bebek cinsiyet belirleme..

yok bende değilim fakat düşünüyorum 2 kızım var benim
birde oğlum olssun istiyorum Rabbim izinverirse
fakat bir gamze hamile ama kim anlayamadım hatta yakında cinsiyetini öğrencek
sen biliyormusun

burda bende aska gamze varmı bılmıyomkı cnm aynen cnm bende dusunuyom aama nasıl cesaret ederız bılmıyom benımde 3 kızım var bıde oglusum olsa tmm cnm ınsssss rabbım tum ıseyenlere nasıp etsınnnnnn amınnnnnnnn

benim şevval merve adında kızlarım var birtanede sefa olsun istiyoruz inş.
eşim başka çocuk yapma taraftarı değil ikitane yeter diyooo
bunların eğitimi var geleceği var diyo hani bazen tamam diyorum
hatta şuan hastayım spiral taktır diyo daha düşünmeyelim diyo
bende çok istiyorum biliyormusun bakalım hayırlsı eylül ekim kasım gibi istiyorum habersiz yapayım diyorum bilmiyorum artık Allahım hayırlsı neyse onu göstersin inş.

arkadaşlar bu gün yazılanları okudumda göğüsten süt gelmesiyle ilgili yaşadığım tecrübeleri paylaşmak istedim ...ben korunmayı bıraktım bebek istediğim için 2-3 ay düzensiz regi oldum bi 50 gün olmadı birde 15 günde bir oldu..bu nedenle doktora gittim doktor aisstanına göğsüne bak dedi ve suyla karışık süt geliyomuş prolaktin ve tsh baktırdı prolaktin 17 çıktı benim ..süt kesilsin diye dostinex kullnadım 2 ay ve sonrasında kesildi..göğsünden süt geldiğini hisseden arkadaşlar ve küçük çocuğu olup adet düzensizliği yaşayan arkadaşlar bence prolaktine mutlaka baktırsınlar..ayrıca süt gelmese de polaktin yüksek olabiliyo her kadında farklı..2 ayda sütten kurtuluyosunuz ve regileriniz düzene giriyo ..burda hepiniz bebek düşünüyosunuz bence vakit kaybetmeden baktırın...

hosgeldınız kızlar :)
mse cnm evet bende sana katılıyorum mutlaka yabtırcam bende ama su var benım adet duzensızlıqım genc kızlıqımdan berı var yanı ara ara olan bırsey olsa daha cok suphelenıcem ayrıca kızıma hamıle kaldıgım zamanlar 37 gunde bır ortalaması vardı ve ılk ay hamıle kaldım bı nevı bu benı rahatlatıyor ancak yınede ıhmal etmeyı dusunmuyorum benım son 4 aydır 34 gunde bır oluyor ve drlar bunu normal sayıyorlar 21 ve 35 arası dedı drum ozamanlar bana bı ara 29 gunde bır oldugumda olmustu cok karısık yanı bakıcaz artık

ben kızımı sütten keseli 2 ay oldu ve hala süt geliyoo acaba hemen hamile kalamazmıyım
gerçi bir komşumda kalamadı süt geliyordu göğsünde 9 yaşındaydı büyük oğlu ve halasüt geliyoduprolaktini yüksekmiş tedavi gördü hamilekaldı bende 2 ay üst üste erken hasta oldum acaba ondanmı

Gamzecım cnm Rabbım Gonlune Gore Versın Senın ve Hepmızın İnş.
Senın Icın 3 Cocukla Zor Olmasına Ragmen Bu Denlı Isteklı Olmanın Ettıgın Duaların Rabbım Mukafatını Verıcektır Ins
Bu Arada Ben Ne GuzeL Alkalı Beslenıyordum kı Ramazan Geldı Gıttı Beslenme Tek Yaptıgım 3 Lıtre Erıklı Su Icmek Iftardan Sahura Kadar Bırde '2 Soda

Dimu Vallahı Prolaktın yukseklıqı yuzde yuz gebe kalmaya engel demıyor drlar zorlastırır dıyor bununda gebelık gıbı sayısal degerlerı var cok yuksek olanlarda gebe kalma sansı daha zor oluyor bıyerde okudum 2.cı cocuk dusunen bır bayan 9 ay cocuk sahıbı olmamıs 9.ay dr gıttıgınde prolaktını yuksek cıkmıs ancak ogun hamıle oldugunu ogrenmıs ve dru ona gec hamıle kalmasının nedenın prolaktın yukseklıgı olduqunu soylemıs o yuzden cogumuz bılmıyoruz sorun yok neden olmuyor dıyoruz ıste buda boyle bırsey ayrıca ben cok duydum emzırırken bıle hamıle kalanı sanırım sayısal degerler ve kısının yapısı en onemlı faktor

Son düzenleme:
arkadaşlar vakit zamandaçok önemliymiş bunu unutmayın
İŞTE ERZURUMLU İBRAHİM HAKKIZ HAZ.MARİFETNAMESİNDEN
Cimada öpüşenin çocuğu sağır doğar

Erkek, iç gömleğinden başka bütün elbiselerini soyacak.

Kadın da aynı şekilde soyunacak.

Cima esnasında öpüşme ve konuşma olmayacak. Çünkü bunlar, çocuğun sağır ve dilsiz olmasına sebep olabilir.

Erkeğin suyu indikten sonra kadınınki de ininceye kadar karnı üzerinde durmak lazımdır ki kadın ikinci cimaya kadar tıkanıp tembel kalmasın. Yani erkek cimada horoz gibi davranmasın, birleşme bir anlık olmasın ve erkek kendisi kadar eşinin de cimadan lezzet duymasını sağlayacak şekilde hareket etsin.

Cima çocuk ve hayvan yanında yapılmamalıdır.

Cimadan sonra muhakkak idrarını yapmak lazımdır ki meninin son damlaları mesanede kalmasın ve onda tedavisi imkansız bir hastalık yapmasın.

Yabancı kadınlarla yalnız kalmamalıdır. Çünkü hem haram hem de sonu fenadır. Bir şair şöyle diyor: Kadınlar, bizim için şeytan olarak yaratılmışlardır. Şeytanların şerrinden ise Allah'a sığınırım.

Öğleden sonra yapılan çocuk şaşı gözlü olur

Yeni ayın ilk günü cima yapılırsa çocuk güzel olur.

Öğleden evvel cima yapılırsa çocuk hakim ve kerim olur.

Pazartesi gecesi cima yapılırsa çocuk Kur'an hafızı olur.

Salı gecesi cima yapılırsa çocuk cömert ve merhametli olur.

Perşembe gecesi cima yapılırsa çocuk alim ve amil olur.

Cuma gecesi cima yapılırsa çocuk ábid ve arif olur.

Cuma namazından evvel cima yapılırsa çocuk mutlu ve ölümünde şehid olur.

Kadının rızası dışında cima yapılırsa çocuk ahmak olur.

Yeni ayın ilk gecesi veya onbeşinci veyahut da son gecesi cima yapılırsa çocuk deli olur.

Pazar gecesi cima yapılırsa çocuk yol kesici olur.

Çarşamba gecesi cima yapılırsa doğacak çocuk öldürmeye eğilimli olur.

Gündüz öğleden sonra cima yapılırsa doğan çocuk şaşı gözlü olur.

Ramazan bayramı gecesi cima yapılırsa doğan çocuk serkeş, inatçı olur.

Kurban bayramı gecesi cima yapılırsa doğan çocuk altı veya dört parmaklı olur.

Cima ayakta yapılırsa doğan çocuk uykuda yatağına işer.

Erkek, yanılır da baldızıyla sevişir ve cima yaparsa doğan çocuk hünsa (kendisinde hem erkek hem de dişi alameti olan) olur.

Cima meyve ağacının altında yapılırsa çocuk zalim olur.

Kadının sesi kocadan fazla çıkmayacak

Kocası kapıdan içeri girince hemen ayağa kalkıp karşılamak.

Karı kocasına merhaba efendim, hoş geldiniz demeli.

Karı kocasının her emrine itaatli olmalıdır.

Karı kocasının cinsi arzu ve isteklerine karşı gelmemek, nefsini teslim etmekte gecikmemek şeklinde hareket etmelidir.

Kadın sesini kocasının sesinden fazla yükseltmeyecek.

Kadın kocası için bazı zararsız maddeler sürünüp süslenecektir.

Kadının hainliğinden sakınmak lazımdır

Erkek eşine rıfk ile muamele edecek, iyilikle idare edecek. Çünkü kadın eğri kaburga kemiğinden yaradılmıştır, aklı ve dini eksiktir, kocasına sığınmıştır. Güleryüzle sohbet için alınmıştır.

Erkek, karısının öfkesi karşısında susmalıdır. Ta ki kadın pişmanlık duyup kocasından özür dileyinceye kadar. Çünkü kadın ruhen zayıftır. Susma onu yener.

Kadının hainliğinden, aldatma ve tuzaklarından sakınmak lazım. Çünkü Hz. Adem, eşi Havva anamızın aldatmasıyla Allah'a asi olmuştur.

Erkek, karısıyla şakalaşmalı, güldürücü sözler söylemeli. Yalnız kadın kıyafetine girmeyip başka şekilde nezih eğlenceler yapmalı.

Erkek karısına üzüntülerini, kederlerini, düşmanlarını ve borçlarıyla alacaklarını söylememelidir.

Yumurtası sıcak olmayan erkeğin sakalı olmaz

ya arkadaşlar biryerde marifetname alıntısı var onu copy yapamıyorum ama orjinal
siz gogleden marifetname cima vakitleri diye girin kağıt üzrinde yazılı eser
bence hamile kalmadan önce yapmalıyız ki çocuklarımız hayırlı gelecekte faydalı insanlar olsunlar

İnzal anında kadın ve erkeğin fikir ve hayalinde ne suret bulunursa çocuk ona yakın olur. Gözleri ne renge bakarsa çocuk o renge yakın olur. Eğer hayız ve nifas günlerinde ederse çocuk cüzzam olur ettiği iş haram olur.
Eğer birleşik nufte rahmin dört ağzından birinden girerse çocuk bir ikisinden girerse iki üçünden girerse üç dördünden girerse dört olur.
Eğer erkeğin menisi önce gelir ve çok olursa çocuk oğlan olur amcasına benzer. Eğer erkeğin menisi önce gelir kadının menisi çok olursa öncülük hikmetiyle oğlan olur dayısına benzer.
Eğer kadının menisi önce gelir erkeğinkinden çok olursa kız olup halasına benzer . Eğer erkeğinki çok olursa amcasına benzer.

BU HÜKÜMLERİN HEPSİ BELİRTİLERİYLE İSBAT OLUNUP TECRÜBE KILINMIŞTIR.
bunuda yollayayım dedim arkadaşlar

cnm benım aynen ya suyuda 3 lıtre ıcmıyomdur heralde sodayıda 1 tane ıcıyom

cok fazla ıcıyorum ben suyu ya o yuzden wc ye gıdıp gelmekten yoruldum ayıp soylemesı ıdrarım suyla aynı renk artık dusun depoluyorum suyu cunku susuzluk cok kotu oluyor sabahları :)

gecmiş olsun
ama seni burda genelde görüyorum. okuyup gidiyorsun.gelmişken insan bi slm verir dimi
oturup saatlerce sohbet etmeni beklemiyorz zaten.kimseden böle bi beklentimiz yok
ama slm vermek bu kadar zor olmamalı
sen aksini yaptıgından bende dogal olarak yazdıgım gibi düşündüm.
valla cok kızıdım sana ve arkadaş listemden de sildim bilgin olsun.

elaraa benım msnemı neden eklemedın bcm askolsunnnnn(

unuttum cnm ya.tamam ekleyim.gerci cok msn yi acan biri degilim.msn de sohbet beni sıkıyor:))) ama yinede arada konuşuruzz

hg dimu
acıklama için sagol cok faydalı olduuu
ev hanımımısın yoksa çalışıyonmu?
fırsat buldukca sayfayı takip edersen erkek cocuk için bildiklerimizi senlede paylaşırızz inş.

yok bende değilim fakat düşünüyorum 2 kızım var benim
birde oğlum olssun istiyorum Rabbim izinverirse
fakat bir gamze hamile ama kim anlayamadım hatta yakında cinsiyetini öğrencek
sen biliyormusun

kaydirigubbakcemile3 ay cnm cok şekersin.gamzecimin 3 kızı var ve onun oglu olsun cok istiyoruz.
birden böle bi hayal kurduk acaba hamile olsa cinsiyetini ögrenecegi gün nasıl oluruz diye:)) sende o yazıya denk gelmişin

hahahah kızz senden başka gamze olup olmadıgını nasıl bilmiyon delii:)))))
sankii yeni geldi sayfaya ,kimseyi tanımıyonn kaydirigubbakcemile3

Allah bagışlasın kızlarınıı
inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ve herkesin gönlündeki olur..
burdaki kadınların cogu eylül-ekim-kasım gibi düşünüyor.bende dahil.
sende katılırsan güzel paslaşma olur
aslında seni ilk sayfaya eklemiştim ben tee ilk sayfa acıldıgında
baktım bayadır gelmiyon 2 gün önce sildimm
istersen tekrar eklerim

cok haklısın sagol paylaşım için
bende gitcem yarın inşallahh
8 gün gecti reglim.test yaptım negatif cıktı.gecikmesinin başka bi nedeni vardır mutlakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…