bebek cinsiyet belirleme..

günaydınn..

ezelce hoşgeldin bacım....
berra için hayırlısı artıkk..
benim kız 4.5 aylık daha.ben 1.5 yaşına gelsin öyle düşünüyorum.yani seneye yaza.temmuz gibi başlamak istiyorum kısmetse.o zamana kadar kimileri hamile olacaka kimileri dogurmuş olacak..sizleri hep takip edecegim.bilgim varsa paylaşacagım.inşallah bizlere umut olursunuz...

sağoll canımm
bendekii tekk probelm uykuu canımmm yoksa bulantımm falan olmadı hiçç
kızlarımdaaaa ölüyordumm bulantılardannn

ah edam iyi geçtigine çok sevindimm.genelde erkek oçuckularında bulantı daha az görülür derler..inşallah..ilk kızımda çook bulantım vardı dünyadan sogumuştum.ikincisinde daha hafifti ama yinede azda olsa vardı...

hepsı farklı oluyo ya bende sonda hıc yoktu ama kız anacım degısık oluyo yanı kız erkek farketmıyo bızım bı akrabanın 3 kızı var kadın hamısken mutfaga gıremıyo kazayla 4. hamıs kaldı oda aynı mutfaga gıremıyo mıde bulantısı kusmak felan hatta herkez buda kız felan dedım ama oglu olduuuuuuuu:):)

kizlar matematigin evde neti yokmu
su yumurta cok aklima yatmisti napicaz simdi
karbonatla kizi olanlar acaba nasil yaptilar dusu
eydina yakaladi oglani dusa cok inandi oda ve butun drlar onu tavsiye ettigi halde demek onlar yuzeysel yaptilar
eydina coook derin olacak demisti kizlar birde su
orgazm napalim
olalimmi olmayalimmii

matelatiiiiikkk gel aydinlat biziii in gender dekiler nasil yaptilar yumurtayla dusuuu
karbonatimi daha cok tavisye ediyorlar yumurtayimi acaba sperme zarar verirmiki yada bizim yumurtaya

bi konu daha var aklima takilan
elara bas sayfada aciklamis ya

bir soz var eger kadin hafif asidik erkek baziksa genelde oglan olur diyor

eee biz neden cabaliyoruz o zamannnn

cnm kesınlıkle ılk sen olmalısın orgazm cunku öle yapan cok kısıden duydun oglu olmus bak benım 3 kızım 3undede hıc olmadım ama demek olmak gerekıyomus ok sakın ıhmal etme cnm ol

Ayyy Kızlar okumaktan başım döndü...şaştım kaldım...nötrledim kendimi ...erkek çocuk için yaş bir atfartan 33 tutturamazsam korkusu..4 aydır çalış sonuç yok...( keçiboynuzu içiriyodum onu da bıraktım şimdi tek yaptığım ilişkiden sonra yatmamak eger tutarsa erkek olur gibi geliyor y spermleri hızlıymış yaa...giderse o gider die banyo yapıyorum hemen ..bir de en çok inandığım Namaz ve dua İlk sayfadaki baştaki dua bir arkadaş paylaşmış ya ...eşim uymuştu ben de rahat rahat yattım amam malesef bu kocaların rahatlığı deli ediyor adamın beraber olası varmış ..ben de hemen kalktım banyomu yapıp namazımı kıldım duamı ettim Ayete'l Kursi'mi okudum ..sağıma dönüp uyudum...yani artık ya tutarsa diorum..

şu nifas raisalesiii takvimime takılmıştım onda da erkek bebk için 33 yaş taaa agustos diyor bekle babm beklee yaniii..bir de ebru arkadaşımızdı heralde adetten sonra 5 gün erkek olayı var..hadis-i Şerif miş islami sitelerde de gördüm... sizce hangi geçerlidir...yöntem karmaşası yaşıyorum...anlayacagınız...(

ılkmı senın cnm ıns rabbım hepımıze gonlunce verır ınş cnm

gamzecim 4 yaşında bir kızım var Allah'ım bağışlasın ..Çokkk şükür ..ama yaşım 33 oldu çocuk istiyoruz gönlümüzden erkek geçiyor ama hayırlsıı diyorum burdakilerin duygularınızı paylaşıyorumm yanii :)) nifas risalesi dediğim takvimi de paylaşmıştım gecen aylarda ...sizlerle baktın mı bilmiyorum...ama onun da tutmadığını falan yazan var..kimin de tutuyor kiminde tutmuyor...oranlayacaktım tutanla tutmayan ları amam oda olmadı..herneyse ..ebru arkadaşımızın adetten 5 gün içinde onada inandım ...yapıyorum şimdi...hani hadisi şerif dendiği için..ama hemen kalkıyorum artık yatmıyorum...namaz kılıyorum dua ediyorum ...adetimde dün bitmişti zaten..yani anlayacagın ortaya karışık bişi yapıyorum :)) biraz ondan biraz bundan içine de sevgi katıyorum bakalım ne olacak ama bayılacam artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…