bebek cinsiyet belirleme..

derz kalemleri var onu kullanabilirsiniz

nereye gidecen doktora

derz kalemlerini biliyorum ama onla kac kalebodur arası yapılcakki.ben araştırdım cok cabuk bitiyormuşş.10 lira ona vermektense 2 liraya toz derz almak mantıklıı

keçiören araştırma hastanesinde tanıdık hemşire var.o sagolsun bekletmeden aldırıyor beni doktorun yanına.oraya giderim büyük ihtimal.

sen nereye gitcen kan aldırmaya??

inşallah baktıracam pazartesi ama bi tek size söliycem
eşime bile sölemiycem
tabi durabilirsem

adam o kadar yıl beklemiş bu güzel haberi almak için.niye sölemicen yaw?kızgınmısın adama:))
bi tek ikiniz bilin başkada kimseye sölemeyin 3 ay dolana kadar.

sahura ne hazırlayacaksınız hatunlar

biz bugün sahura kalmadık yaa

yalnız ben iki gfündür rekor kırıyorum
sahura kadar oturuyorum
yoksa ben tavukgillerdenimdir
erkenden uyurum

bende tam tersi iki gündü cok uykum geliyorr oturamıyorum fazla.

benım mıdem bulanıyor bu gıdısle hıc bısı yıyemeden tutucam

bu sabah benimde midem bulanıyorr

hımm ben biliyoru o takvimi.kızıma hamileyken bakmıştım.kalbinin ne zamn attıgını filan da yazıyor dimi.
elara uyudunmu bcmm nerdesınnnnnnnnnn?????

cnm pc başında uyumuşum biraz valla:)) hemen kalktım yattımmm

senin deger güzel cnm

evet en son 3 yıl önce kullanmıştımm.
inşallah dedigin gibidir cnm.yarın gitcem doktora 1 hafta gecikme hiç normal degil.

boncukk senin adet döngünde düzensizz.bence sende doktora git,hormonlarına baktır.onlarda sorun yoksa enfeksiyon filan olabilir.
gamzeninde cok düzensiz ve uzundu döngüsü ,bak 3 aydır 28 günde oluyormuş
28 güne düşerse yumurtlama gününüde kolay yakalarsınn
ben gitcem bu hafta

ayten sende cok ayıp ediyorsun.sayfayı okuyorsun bi slm bile vermeden gidiyorsun
senin maksat yöntemeleri ögrenene kadarmışş.diger arkadaşlarımla bir tuttuumm bi cok şey paylaştım özeldenn ama seni de ayrı tutmak gerekiyormuşş diger hazırcılar gibi.
ama unutmaki yöntemler biyere kadar.önemli olan burdaki insanların duasını alabilmen.
neyse...şakkıdı

ayy ne kadar yazmışsınızzz.okumayo istiyorum ama 300 sayfa lomuşşş..ama ilk sayfaya hemen bi daldımm..ayy hhamileler çookk...hamile olan arkadaşlarımız tebrik ediyorummm..çok sevindim.rabbim gönlünüzdekieri versin inşallah..ayyy sizler gibi bende çok merak ediyorum cinsiyetlerini.inşallah ogluşlarınız yoldadır...

oruç tutuyorum kızlar ee biraz zorlanıyorum çocuklrla ugraşmak.yemek ev işi,.ben çok yoruloyurm..bi hafta girmedim çok şey kaçırmışım.şimdi hamile olan arkadaşlar neler yaptı çok merak ettim.bu arad baktıgım kadarıyla hamile arkadaşlar kızı olan oglu .oglu olan kızı oluyo.sankim tam isabet gibi..maşallh.ama neler yaptılar çok merak ettim..banada bi deseniz.aklımda tutsam inşallah..kısmetse bende şubatta çalışmalara başlayacagım.belkim yetişirim sizlere:))

qwert kullanıcısından alıntı
inşallah baktıracam pazartesi ama bi tek size söliycem
eşime bile sölemiycem
tabi durabilirsem

banada bi torpil yapta bende gidiyim oraya
bilgi tıpa gidecem heralde
keçiören hastanesi 45 lira istedi

hamile kalan arkadaşların nicklerine tıkla mesajlarını tek tek oku helenn.
amma hazırcılıga alıştınız yaw.armut piş agzıma düş diyon sende
aktif yazan arkadaşlar bi aptal bizizz vallaa
bizimde var cocugumuz ,evimizin işi ama takip ediyoz ,edemedigimizdede neler yazıldı bi özet gecin diyemiyozz.valla aptalız bizklava:

ohaa yaa 45 liramıı
bigi tıp ne kadarmış??

cnm yarın gidecegim kesin olsa beraber giderdik cokta iyi olurdu benim içinn.
ama kızım küçük oldugundan benim planlar anlık degişebiliyor.seni yarı yolda bırakmak istememm

buğün benden minicik kahverengi leke gelmiş
çok korkuyorum ya
ya düşük yapıcam gene
yada hamile değilim adet olucam

cnm o yerleşme kanamasıdır muhtemelerr
genelde herkesten gelir endişe edilcek bişi yok
benim 9 haftalık olana kadar geldi kahve lekemm
progestan kullandım bi süre neyseki gectii
senin dikkat etmen lazım bol bol dinlence.doktor bana bi tek wc ye gitmek için kalkacaksın dedi 3 ay boyunca
lütfen sende yarın git doktora hem kan ver hemde ultrasondan baktır.
daha öncede düşük yaşadım yine korkuyorum progestan kullanmak istiyorum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…