bebek cinsiyet belirleme..

eydina 1 litre suya 2 yemek kasigi karbonat atti kaynamis sogumus suya
yarim saat once iliskiden
orgazma gelince kizimda once ben oldum
arka pozisyonda yanliz o+12 idi sanirim 17. gun tek iliski
28 gunde duzenli reglerim vardi

nisandakar yazmùis anlatmis bende yazayim ozaman :)))
bende hamile kalmadan once esimle ben bol bollll yesil salata ve balikkk en cok tukettigimiz urunler ben hep bitki cayi icerdim
surekli esim cokkk az yer yumurtai cok severdi tereyag aksamlarida bol bol kola icerdi
cok zayiftim 56 faln dediya yukardaki gunlerde kaldik iliskiden sonra kalkmadim yattim sabaha kadar
sagima yattim uc gun gebelik testinde 1 hafta sonra cikti
6 ay geberdim kusmaktan canim ciktii
karnim sipsivri cok guzeldi tek gobus vardi
coooook guzellestimmm yuzumde bir puruz dahi yoktu

cnm neyın oldu bebısımızın cınsıyetı kızmı erkekmı ????

gamzem ederim canim senin asil ismini alayim özel dua ederim ebrumun kizi var canim benim bana msn adresin ver oradan ögrenirim ismini canim

ben dün alisveris yaptim sonra dugune gittim bugun kermes vardi orada kaldik sonra dogum yapan komsuma hastaneye gittim hic sanci cekmemis gibi birsey valla dogum masasina yattim ve brden su geldi pesine kizim geldi öyle bir anlatiyorki herkese nasip olmaz diyor valla ya guzel bir kizikasi var

iiyim valla yaramazlik yok arkadasim hamisti dememisti bana ikiz oldugunu bugun söyledi birisi kesin erkek de öburu kiz olma ihtimali var insallah tup bebek yontemiyle ilki sakat dogdu yavrum cok cekti su an 7 yasinda bir gozu kür tavsan dudak dogdu cok cekti cok insallah bunlar mukafat olur ona kadinda kaninda hastalik vardi normal yolla hamis kalmasi mumkun degildi mutlaka sakat dogar demis dr.lar oda trye gitti tup bebek yapti

ay allah yardımcısı olsun cnm cok zor ınsallah bunlarda guler ....

yarin matematik gelir insallah sorularimiza aciklik getirir cok karisti kafam
bu arada dun ruyamda oglum olmus gercek gibiydi kizlar coooook bambaska duygu anlatamamm cokk guzellll diii ((

eydina 1 litre suya 2 yemek kasigi karbonat atti kaynamis sogumus suya
yarim saat once iliskiden
orgazma gelince kizimda once ben oldum
arka pozisyonda yanliz o+12 idi sanirim 17. gun tek iliski
28 gunde duzenli reglerim vardi

ben ilk sayfaya 1 litreye 1 kaşık karbonat yazmıştım.degiştiriyim 2 kaşık yazıyım ozaman.

yarin matematik gelir insallah sorularimiza aciklik getirir cok karisti kafam
bu arada dun ruyamda oglum olmus gercek gibiydi kizlar coooook bambaska duygu anlatamamm cokk guzellll diii ((
hayır olsun rüyan cnm.inşallah rüyan gercek olurr
kafan hangi konuda karıştı?

gurbet din kültürü ögretmeniyim demiştin
bişi sormak istiyorum
biliyorsun bi irademizin dahil oldugu kader var
bide irademizin dahil olmadıgı kader var.
cinsiyet olayı irademizin dahil olmadı kadere giriyor diye biliyorum
cinsiyet konusunda bizim bu tarz yöntemler denememiz yada dua etmemiz bu kaderin degişmesinde etkili olurmu?
hadi yöntemleri gectim dua gercekten kaderimizi degiştirirmi?

dogum,ölüm,nikahın saati şaşmaz denir.yani bunlar degiştirilemez.Allah tarafından karar verilmiştir.
cinsiyet konusuda bu gruba giriyormu CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…