bebek cinsiyet belirleme..

2. bizi çok yoruyor 3. askıda yani anlayacağın. bazen 2 yeter diyoruz Allah bunlara uzun ömür versin. msn den gelmedi bişi

teravet 2 kız çocuğunun olması nasıl bir şey. mesela büyük kızın kardeşi ile anlaşabiliyor mu.

mesela benim kızım kız çocukları ile oynamayı, oyuncak kız bebeklerle oynamayı falan hiç sevmiyor, varsa yoksa arabalar, yapbozlar ve top oynamak mesela oyuncakçıdam basketbol filesi ve topu aldı duvara monte ettik sonunla oynar, resim yapar, kız kardeş değil erkek kardeş olsun top oynarız kızlar bebekle oynuyor diyor

diline saglikk tedbir senden takdir Allahtan

neden girmeyeyimki bende bakıyorum deneyipte tutturan oluyomu diye
gir bacim gir tutturanlardan birisi benim hemide iki oglan anacim
sağolasın bacımmm sen nasılsın? görüşemiyoruz pek di mi? küçük prensesimiz nasıl?
teravetim kiz gözlerimiz arar oldu bizim mahallede pek bulusamiyoz

selam kızlar ben geldim yeniden üye oldum baktım toplanıyonuz yavaş yavaş buraya ben eksik kalmayım demi bacılarım beni tanımayana bozulurum bak haaaaazemuszemus
seni kim tanimaz giiiiiii minikim benimmm
kızlar bende erkek bebiş istiyorum. bitane kızım var 7 yaşında inşallah rabbim de hepimize birer erkek bebiş verir.bu yöntemleri uygulucam inşallah
amin canim beni kizlik soy adim ertürk nerelisin sen

yumuratya falan bacilar dikkat edin mikrop falan kapmayinnn desenize ben kolay yoldan bulmusum oglanlari Allah size kolaylik versin gacilarrrr:teselli:

kardeşiyle süper geçiniyor. kıskançlık az düzeyde. hatta bazen kardeşi beni çileden çıkarınca hafiften kızıyorum küçüğe. o zaman ablası bana bağırıyor . o bebek ne kızıyorsun diyor. iyiden iyiye abla oldu yani.

kız mimoza ne yapıyon

8 i gece 1 ile akşam 19 arası ovulasyon yaşayacaksın bence. 15.00-16.00 çok iyi bir zaman ilişki için. zaten sen doktora gidiyosun.

ayy ben de soruyorum ya kızlar tabi ki daha iyi geçinirler değil mi?

mesela bz 5 kız kardeşiz çok iyi anlaşırız, yazları onlar yıllık izinlerini bana göre ayarlıyorlar (aslında kızıma yani yeğenlerinin geliş tarihine göre) annemin evinde toplanıyoruz çok eğlenceli oluyor bazen takılıyoruz --erkek kardeşimiz olsaydı babamıza benzeseydi başımıza bela olurdu anne iyi ki oğlun olmamış -- diyoruz.

turnusol kağıdı da iş görür zaten hemen renk değişimini fark ediyorsunuz ve bir çizelge üzerin de hangi rengin hangi ph a denk geldiği yazıyor üzerinde. boşu boşuna para vermemek lazım.

bencede.o kadar para veremem ph metreyee.
nisan sen vajinal duş olarak hangisini yapmayı düşünüyon bacım
yumurta olayı aklına yattımı?

bencede.o kadar para veremem ph metreyee.
nisan sen vajinal duş olarak hangisini yapmayı düşünüyon bacım
yumurta olayı aklına yattımı?

evet yumurta olayı aklıma yattı ama --yıkanıp bekletilen yumurtanın içinde mşkroplar çok çabuk ürüyormuş. bundan tırstım biraz. ama 2 sinden birini deneyecğiz bakalım

hıı evet yumurta kırıldıktan sonra en fazla 5 dk bekletmek lazımmış.hemen phsını ölcüp vajinaya yerleştirmek lazım
ayy ben nasıl yapcam bunu hiç bilmiorum.yapamam gibi geliyorrboshayallersmile

hıı evet yumurta kırıldıktan sonra en fazla 5 dk bekletmek lazımmış.hemen phsını ölcüp vajinaya yerleştirmek lazım
ayy ben nasıl yapcam bunu hiç bilmiorum.yapamam gibi geliyorrboshayallersmile

ben yumurta kırıldıktan sonrasını demiyorum.

kanal d deki doktorum programında izledim.

aldığınız yumurtları buzdolabına yerleştirirken kesinlikle yıkaıp koymayın. kabuğunda ki mikroplar yumurtanın içine girer, kesinlikle yumurtaları yıkamayın. kaynatmadan hemen önce yıkayıp kaynamaya bırakın diyordu

ya yumurta akını nasıl vajinanın içine koyacağım diye sıkıkntı etme.

hiç birşey bulamazsan büyük şırıngalar oluyor ucu da geniş hem. onlardan alırsın eczaneden sonra vajinanın içine sıkarsın

bu ara da benim de uykum geldi yarın görüşürz

sagol bilgi için cnm
silerde koyarız dolaba ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…