- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
2. bizi çok yoruyor 3. askıda yani anlayacağın. bazen 2 yeter diyoruz Allah bunlara uzun ömür versin. msn den gelmedi bişi
diline saglikk tedbir senden takdir Allahtancnm bu yöntemler birer vesile takdir Allahın
sen biildigin yöntemleri denersin ilerde keşke dememek için buna ragmen olmuyorsa kafan rahat olur.Allah böle uygun görmüş dersin.
biz inanan insanlarız hamd olsun.Allaha isyan etmek ,onun verdiklerini begenmemek gibi bi lüksümüz olamazz
ama önümüzde fırsatlar varsada bunları degerlendirmek gerekirr
böle olumsuz düşünme bencee
sen tevekkül et takdiri Allaha bırak
tevekkül; müslümanın, yapacağı işlerde tüm zahiri sebeplere sarılması, alınması gereken tedbirleri alması, çalışıp çabalaması, ama gönlünü bunlara bağlamayıp sadece Allah'a dayanmasıdır. Tevekkül, hiç bir zaman, çalışmayı ve sebebe sarılmayı terkedip, Allah'ın dediği olur" diyerek kenara çekilmek değildir (Fahru'd-Din er-Razî, Mefatihu'l-Gayb, Bulak 1289, 111, 122; Elmalılı M. Hamdi Yazır, Hak Dini Kur'an Dili, VII, 5063, 5064). Nitekim Hz. Peygamber, devesini salıvererek Allah'a tevekkül ettiğini söyleyen bir bedeviye "Onu bağla da öyle tevekkül et" buyurmuştur (Tirmizî, Sıfatü'l-Kıyame, 60).
işte budurr!!!!!!
gir bacim gir tutturanlardan birisi benim hemide iki oglan anacimneden girmeyeyimki bende bakıyorum deneyipte tutturan oluyomu diye
teravetim kiz gözlerimiz arar oldu bizim mahallede pek bulusamiyozsağolasın bacımmm sen nasılsın? görüşemiyoruz pek di mi? küçük prensesimiz nasıl?
seni kim tanimaz giiiiiii minikim benimmmselam kızlar ben geldim yeniden üye oldum baktım toplanıyonuz yavaş yavaş buraya ben eksik kalmayım demi bacılarım beni tanımayana bozulurum bak haaaaazemuszemus
amin canim beni kizlik soy adim ertürk nerelisin senkızlar bende erkek bebiş istiyorum. bitane kızım var 7 yaşında inşallah rabbim de hepimize birer erkek bebiş verir.bu yöntemleri uygulucam inşallah
selam kızlar ammada çok yazışıyorsunuz..okuyamıyorum:)))
bende kararsızım.bu ay yine deniycem ama ne deniycem bilmiyorum.tahminen 8 haziran yum.günüm..mate mati yum+12 olayını açıklayınca insan tırsıyo...
gerçi ben yum anımı hissediyorum ama sperm yumurtaya kaç saattte ulaşıyo onu bilemiyoruz..yumurta akı olayı bana biraz iğrenç geldi:)))ama bilemiyorum kızlar illa iki hafta beklemesimi lazım bu yumurtanın.birde ben yum phını ölçemem turnusolum yok.karbonatlı suyu bi kee denedim.ama bizim mahalledekiler biliyo bu yolla kızı olan var.ne yapsam şaştım kaldım.:hulya:
teravet 2 kız çocuğunun olması nasıl bir şey. mesela büyük kızın kardeşi ile anlaşabiliyor mu.
mesela benim kızım kız çocukları ile oynamayı, oyuncak kız bebeklerle oynamayı falan hiç sevmiyor, varsa yoksa arabalar, yapbozlar ve top oynamak mesela oyuncakçıdam basketbol filesi ve topu aldı duvara monte ettik sonunla oynar, resim yapar, kız kardeş değil erkek kardeş olsun top oynarız kızlar bebekle oynuyor diyor
kardeşiyle süper geçiniyor. kıskançlık az düzeyde. hatta bazen kardeşi beni çileden çıkarınca hafiften kızıyorum küçüğe. o zaman ablası bana bağırıyor . o bebek ne kızıyorsun diyor. iyiden iyiye abla oldu yani.
kızlar bi de ph ölçmek iin turnasol yerine ph-metre kullanın bence. dijital ekranları oluyor bu cihazların ve net veriyor.
ph metre cok pahalı.turnasol kagıdıda işimizi görmezmi.
turnusol kağıdı da iş görür zaten hemen renk değişimini fark ediyorsunuz ve bir çizelge üzerin de hangi rengin hangi ph a denk geldiği yazıyor üzerinde. boşu boşuna para vermemek lazım.
bencede.o kadar para veremem ph metreyee.
nisan sen vajinal duş olarak hangisini yapmayı düşünüyon bacım
yumurta olayı aklına yattımı?
hıı evet yumurta kırıldıktan sonra en fazla 5 dk bekletmek lazımmış.hemen phsını ölcüp vajinaya yerleştirmek lazım
ayy ben nasıl yapcam bunu hiç bilmiorum.yapamam gibi geliyorrboshayallersmile
ben yumurta kırıldıktan sonrasını demiyorum.
kanal d deki doktorum programında izledim.
aldığınız yumurtları buzdolabına yerleştirirken kesinlikle yıkaıp koymayın. kabuğunda ki mikroplar yumurtanın içine girer, kesinlikle yumurtaları yıkamayın. kaynatmadan hemen önce yıkayıp kaynamaya bırakın diyordu
ya yumurta akını nasıl vajinanın içine koyacağım diye sıkıkntı etme.
hiç birşey bulamazsan büyük şırıngalar oluyor ucu da geniş hem. onlardan alırsın eczaneden sonra vajinanın içine sıkarsın
bu ara da benim de uykum geldi yarın görüşürz
günaydınnnnn
berraaaa naptınn bacımm dün akşam.denemeler oldumu merak ettim.hangi yöntemleri uyguladınnnn.gelince yaz mutlakaa
nurayahmetmiisn yoksadelikafadulden
kimsin cnm ben tanımıyorum seni tanışalımvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?