bebek cinsiyet belirleme..

bizde dışardaydık kocaya ayakkabı aldıkk
yarın otel acılıyor artık takım giycekkkkaydirigubbakcemile2
saclarınıda kestirmişş cok yakışıklı olmuşş canım kocacımm:)))

ıyı yabmıssınız cnm ay sorma bızde bı cıkalım dedık kızıma kıslık bısıler alayım tam zamanı 1 2 ay sonra ıkı katı artar fıyatlar 3 te gıttık 8 de eve zor yetıstık ama hem yoruldum hemde zaman nasıl gectı anlamadım ıyı oldu yanı :)
bu arada okudum gecmıs zamanlarda pazarlarıda esın calısıyormus ama sanırım bundan sonra calısmıycak yanı umarım oyle olur benım esımde 6 yıldır evlıyız daha 1 gun tatlı yabmıs degıl ramazan dolasıyla pazar gunlerı 1 de gelıyor bu bıle bana yetıyor suanda :)

şimdiden cııkmışmı kışlıklar yaw
ben hiç görmedimm
nasıl fiyatları? güle güle kullansın kızınnn

eşim yaklaşık 6 aydır otel şantiyesinde calıştı.işcilerin başında durmak zorunda oldugu için haftasonuda gittii.valla gına geldi artık ama mecburen katlandık.neyseki bitiyor artık.yarın acılış var.1 ay daha bi yogunluk olur sonra rahatızz
tayland dan özel masörler filan gelmişş işi iş yanii:))
spor salonu havuz filann süperrr

oo valla uzun sure cektıktensonra sonunda muradına ermıs dıyelım sevındım hayırlısı olsun tekrardan evet cnm kıslıklıklar derken ben altlı ustlu esofrtman takımları aldım bıyere gıttıgındede evdede rahat oluyor fıyatlar ıyı bı takımı 20 lıraya aldım veadım gıbı emınım 2 ay sonra 50 den asagı alamazdım cunku bızım hemen burda lwc var ben hersene takıp edıyorum bır ıkı ay kala aldıgım seylerı mevsımı geldıgınde katlanmıs fıyatlarla goruyorum bu arada polarıs magazalarında bebek spor ayakkabılarında yuzde 60 ındırım var 19 ytl ye ben bıle ınanamadım kıslık spor ayakkabı aldık cokta guzel almak ısteyenlere duyrulur :)

boncuk polarisin kalitesi nasıl??
ben de kızıma kaliteli bi ayakkabı almayı düşünüyorum.cok araştırdım perlina diye bi marka var onda karar kıldım.duydunmu daha önce.varmı bi bilginn

cnm ben hemen aradım dr hamile olduğumu öğrenince..
salıya randavü verdi o güne kadar iç dedi.
duruma göre onu bırakıp düşük ön.veririm dedi.

cnm bide miden için gavishon diye (yanlış yazmış olabilirim okunuşu böle)
bir şurup var mideyi rahatlatıyor istersen dene ..

qeldım qeldım cnm
elara cnm ben normalde kızıma sımdıye kadar genelde gap ve chıcco gıydırıyordum dedıgın markayı hıc duymadım ama ınankı polarısı cok begendım cok sık hemde baya kullanıslı bırsey sımdılık memnunum yanı gıysın bıraz tam dusuncelerımı yazarım cnm zaten bız ayakkabı rekoru kırıyoruz cunku kızımın ayakları ınanılmaz cbk gıyıyor bı ayakkabı 1 aydan fazla gıydıremıyoruz suanda 24 gıyıyor hanı 25 alsam daha rahat olcak gıbı :))))
ece cnm dogrudur bende arastırdım gordum haber verıyım dedım cnm mıdem ıcın en ıyı ılac soda soda ıctım uzandım superım ama verdıgın ıyı olmus sagol alıyım evde bulunsun

ah canımın içi bu sıra yoğunum biraz rahatsızlandım da pazartesi doktora gidicem kaynanaya temizlik yapıyoruz ordaki nette kapalı böle düşünmene yol açtıysam özür dilerim tatlım ya üzüldüm şimdi hemen okuyup çıkıyorum .aslında aklım hep sizde kociç dün biraz fena oldu onunla ilgilendim yoğun çalışıyor .sakın bana gönül koymayın çok kıymetlisiniz üzülürüm inan ki...:kedi:

bencede cnm ne kadar ock okursa bu mubarek ayda o kadar ıyı ınss okuruz cnm
ariellll
msn ye gelll
elaraa benım msnemı neden eklemedın bcm askolsunnnnn(
kızlar sizi özledim walla nereye gittiniz.
ben geldim siz yoksunuz((((
kız sen nere gıttın bcmm uyumayamı gercı sen erken yatmassın

ya kızlar çok şekersiniz yaaaaa
ben uzun zamandır girmiyodum. iftar yemekleri falan süpersinizzzzzz
Allah dualrınızı niyetlerinizi kabul etsin yanısıra benimkinide
Ahmet maranki nediyo biliyormusunuz
biz termal kameralarla ölçtük bir mümin kendisi için dua ettiğinde aurası yaydığı enerji ve hücre ritminin hiçhareket etmediğini gördük etrafımızdaki vazifeli yaratıklar yaratıcıya bir mesajın göndermediğini biz termal kameralarla bizzat gördük ama sen bizlere ver inananlara ver bütün müminleri koru Yarabbi dediğinde bi anda bunu hücreleriniz hissediyor ve bu görüntüyle yayılan enerjiyle siz ve çevreniz müsbet olarak olarak alakalınıyorsunuz yaratıcıya onbin tane artınız gidiyor o artılar hep müspet hareket ettiğinde
bir milyon olduğunda duanız kabul oluyor arkadaşlar artık duanın gücü bilimsel olarakta gerçek adamlar termal kamerayla ölçmüşler bu sebeple dua ederken hepimiz için isteyelim etrafımızdaki nurani varlıklar on bin yüz bin olsun dularımız kabul olsun inş.Zaten peygamber efendimizin hadisnde yer aldığı gibi
bir müminin bir mümine ettiği dua kabul olur
Allah dualarımız kabul etssin inş.

ewet cnm cok haklısın ınssssssssss kımın duası kabul olacagı bılınmez zaten ınssssssssss dualarımız kabul olacak ınssssssssss

yok bende değilim fakat düşünüyorum 2 kızım var benim
birde oğlum olssun istiyorum Rabbim izinverirse
fakat bir gamze hamile ama kim anlayamadım hatta yakında cinsiyetini öğrencek
sen biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…