- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.021
kuzum netin varmiydi senin insan bi girer cokkk ozledik seni kacamakta olsa:mymeka:
neyse kocisi postaladinmi bizimsin
sırnaşık şey
ahh aaahhh adam okuyverse bana in gender i ne var ama yakinda postalayacak beni erkek cocuk sevdam icin:sinifsinif:
tmm elara bakııım canım.bu ard emeklerine sağlık süpe bilgilerimiz oluyo..opuyorumnanaktan
ELERA tamam canım baktım .yeterli sanırım anlatmk için..
gurbet din kültürü ögretmeniyim demiştin
bişi sormak istiyorum
biliyorsun bi irademizin dahil oldugu kader var
bide irademizin dahil olmadıgı kader var.
cinsiyet olayı irademizin dahil olmadı kadere giriyor diye biliyorum
cinsiyet konusunda bizim bu tarz yöntemler denememiz yada dua etmemiz bu kaderin degişmesinde etkili olurmu?
hadi yöntemleri gectim dua gercekten kaderimizi degiştirirmi?
tmm elara bakııım canım.bu ard emeklerine sağlık süpe bilgilerimiz oluyo..opuyorumnanaktan
canım yumurta akını denedim . dua ve namaz kıldık . hayırlısıyla beklemedeyiz . rabbim hayırlısıyla oğluşu verir inşallah . tabi hamiş kalabildiysem. dualarınızda beni de eksik etmeyin .
canım yumurta akını denedim . dua ve namaz kıldık . hayırlısıyla beklemedeyiz . rabbim hayırlısıyla oğluşu verir inşallah . tabi hamiş kalabildiysem. dualarınızda beni de eksik etmeyin .
cnm hakkında hayırlsıı olsun.inş Rabbim bi ogul nasip eder sana
yumurta akını nasıl yaptın anlatsanaa
kac yumurtayla yaptın
ph sını ölctünmü
vajinaya nasıl yerleştirdin???
aferrsin ama şu orgazm işini nasıl yaptınız:)ay özele girmiş oldum ama burda artık ayıp diye bişi kalmadı hehe
sagına dönüp yattınmı v.s
eşin bölgesel soguk duş aldımı,kahve soda içtimi
canım eşim oldukça sert büyük fincan kahve içti . ilişki öncesi soda içti . bölgesel soğuk duş uyguladı . yumurta akını vagene koyunca ilişkiden pek bişey anlamadım . önce ben orgazm oldum ama vagenin içi oldukça doluydu.
arkadaşlarım bişiy sorcam.Yine aynı soru.yumurtlama olduktan kaç saat sonra yumurta çatlr...kestane kebap acele cevap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?