bebek cinsiyet belirleme..

bence gamze 1 hafta uyuyamaz :))))
anam ne bekleriz ogün gelsinde haber versin diye..
canlrım benım valla bende sıszınkılerde aynı heyecanı yasayacam hele ececım sen gıdecek oldugun gun cınsıyetını ogrenmeye ınan senden cok heyecanlanacam nerdeyse cnm benım hepınızı cok sevıyom
kızlar bende çıkıyım bi duş alıp hazırlanıyım
akşama gelince görüşürüz
hayırlı iftarlar..

tmm cnm sanada elarasım sanada cn m bende hem mısafırım gelecek hemde arada sızı okuyup yazıp mutfaga gıdıyomdum orucunuzu acarken nolur bırbırımıze cok dua edelım ınssss kabul olacak

ohh afiyet olsun

Son düzenleme:
bı salatam kaldım hepsını hazırladım cok sukur ama susuzluk mahvetti

eline saglık cnmm.
sen ne ettın ıftara aman sende annene gıt yhu ugrasma tek basına cnm anacıgın yapmıstır nası olsa

ben canımım cektigi patlıcan kızartması bol yogurtluuu
kıymalı makarnaaaa
karpuzzzz
salata
namm nammmmcokacimcoook

cnm seninle aynı şeyleri yaşamışız ipi kaçan biri olarak hemen yanıtlıyım dedim genelde bu ip kaçma işi sağlık ocaklarında bilinçsiz insanlar tarafından takılırken oluyo normalde rahim boyu ölçümü yapılıyo kadın doğum uzmanları biliyo ben sağlık ocağında taktırdım ipini fazla kesmiş bi ara girip bi ara çıkıyodu...ben burun ameliyatı olurken kendi doktorumu çağırdım hem burnum oldu hem spirallim çıktı aynı hastanede olmaları çok işime yaradı...doktorum bana anlattı olacak olanları alttan rahimi hafif aralayıp tirbişon gibi bi alet varmış onunla ipi bulup dışarı çekiyolarmış geri kalan zaten spiral çıkarma işlemi ben uyuduğum için farketmedim ama sana tavsiyem uyutsunlar 5 dakikalık bi işlem bile diilmiş canım sakın korkma inan....ve ilişkiye girdiğin zaman bile o rahatlığğı anlayabiliyosun ben çok çektim spiral takıldı aman allahım sancılarım adetim bitmek bilmiyo yüzüm sapsarı kesmişti alışana kadar ipte kaçınca sonra burunla beraber alınsın iki defa girmiyim dedim...çocuk düşünüyosan hiç düşünme...sadece ameliyattan çıkınca hafif pembe kanamalarım olmuştu oda normalmiş korkulacak hiç bişi olmadı....

eh işte elim ayağım kalkmıyor Allahtan annemlere gitcez zaten yemek yapasım yok.
hamilelikle ilgisi olurmu bu halsizliğimin acaba.
ama şimdi baş dönmesi ve halsizlik var sıcaktan belkide.mafoldumben

cnm ben okudugum heryerde pardolel ve detonex kullanların hamıle kaldıktan sonra hemen kesmelerı gerektıgını duydum druna bence yenıden sor ona gore sana ne yabman gerektıgını soyler bende reglımın 2 yada 3.cu gunu hıdıp baktırcam hormanlarıma sımdı bu stresten ıns 34 gunu gecmez daha 7 gun var :sinifsinif:

Elara cnm bencede tefrıcıyelerı uzatmadan okusak daha ıyı olur ne kadar cok okursak su mubarek ayda ınanıyorum okadar faydasını alırız.zaten 265 tane 2 saatte bıtıyor yanı bırgunde bıtıyor o yuzden 3 gunde bır okusak cok guzel olur tabı arkadaslar nasıl yabarlar bılemıyorum ama bakıcaz artık.bırde ben kendım 1 haftada 4444 tane okumayı denıycem kendım ıcın degıl sadece hepımız ıcın dua edıcem gunde 500 tane okusam ortalama 1 haftaya bıter dıye dusunuyorum hayırlısı bakalım

haydaa niye gocunuyon arkadaşım.eski üye olup burda yeni üye gibi kunuşanlar bana komik ve basit gelir dedim.üstüne alındıgına göre var sende bişiler:))
önyargılı biri degilim sadece hissettigim bişiyi söledim, sende bunu dogrulayıcı tepki verdin ben daha cok emin olmuş oldum:)

neyse eski de olsan yeni de olsan benim için farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…