bebek cinsiyet belirleme..

benimkide 9 yaşında keşke peşpeşe yapsaydım
derz kalemleri var onu kullanabilirsiniz
pazartesiye kadar olmazsam ilk işim sabah erkenden doktora gitmek olacakk
kadın hastalıkları bölümüne gitcem bi baktırcam hormonuma yumurtalıklarıma,hcg ye filann
nereye gidecen doktora
benimde kımıldayacak halim yok

[QUOTEbenimde 30 yaşımdan sonra çıktı şimdide izleriyle uğraşıyorum=eceiremnur;14677576]daha dur sen ne nazlar yapıcam kocişime bu iyi günleri..
kızımda cahildim hiçbişey yapmadım:))
:hooray:[/QUOTE]
bende ilkte bişey yapmadım ama bunda görür o gününü
qwert tam aklımdan sen geciyordun acaba hamilemi diye sen geldin:))

kalp kalbe karşıymış

oo senınkı baya ıyıymıs bılemıyorumkı cnm neden okadar dusuk cıkmıs ama cok net hatırlıyorum gecıkme olmamıstı tam regl gunumdu ıdrar testınde ıkıncı sılıgı gorunce yıne kan ıcın gıttım ozaman 1.5 hatalık dedıler telde sonucu aldıgımdada 4.70 yazıyordu

qwert bende oyle dıyorum ama bence o heyecandan duramazsın soylersın hadı bakalım son 1 gun dıyelım guzel haberlerını almayı cok ıstıyorum ıns olur arkadasım

benımde gunduzlerı saat 4 gıbı uyku bı basıyor 1 saat sekerlıyorum yoksa mayhos dolanıyorum ortalıklarda gece gec yattıgım ıcın sanırsam halıyle gunduz uyku basıyor bırde sıcak hıc esmıyor offf

kızlar bı gebelık takvımı buldum son satınızı yazıyorsunuz ve sıklusunuzu ona gore bebegın rahıme ne zaman dustugunu vs gosterıyor kızım ıcın yabtım tamı tamına dogru cıktı
elara bak cnm kızımda 1 kasım regl gunumdu 34 gun suruo desek reglım ortalama oyle cunku 28 kasımda rahıme dusmus demekkı degerım o yuzden okadar dusuktu tahlılımı 6 aralıkta 1.5 haftalık cıkmıstı gec dollenme olmus
lınk vermek yasak sanırım nası vercem sıze :)

ay ewet cnmbende cok korkuyorum ama dedıgın gıbı burda okuyunca hemen yapası gelıyo ınsanın benım sezeryanlarda bı sorunum yok cnm cok sukur ıste bakalım nasıpse olur
oooo cnm kucukmus kucukluk senın daha neyse bıraz daha buyusunlerde ıns o zaman yapparsın

yalnız ben iki gfündür rekor kırıyorum
sahura kadar oturuyorum
yoksa ben tavukgillerdenimdir
erkenden uyurum
bızenı özendınnnn cancazımmmm:):):)):):)
yok cnm yedıklerım dokundu sanırım nane lımon ıyı fıkır bı kaynatıp gelıyım
cnmm g. olsun havalardamıdr nedr ya benım buyuk kızda öe hıc bır sey yemıyo mıdeısı bulannıyo kusuyo bu arada hamıslıkde yokmu ş bence daha ıyı oldu cnm en azından bıseyler deneyıp kalırsın ıns oglusuna ssakın uzulme herseyde bı hyr vardır mutlaka

oyle gamzecım saqol ya benı kan testlerı hep uzuyor kızımda cok etkılenmıstım cunku o yuzden belkıde uzuldum ama gecıcı bırseydı hep dua edıyorum hayırlı zaman nezamansa ozaman ver dıye demekkı benım hayırlı zaman deqılmıs rabbım buyuk sabrın sonu selamettır

boncuk nasıl oldun cnm?
qwert test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
benim kociş hala inanamıyorum diyorr
içime kurt düştü kızlar 133.33 az bir rakammı
gebelik olmamma şansı varmı??
boncuk şu link i ver bi bakem yaw merak ettim..

Senin kacisin yok canim, 133 4 haftalik bir hamilelik icin ortalama bir deger.. hamilesinzemuszemus:lepi:sositososito
Allah saglikli bir hamilelik, kolay bir dogum ve saglikli bir erkek evlat versin sana hayirlisiyla...

eger folic acid ve b12 ye ilk defa basladiysan belki ondan olabilir. ben de ilk basladigimda olmustu.. Baska degisik birsey yapmamistim ama saat gibi 26 da bir gelen adetim 29 gune cikmisti o ay. Ondan sonraki ay normale donmustu.

Mesajini aldim canim. saliya kadar okurum 100 tane tefriciyeyi insh..

Senin kacisin yok canim, 133 4 haftalik bir hamilelik icin ortalama bir deger.. hamilesinzemuszemus:lepi:sositososito
Allah saglikli bir hamilelik, kolay bir dogum ve saglikli bir erkek evlat versin sana hayirlisiyla...

ne bilim cnm ya inanamıyorum şu dr bi gitseydim rahatlıcam sanki
güzel dileklerin için teşekkür ederim..Rabbim isteyen herkese nasip etsin
inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…