son düzenleyen: Moderatör:

nisancımm güzel güzel anlatmışsınn cnm okuyanlar gerekli msjı alacaklardır:)
ben aldım mesajı.
bu yöntemler sadece erkek yada kız bebek olma şansını arttırıyor.hiç bi garantisi yok.
ama yinede denemeye degerryerimseniben

Günadin fistiklar oglan anasi olacasilar
cifter cifter sahip olun emi Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim yurekten inan ve yap mutlaka olacak dualarin kabul olacak bunu unutma Rabbim benim dualarimi bos cevirmedi insallahhhh
sen o yöntemleri denemesende olacağı varmış zaten.sen şansını artırmışın sadece.

ne demek istedin anlamadim
kaderde ne varsa o yasaniyor benim kismetim de de o varmis ben sadece rabbimden diledim oda kabul etti sukur elhamdulillah umarm herkese nasip olur bizim mahallade genlde herkesin istedigi oldu bliyorduk o gece ilski gerceklesecekti ve hepberaber dua ediyorduk birinci oglumuz dogudu simdi ikinci oglumuz Allahin izni ile yolda Allah herkese nasip etsin ben baska biyi demiyorum yumurta falan bana sakincali geliyor mikrop kapmayin amam deyim kizlar

demek istediğim senın kaderinde kısmetinde varmış zaten diyorum.sen duayla şükürle sansını dahada artırmışın bu yani benım kısmetimdede iki kız sahibi olmak varmış bende çok diedim istedim ama demekki daha içten dileyemmişim.bilmiyorum artık bu konular karışık biraz allahın işine kımse akıl erdiremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…