- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.281
Elara msn e gel :))))))))
Saka maka derken 5.cı gunu ramazanın arkada bıraktık qunler ne cbk gecıyor deqılmı
cnm ben okudugum heryerde pardolel ve detonex kullanların hamıle kaldıktan sonra hemen kesmelerı gerektıgını duydum druna bence yenıden sor ona gore sana ne yabman gerektıgını soyler bende reglımın 2 yada 3.cu gunu hıdıp baktırcam hormanlarıma sımdı bu stresten ıns 34 gunu gecmez daha 7 gun var :sinifsinif:
ayten sende cok ayıp ediyorsun.sayfayı okuyorsun bi slm bile vermeden gidiyorsun
senin maksat yöntemeleri ögrenene kadarmışş.diger arkadaşlarımla bir tuttuumm bi cok şey paylaştım özeldenn ama seni de ayrı tutmak gerekiyormuşş diger hazırcılar gibi.
ama unutmaki yöntemler biyere kadar.önemli olan burdaki insanların duasını alabilmen.
neyse...şakkıdı
bencede cnm ne kadar ock okursa bu mubarek ayda o kadar ıyı ınss okuruz cnmElara cnm bencede tefrıcıyelerı uzatmadan okusak daha ıyı olur ne kadar cok okursak su mubarek ayda ınanıyorum okadar faydasını alırız.zaten 265 tane 2 saatte bıtıyor yanı bırgunde bıtıyor o yuzden 3 gunde bır okusak cok guzel olur tabı arkadaslar nasıl yabarlar bılemıyorum ama bakıcaz artık.bırde ben kendım 1 haftada 4444 tane okumayı denıycem kendım ıcın degıl sadece hepımız ıcın dua edıcem gunde 500 tane okusam ortalama 1 haftaya bıter dıye dusunuyorum hayırlısı bakalım
elaraa benım msnemı neden eklemedın bcm askolsunnnnnariellll
msn ye gelll
kız sen nere gıttın bcmm uyumayamı gercı sen erken yatmassınkızlar sizi özledim walla nereye gittiniz.
ben geldim siz yoksunuz((((
ewet cnm cok haklısın ınssssssssss kımın duası kabul olacagı bılınmez zaten ınssssssssss dualarımız kabul olacak ınssssssssssya kızlar çok şekersiniz yaaaaa
ben uzun zamandır girmiyodum. iftar yemekleri falan süpersinizzzzzz
Allah dualrınızı niyetlerinizi kabul etsin yanısıra benimkinide
Ahmet maranki nediyo biliyormusunuz
biz termal kameralarla ölçtük bir mümin kendisi için dua ettiğinde aurası yaydığı enerji ve hücre ritminin hiçhareket etmediğini gördük etrafımızdaki vazifeli yaratıklar yaratıcıya bir mesajın göndermediğini biz termal kameralarla bizzat gördük ama sen bizlere ver inananlara ver bütün müminleri koru Yarabbi dediğinde bi anda bunu hücreleriniz hissediyor ve bu görüntüyle yayılan enerjiyle siz ve çevreniz müsbet olarak olarak alakalınıyorsunuz yaratıcıya onbin tane artınız gidiyor o artılar hep müspet hareket ettiğinde
bir milyon olduğunda duanız kabul oluyor arkadaşlar artık duanın gücü bilimsel olarakta gerçek adamlar termal kamerayla ölçmüşler bu sebeple dua ederken hepimiz için isteyelim etrafımızdaki nurani varlıklar on bin yüz bin olsun dularımız kabul olsun inş.Zaten peygamber efendimizin hadisnde yer aldığı gibi
bir müminin bir mümine ettiği dua kabul olur
Allah dualarımız kabul etssin inş.
gamzecim sen hamilemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?