bebek cinsiyet belirleme..

hım kac yasındalar cnm senın kızlar allah yardım etsın cnm

cnm buyuk ama ınan bende dusunuyom dıyorum eylulde yapsammı dıyede korkuyorum ama bılmıyom valla cnm

büyük 2.5 küçük 8 aylık. bende bi düşünüyorum bi vaz geçiyorum ama yok şuan istemıyorum allah olmayanlara varsın . işte belirsizlık insanı korkutuyo kesin erkek olacağı belli olsa neyse düşünmeden yaparsın olumunekankayizsmile

ıyı aksamlar kızlarr sabah yazılanlar yıne sılınmıs sanırım bırde acana kadar patladım burda sayfalar donup kalıyor bakamıyorum varmı yenı haberler

cnm yok gebelık :) hayırlısı olsun reglımı beklıyorum sımdı 4 gozle ıns gecen aykı gıbı gecıkme yasamam ama sanmıyorum kasıklarım cok agrıyor ve akıntım bugun anormal arttı demekkı adetım yaklastı

bak kafan rahatladı cnm..şimdi bütün herşeyi deneyip bilinçli şekilde olur cnm..opuyorumnanaktan

evet cnm suanda daha rahat hıssedıyorum kendımı en azından adete kadar varmı yokmu dıye catlamıycam suanda emınım :)
senın nasıl gıdıyor ıyımısın sıcaklar fena Allah yardımcın olsun

evet cnm suanda daha rahat hıssedıyorum kendımı en azından adete kadar varmı yokmu dıye catlamıycam suanda emınım :)
senın nasıl gıdıyor ıyımısın sıcaklar fena Allah yardımcın olsun

valla senin adına sevindim cnm..benim iyi gidiyor
eşim oruç tutma dedi tutmuyorum salı dr gidince
sorucam tut derse tutarım cnm..ama başım çok dönüyor
kızımda durmadan kusuyordum..ve kasıklarım patlıcakmış gibi ağrıyor
umarım ters bir durum olmaz.bilmiyorumkismile

saqol cnm rahatladımda budefada oluyorum ıftarda kısır yedım maf ettı benı mıdem nasıl bulanıyor geberıyorum pc ye gelıp gıdıp uzanıorum ıcerdeee bıde sunu atlatsam gobek atıp oynuycam valla mıdem agzımda gezıyorum
sen ne yabtın regl oldunmu elaracım
umut cnm sakıncası olmaz dıyorlar kendını ıyı hıssedıyorsan tutabılırsın yınede druna sor

gecmiş olsun cnm
kısırdan önce corba içmedinmii
ben daha regli olmadım ya
ama belirtileri var.bi kac güne olurum heralde
ama ilk kez bu kadar gecikti
folik,b12 demir hapı kullanıyorum bunların etkisi olabilirmikii
yan etkilerine baktım öle bi etkisi yok ama bilmiyorum niye böle oldu
umut yazmışın ece yazcaktın galiba:)

ay evet ozur dılerım ece yazcaktım vallahı mıde bulantısınden allak bulagım suanda corba ıctım tabıde bılmıyorum kısır dokundu sanırım
strestenmı dıycem ama stres yabcak bırseyde olmadıkı tatlım hayır olsun ya umarım benım bu ay gecıkme olmazda kaldıgımız yerden devam ederız :)

bu arada elaracım karbonot testı yanlıs sonuc verebılıyor cunku dun aksam alıp denemıstım oda fokur fokur kopurmustu ay yazarken bıle mıdem bulanıyor sahura kadar gecer ıns yoksa bu sekılde bısı yıyemeden nıyet edıcem

degerım :))))0.01 cıktı cnm eger 1.00 cıksa umıt edebılırdım aslında kızımda oyle olmustu bı kac gun varken 1.00 cıkmıstı tam gununde ıse 4.70 fılandı yanılmıyorsam

degerım :))))0.01 cıktı cnm eger 1.00 cıksa umıt edebılırdım aslında kızımda oyle olmustu bı kac gun varken 1.00 cıkmıstı tam gununde ıse 4.70 fılandı yanılmıyorsam

sizin degerler niye bu kadar düşük cıkmış kızlarınız da.trufun degeride düşüktü.o zamn normal onunkide.
benim regli günümden bir gün sonraki degerim bin sekizyüz küsürdüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…