- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
2. bizi çok yoruyor 3. askıda yani anlayacağın. bazen 2 yeter diyoruz Allah bunlara uzun ömür versin. msn den gelmedi bişi
karabıberım nasılsın cnm bebıs nasıl nasıl gıdıyo yoruyomu senı cnm
katabiber dr. gittinmi dün ne dediler ne kontrolu yaptilar kiz
sağoll canımm
bendekii tekk probelm uykuu canımmm yoksa bulantımm falan olmadı hiçç
kızlarımdaaaa ölüyordumm bulantılardannn
sağol gurbett
offf ev çok pis temizlik yapıyorum bir yandan sizi okuyorummm
ah edam iyi geçtigine çok sevindimm.genelde erkek oçuckularında bulantı daha az görülür derler..inşallah..ilk kızımda çook bulantım vardı dünyadan sogumuştum.ikincisinde daha hafifti ama yinede azda olsa vardı...
kizlar matematigin evde neti yokmu
su yumurta cok aklima yatmisti napicaz simdi
karbonatla kizi olanlar acaba nasil yaptilar dusu
eydina yakaladi oglani dusa cok inandi oda ve butun drlar onu tavsiye ettigi halde demek onlar yuzeysel yaptilar
eydina coook derin olacak demisti kizlar birde su
orgazm napalim
olalimmi olmayalimmii
Ayyy Kızlar okumaktan başım döndü...şaştım kaldım...nötrledim kendimi ...erkek çocuk için yaş bir atfartan 33 tutturamazsam korkusu..4 aydır çalış sonuç yok...( keçiboynuzu içiriyodum onu da bıraktım şimdi tek yaptığım ilişkiden sonra yatmamak eger tutarsa erkek olur gibi geliyor y spermleri hızlıymış yaa...giderse o gider die banyo yapıyorum hemen ..bir de en çok inandığım Namaz ve dua İlk sayfadaki baştaki dua bir arkadaş paylaşmış ya ...eşim uymuştu ben de rahat rahat yattım amam malesef bu kocaların rahatlığı deli ediyor adamın beraber olası varmış ..ben de hemen kalktım banyomu yapıp namazımı kıldım duamı ettim Ayete'l Kursi'mi okudum ..sağıma dönüp uyudum...yani artık ya tutarsa diorum..
ılkmı senın cnm ıns rabbım hepımıze gonlunce verır ınş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?