- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.301
yok bende değilim fakat düşünüyorum 2 kızım var benim
birde oğlum olssun istiyorum Rabbim izinverirse
fakat bir gamze hamile ama kim anlayamadım hatta yakında cinsiyetini öğrencek
sen biliyormusun
bence gamze 1 hafta uyuyamaz :))))
anam ne bekleriz ogün gelsinde haber versin diye..[/QUO
işte buu
bence gamze 1 hafta uyuyamaz :))))
anam ne bekleriz ogün gelsinde haber versin diye..[/QUO
işte buu
kız o benımde arkadaslar ben hamıs olunca yazdılar daha degılım yanıııııı
kız o benımde arkadaslar ben hamıs olunca yazdılar daha degılım yanıııııı
inş olursun vakti zamanında
cnm benım aynen ya suyuda 3 lıtre ıcmıyomdur heralde sodayıda 1 tane ıcıyomGamzecım cnm Rabbım Gonlune Gore Versın Senın ve Hepmızın İnş.
Senın Icın 3 Cocukla Zor Olmasına Ragmen Bu Denlı Isteklı Olmanın Ettıgın Duaların Rabbım Mukafatını Verıcektır Ins
Bu Arada Ben Ne GuzeL Alkalı Beslenıyordum kı Ramazan Geldı Gıttı BeslenmeTek Yaptıgım 3 Lıtre Erıklı Su Icmek Iftardan Sahura Kadar Bırde '2 Soda
ıns cnm hapımızinş olursun vakti zamanında
ıns olur cnm rabbım gonlune gore versın ınsbenim şevval merve adında kızlarım var birtanede sefa olsun istiyoruz inş.
eşim başka çocuk yapma taraftarı değil ikitane yeter diyooo
bunların eğitimi var geleceği var diyo hani bazen tamam diyorum
hatta şuan hastayım spiral taktır diyo daha düşünmeyelim diyo
bende çok istiyorum biliyormusun bakalım hayırlsı eylül ekim kasım gibi istiyorum habersiz yapayım diyorum bilmiyorum artık Allahım hayırlsı neyse onu göstersin inş.
[
gecmiş olsunah canımın içi bu sıra yoğunum biraz rahatsızlandım da pazartesi doktora gidicem kaynanaya temizlik yapıyoruz ordaki nette kapalı böle düşünmene yol açtıysam özür dilerim tatlım ya üzüldüm şimdi hemen okuyup çıkıyorum .aslında aklım hep sizde kociç dün biraz fena oldu onunla ilgilendim yoğun çalışıyor .sakın bana gönül koymayın çok kıymetlisiniz üzülürüm inan ki...:kedi:
elaraa benım msnemı neden eklemedın bcm askolsunnnnn(
ya kızlar çok şekersiniz yaaaaa
ben uzun zamandır girmiyodum. iftar yemekleri falan süpersinizzzzzz
Allah dualrınızı niyetlerinizi kabul etsin yanısıra benimkinide
Ahmet maranki nediyo biliyormusunuz
biz termal kameralarla ölçtük bir mümin kendisi için dua ettiğinde aurası yaydığı enerji ve hücre ritminin hiçhareket etmediğini gördük etrafımızdaki vazifeli yaratıklar yaratıcıya bir mesajın göndermediğini biz termal kameralarla bizzat gördük ama sen bizlere ver inananlara ver bütün müminleri koru Yarabbi dediğinde bi anda bunu hücreleriniz hissediyor ve bu görüntüyle yayılan enerjiyle siz ve çevreniz müsbet olarak olarak alakalınıyorsunuz yaratıcıya onbin tane artınız gidiyor o artılar hep müspet hareket ettiğinde
bir milyon olduğunda duanız kabul oluyor arkadaşlar artık duanın gücü bilimsel olarakta gerçek adamlar termal kamerayla ölçmüşler bu sebeple dua ederken hepimiz için isteyelim etrafımızdaki nurani varlıklar on bin yüz bin olsun dularımız kabul olsun inş.Zaten peygamber efendimizin hadisnde yer aldığı gibi
bir müminin bir mümine ettiği dua kabul olur
Allah dualarımız kabul etssin inş.
yok bende değilim fakat düşünüyorum 2 kızım var benim
birde oğlum olssun istiyorum Rabbim izinverirse
fakat bir gamze hamile ama kim anlayamadım hatta yakında cinsiyetini öğrencek
sen biliyormusun
burda bende aska gamze varmı bılmıyomkı cnm aynen cnm bende dusunuyom aama nasıl cesaret ederız bılmıyom benımde 3 kızım var bıde oglusum olsa tmm cnm ınsssss rabbım tum ıseyenlere nasıp etsınnnnnn amınnnnnnnn
benim şevval merve adında kızlarım var birtanede sefa olsun istiyoruz inş.
eşim başka çocuk yapma taraftarı değil ikitane yeter diyooo
bunların eğitimi var geleceği var diyo hani bazen tamam diyorum
hatta şuan hastayım spiral taktır diyo daha düşünmeyelim diyo
bende çok istiyorum biliyormusun bakalım hayırlsı eylül ekim kasım gibi istiyorum habersiz yapayım diyorum bilmiyorum artık Allahım hayırlsı neyse onu göstersin inş.
arkadaşlar bu gün yazılanları okudumda göğüsten süt gelmesiyle ilgili yaşadığım tecrübeleri paylaşmak istedim ...ben korunmayı bıraktım bebek istediğim için 2-3 ay düzensiz regi oldum bi 50 gün olmadı birde 15 günde bir oldu..bu nedenle doktora gittim doktor aisstanına göğsüne bak dedi ve suyla karışık süt geliyomuş prolaktin ve tsh baktırdı prolaktin 17 çıktı benim ..süt kesilsin diye dostinex kullnadım 2 ay ve sonrasında kesildi..göğsünden süt geldiğini hisseden arkadaşlar ve küçük çocuğu olup adet düzensizliği yaşayan arkadaşlar bence prolaktine mutlaka baktırsınlar..ayrıca süt gelmese de polaktin yüksek olabiliyo her kadında farklı..2 ayda sütten kurtuluyosunuz ve regileriniz düzene giriyo ..burda hepiniz bebek düşünüyosunuz bence vakit kaybetmeden baktırın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?