- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
eydina 1 litre suya 2 yemek kasigi karbonat atti kaynamis sogumus suyaeydina karbonatlı duşun ölcülerini kaca kac yapmıştı?
orgazm olayına ben inanıyorum.aynen uygulamaya calışcam
ya kadın önce olmalı yada aynı anda olmaları lazım
orgazm esnasındaki kasılmayla spermler yumurtaya daha hızlı ulaşıyor
googleden baktım ben cok pahalıydı
ph-metre diye geciyor .en düşügü 70-120 den başlıyor.
senin dedigin cihazın linki varsa koyabilirmisin
nisandakar yazmùis anlatmis bende yazayim ozaman :)))
bende hamile kalmadan once esimle ben bol bollll yesil salata ve balikkk en cok tukettigimiz urunler ben hep bitki cayi icerdim
surekli esim cokkk az yer yumurtai cok severdi tereyag aksamlarida bol bol kola icerdi
cok zayiftim 56 faln dediya yukardaki gunlerde kaldik iliskiden sonra kalkmadim yattim sabaha kadar
sagima yattim uc gun gebelik testinde 1 hafta sonra cikti
6 ay geberdim kusmaktan canim ciktii
karnim sipsivri cok guzeldi tek gobus vardi
coooook guzellestimmm yuzumde bir puruz dahi yoktu
slm kizlarr nassiniz bakemmmmmm
gamzem ederim canim senin asil ismini alayim özel dua ederim ebrumun kizi var canim benim bana msn adresin ver oradan ögrenirim ismini canim
iiyim valla yaramazlik yok arkadasim hamisti dememisti bana ikiz oldugunu bugun söyledi birisi kesin erkek de öburu kiz olma ihtimali var insallah tup bebek yontemiyle ilki sakat dogdu yavrum cok cekti su an 7 yasinda bir gozu kür tavsan dudak dogdu cok cekti cok insallah bunlar mukafat olur ona kadinda kaninda hastalik vardi normal yolla hamis kalmasi mumkun degildi mutlaka sakat dogar demis dr.lar oda trye gitti tup bebek yapti
ok cnm özelden atabılırsem atarım dur deneyım:):):))):))
gamzem ederim canim senin asil ismini alayim özel dua ederim ebrumun kizi var canim benim bana msn adresin ver oradan ögrenirim ismini canim
geldımı gurbetım attım cnm
yarin matematik gelir insallah sorularimiza aciklik getirir cok karisti kafam
bu arada dun ruyamda oglum olmus gercek gibiydi kizlar coooook bambaska duygu anlatamamm cokk guzellll diii((
eydina 1 litre suya 2 yemek kasigi karbonat atti kaynamis sogumus suya
yarim saat once iliskiden
orgazma gelince kizimda once ben oldum
arka pozisyonda yanliz o+12 idi sanirim 17. gun tek iliski
28 gunde duzenli reglerim vardi
hayır olsun rüyan cnm.inşallah rüyan gercek olurryarin matematik gelir insallah sorularimiza aciklik getirir cok karisti kafam
bu arada dun ruyamda oglum olmus gercek gibiydi kizlar coooook bambaska duygu anlatamamm cokk guzellll diii((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?