- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.101
benimkide 9 yaşında keşke peşpeşe yapsaydımevet öyle olmuş :))
iyi yapıyosun kızın küçükken ikisi beraber büyür
bebekten sonrada çalışmaya devammı ? kim bakıyo kızına
benim kız 9 yaşına girdi
ben kara kara düşünüyorum çok geç kaldım çok
başa dönmek zor geliyo insana
ama herşeyin hayırlısı olur inşallah
derz kalemleri var onu kullanabilirsinizkocaya kalsamm cok bekelrimm
mecburen kendim yaptım ama cok güzel olduu
bitek banyo sararıyor dedigin gibi.onuda ayda bir kendim yapıyorum zor olmuyor zaten
fiilli boyanın silikonlu derzi var.onu suyla karıştırıyorum.cok cıvık olmıcak şekilde ayarlıyorum.parmagımla tek tek sürüyom aralarına.1 gün bekliyor.
sonra kalebodua bulaşan yerlerini kuru bezle siliyorum.yada meyve bıcagıylada güzel cıkıyor.banyon cok büyük degilse sende deneyebilriisn
ama önce por çöz kullan boşalsın derzler
nereye gidecen doktorapazartesiye kadar olmazsam ilk işim sabah erkenden doktora gitmek olacakk
kadın hastalıkları bölümüne gitcem bi baktırcam hormonuma yumurtalıklarıma,hcg ye filann
benimde kımıldayacak halim yokslm kızlar yeni kalktım üzerimde bir ağırlık var nedense kendimi çook yorgun hissediyorum..fayans aralarından bahsetmişsiniz MAVİ SU diye bir ilaç var marketlede ve açık detarjancılarda da var çok iyi yapıyor bembeyaz fırçalama bile gerekmiyor bence deneyin..
o ilaçtan sonra düzeldi cnm..ama lekeleri kalmıştı.
bende nette salyangoz mucizesini okumuştum
lekeler için.sipariş ettim kullandım anammm
olmayan sivlce yine çıkmaya başladı hemen bıraktım
düne kadar hiç sivilcem yoktu dün (heralde stres yaptım)
1 2 tane çıktı yine(
benim problemim yüzeysel değil
karaciğerde yağlanma var o üretiyormuş
qwert tam aklımdan sen geciyordun acaba hamilemi diye sen geldin:))
qwert pazartesı kanda baktırcaktın deqılmı ama testte ıkıncı cızgı varsa bence yanılma olmaz ıns olmazda cnm ya
qwert bende oyle dıyorum ama bence o heyecandan duramazsın soylersın hadı bakalım son 1 gun dıyelım guzel haberlerını almayı cok ıstıyorum ıns olur arkadasım
benım mıdem bulanıyor bu gıdısle hıc bısı yıyemeden tutucam
ay ewet cnmbende cok korkuyorum ama dedıgın gıbı burda okuyunca hemen yapası gelıyo ınsanın benım sezeryanlarda bı sorunum yok cnm cok sukur ıste bakalım nasıpse olurAy gamzecim ne biliyim bir an düşünmedim desem yalan olur.neyse Allah hayırlısıysa verir zaten.Sana bişey diycem senin sanırım 3 ü de sezeryandı.Benimkilerde sezeryan.2 doğum arası az olunca problem olabiliyo.benim 2.çok problemli oldu daha dikişler tam kaynamadığı için plasenta içten dikişe yapışmış rahim alınma tehlikesi oldu.çok zor günler geçirdim hep kanamalı mecburen erken doğum dikişler açıldı falan filan birsürü şey.Senin küçük 2 yaşına gelsin bence çok tehlikeli canım ben 2. olmasına rağmen çok çektim.senin 4. olacak gözünü korkutmak istemem ama acele etme bence.burda bir sürü yöntem öğrenince insanın hemen deneyesi geliyo.ama senin son şansın sanırım biraz daha bekle canım bence.Rabbim hayırlısıysa isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
oooo cnm kucukmus kucukluk senın daha neyse bıraz daha buyusunlerde ıns o zaman yapparsınbüyük 2.5 küçük 8 aylık. bende bi düşünüyorum bi vaz geçiyorum ama yok şuan istemıyorum allah olmayanlara varsın . işte belirsizlık insanı korkutuyo kesin erkek olacağı belli olsa neyse düşünmeden yaparsın olumunekankayizsmile
bızenı özendınnnn cancazımmmm:):):)):):)yalnız ben iki gfündür rekor kırıyorum
sahura kadar oturuyorum
yoksa ben tavukgillerdenimdir
erkenden uyurum
cnmm g. olsun havalardamıdr nedr ya benım buyuk kızda öe hıc bır sey yemıyo mıdeısı bulannıyo kusuyo bu arada hamıslıkde yokmu ş bence daha ıyı oldu cnm en azından bıseyler deneyıp kalırsın ıns oglusuna ssakın uzulme herseyde bı hyr vardır mutlakayok cnm yedıklerım dokundu sanırım nane lımon ıyı fıkır bı kaynatıp gelıyım
boncuk nasıl oldun cnm?
qwert test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
benim kociş hala inanamıyorum diyorr
içime kurt düştü kızlar 133.33 az bir rakammı
gebelik olmamma şansı varmı??
boncuk şu link i ver bi bakem yaw merak ettim..
gecmiş olsun cnm
kısırdan önce corba içmedinmii
ben daha regli olmadım ya
ama belirtileri var.bi kac güne olurum heralde
ama ilk kez bu kadar gecikti
folik,b12 demir hapı kullanıyorum bunların etkisi olabilirmikii
yan etkilerine baktım öle bi etkisi yok ama bilmiyorum niye böle oldu
umut yazmışın ece yazcaktın galiba:)
Senin kacisin yok canim, 133 4 haftalik bir hamilelik icin ortalama bir deger.. hamilesinzemuszemus:lepi:sositososito
Allah saglikli bir hamilelik, kolay bir dogum ve saglikli bir erkek evlat versin sana hayirlisiyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?