bebek cinsiyet belirleme..

saol canım.hafta sonu rize ve trabzona gittik...dağ bayır gezdik ..ya böyle mikemmel yerler olamaz ya....eşime ' asıl biz bu temiz havada,yeşillik içinde çalışmalara başlasak kesin üçüzümüz olur' dedim....aklinialirimsmile
pestil ve köme aldık ,eşim yesin die.....doğal doping:kedi:sırnaşık şey

CANIM BENIM hersey milim milim yazilmistir

Kaderin esas anlamı Allah’ın, olmuş olacak her şeyi bilmesi demektir. Dikkat edersek insan iradesini yok saymıyor. Bilmek ayrı yapmak ayrıdır. Bilen Allah’tır, yapan kuldur. Bu konuya bir misal verelim;

Peygamberimiz İstanbulun fethini ve komutanını yüz yıllar önce müjdelemiş ve haber vermiştir. Zamanı gelince de dediği gibi çıkmış. Şimdi, İstanbul Peygamberimiz dediği için mi fethedildi, yoksa fethedileceğini bildiği için mi söyledi. O zaman Fatih Sultan yatsaydı, çalışmasaydı, ordular hazırlatıp savaşmasaydı yine olacak mıydı. Demek ki Allah Fatihin çalışıp İstanbul’u fethedeceğini biliyordu ve bunu elçisi Hz. Peygambere bildirdi. Buradaki ince nokta: Allah bildiği için yapmıyoruz. Biz yapacağımız için Allah biliyor. Zaten Allah’ın geleceği bilmemesi düşünülemez. Bilmese veya bilemese yaratıcı olamaz.

Buna bir örnek verelim; Allah dostu evliyadan bir öğretmen düşünelim. Öğrencilerinden birisine “yarın seni şu kitaptan imtihan edeceğim.” diyor. Fakat öğretmen Allah’ın izniyle onun filim, maç, oyun, eğlence, derken sabah okula çalışmadan geleceğini bilerek, akşamdan karnesine “0” yazıyor. Ertesi sabah öğrenci sorulan sorulara cevap veremiyor ve sıfırı hak ettiğini bildiği anda, öğretmen cebinden not defterini çıkarıp “senin çalışmayıp sıfır alacağını bildiğim için önceden deftere sıfır yazmıştım” diyor. Buna karşı öğrenci “Hocam sen sıfır yazdığın için ben sıfır aldım. Yoksa geçer puan yazsaydın geçerdim.” diyebilir mi?

Demek ki Allah yazdığı için biz yapmıyoruz, bizim yapacağımız şeyleri bilerek Allah yazıyor. İşte buna kader diyoruz.

tmm elara bakııım canım.bu ard emeklerine sağlık süpe bilgilerimiz oluyo..opuyorumnanaktan

pardon soru kısmını görmemişim...şöyle tekrar ediyim. y ler + ,o yüzden ymurtamızı - yapmalıız. - leriçinde + ları kullanmalıyız.etrafımızda ki + ionları arttırıp,yumurtayı- yapmalıyız.o yüzden + ionlaı yazdım. onlarlaetrafımııızı dolduralımmmm

canım yumurta akını denedim . dua ve namaz kıldık . hayırlısıyla beklemedeyiz . rabbim hayırlısıyla oğluşu verir inşallah . tabi hamiş kalabildiysem. dualarınızda beni de eksik etmeyin .

canım yumurta akını denedim . dua ve namaz kıldık . hayırlısıyla beklemedeyiz . rabbim hayırlısıyla oğluşu verir inşallah . tabi hamiş kalabildiysem. dualarınızda beni de eksik etmeyin .

ayyyyy çok heycanlndım ya.kaydirigubbakcemile5.Rabbim katıından hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah.Heecanlısın dimi????!!!

Kaderi ikiye ayırabiliriz: ızdırari kader, ihtiyari kader.

"ızdırari kader"de bizim hiçbir tesirimiz yok. O, tamamen irademiz dışında yazılmış. Dünyaya geleceğimiz yer, annemiz, babamız, şeklimiz, kabiliyetlerimiz ızdırari kaderimizin konusu. Bunlara kendimiz karar veremeyiz. Bu nevi kaderimizden dolayı mesuliyetimiz de yok.

İkinci kısım kader ise, irademize bağlıdır. Biz neye karar vereceksek ve ne yapacaksak, Allah ezeli ilmiyle bilmiş, öyle takdir etmiştir. Senin sorduğun soruda bu alanda müzakere edilmektedir. Mesala evlenecegin zaman Yani siz bir aday tipi belirliyorsunuz ve arıyorsunuz. Allah’ta sizin istediğiniz vasıflara sahip birkaç kişiyi önünüze çıkarıyor. Sizde bunlardan birini iradenizle beğenip kabul ediyorsunuz. Alah’ın alacağınız eşin kim olduğunu ezelde bilmesi kader, fakat sizin iradenizle seçmeniz cüz’i irade dediğimiz insanın mesuliyet sınırlarıdır.

Duanın çeşitleri var. Mesela sizin yarın bir imtihanınız var. Bu imtihanın duası çalışmaktır. Buna fiili dua denir. Çalışmayı yaptıktan sonra ellerinizi kaldırır “ ya rabbi bana hayırlısını nasip et” demeniz sözlü bir duadır. Safi ve halis bir şekilde ve neticeye kanaat ederek dua etmek gerekir. Çünkü, bazen istediğimiz bir şeyin hakkımızda hayırlı olmayacağını Allah bilir fakat biz bilemeyiz. Sonsuz rahmet sahibi Allah’ımızda bunun hayırlı olmayacağını bildiğinden dolayı, farklı bir şekilde kabul eder. Hazreti Meryem validemizin doğma vaktinde annesi O’nu mescide adar. Ve O’nun erkek değil kız olduğunu görünce epey şaşırır ve üzülür. Alimlerimiz bu durumu misal getirerek derler ki, Allah muhakkak yaptığımız duaları kabul eder. Bazen daha farklı ve daha güzel bir surette kabul eder. İşte Hz. Meryem 100 erkek değerinde bir kız. Allah annesinin duasını kabul etmedi denilmemeli. Aksine daha güzel bir surette kabul etti denilmelidir. Bazen de dünyada hiç kabul edilmedi zannedilir. Fakat cennette daha ulvi ve güzel şekilde kabul edilir.

gurbetcim sagol cnm bilgi için ama ben hala anlamadım:))) kısaca bizim dua ile cinsiyeti belirleme şansımız varmı???

bide ben şöle bişi biliyorum: biz dünyaya gelmeden önce bizim ruhlarımız yaşadılar ve bizim şuan yaptıklarımız aslında önceden yaşanmış şeyler
Allah bu nedenle biz ne yapacaz ne edecez herşeyi biliyor
yoksa Allahın yazdıgı seneryoda biz oynamıyozz.ateist insanlar genelde Allahın yazdıgı seneryoda biz oynuyorsak o zaman bizim irademiz dışında gercekleşir olaylar der.biz oyuncuyuz bize hangi rol verilirse onu oynarız.ozaman cennet ve cehennem kavramı anlamsız kalıyor derler halbuki yalnış bilirlerr
bilmiyorum yalnışmı biliyorum???

cnm hakkında hayırlsıı olsun.inş Rabbim bi ogul nasip eder sana
yumurta akını nasıl yaptın anlatsanaa
kac yumurtayla yaptın
ph sını ölctünmü
vajinaya nasıl yerleştirdin???
aferrsin ama şu orgazm işini nasıl yaptınız:)ay özele girmiş oldum ama burda artık ayıp diye bişi kalmadı hehe
sagına dönüp yattınmı v.s
eşin bölgesel soguk duş aldımı,kahve soda içtimi

vall he ayıp de bişey bırakmadık:kedi::kedi:..töbe töbe..sırnaşık şey

elara senin anlayacagin Allah bizim bunlari yapacagimizi biliyor ve ona göre kader yaziliyor Allah gecmisi ve gelcegi herseyi bilir insallah tum anneler erkek sahibi olur bunu yurekten istiyorum

berraa yumurtanın catladıgını hissettinmi?
nasıl belirtiler oldu
yumurta catladıktan kac saat sonra ilişki yaşandı
lütfen bütün sorularıma cevap bekliyorummmmkaydirigubbakcemile2

canım eşim oldukça sert büyük fincan kahve içti . ilişki öncesi soda içti . bölgesel soğuk duş uyguladı . yumurta akını vagene koyunca ilişkiden pek bişey anlamadım . önce ben orgazm oldum ama vagenin içi oldukça doluydu.

yumurta akını koyduktan sonra 20 dk bekledin dimi....bide sorumu cevaplayın ltfen çıkmam lazım...

yumurtamın çatladığını hissettiğimi düşünüyorum . önce şeffaf akıntı hemen ardından da yumurta beyazı kıvamında koyu akıntım oldu ve bu durumdan yarım saat sonra birliktelik oldu.

arkadaşlarım bişiy sorcam.Yine aynı soru.yumurtlama olduktan kaç saat sonra yumurta çatlr...kestane kebap acele cevap..

canım yumurtlama dönemi 4 gündür.
yani bu dönem de yumurta olgunlaşır ve catlar
bu 4 günden herhangi bi günde yumurtan catlar.bunu sen anlıcan belirtilerden
ilk sayfada yazdım acıklamalı olarak.
şeffaf sünen akıntı oluyor bu 4 gün içinde
en cok yogun akıntı oldugu gün yumurtan catlamış demektir
hatta bazı kişilerde akıntıyla birlikte minnacık kan gelir
sen bunu iyice nalmak için ya ovulasyon testi yapcan
yada atşein ölcecen.yumurta catlamadan bir gün önce ateşin düşer
ertesi gün ateşin düştüyse catlamış demektir.tabi akıntıyıda kontrol edecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…