- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.261
canlrım benım valla bende sıszınkılerde aynı heyecanı yasayacam hele ececım sen gıdecek oldugun gun cınsıyetını ogrenmeye ınan senden cok heyecanlanacam nerdeyse cnm benım hepınızı cok sevıyombence gamze 1 hafta uyuyamaz :))))
anam ne bekleriz ogün gelsinde haber versin diye..
kızlar bende çıkıyım bi duş alıp hazırlanıyım
akşama gelince görüşürüz
hayırlı iftarlar..
ohh afiyet olsun2 saatten fazla uyumuşumm yeni uyandım:)
kızıma meyve yedirdimm,yemek derdimde kalmadı koca annesine gitcekmiş
benim canımda bol kıymalı ,domatesli biberli makarna ve yogurtlu patlıcan kızartması cekiyorrrrr
yanındada karpuzzzzcokacimcoook
uyuyamadım yaaa
tv de kültür aşı programını sunan kızla semen diye bi kadın selahattin dönmezi almışlar
program yapıyolardı onları izledim sonra yusuf suresini okudum
okuyanların oğlu oluyomuşya Allah'ın izniyle. inşallah benim de oğlum olur dedim karnımdaki yavrucak inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlandır dedim.
bence hamile olan herkes yusuf suresini okusun
ooo sen kesin hamilesin
uyumalar, canı bişey çekmeler
ha buarada ramazanla birlikte diet yapcaktın sen hani
bende okuyorum hergün
saglık ocagının kapısına hamileli testi,hormon tahlili yapılır diye yazmışlarr
inşallahh yaparlarda gitmek zorunda kalmamm hastaneyee
bizim sağlık ocağında yapmadılar bi halt
gamzeeeeee misafir kim gelcekk
amma misafir geliyor sanadaa
gamzeeeeee misafir kim gelcekk
amma misafir geliyor sanadaa
niye öyle hissettin anlamadım.hem öyle olsa ne farkederki?
bı salatam kaldım hepsını hazırladım cok sukur ama susuzluk mahvetti
sen ne ettın ıftara aman sende annene gıt yhu ugrasma tek basına cnm anacıgın yapmıstır nası olsa
slm cancazlarim nasiiniz bakemmm bende iftara davetliyim simdilik byby öpüldünüzzzzz
evet çok güzel bi site çok şey öğrenırsın burdan.bende devamlı takıp ederim evim evim güzel evimi bizede tecrübe oluyo dekarasyon işleri.[/QU
2 haftadır daha fazla zaman geçiriyorum netin başında.geçmişi okumaya çalışıyodum eşimde kızdı bu ne ya gece gündüz pc açık naıyon dedi bende evim güzel evime bakıyom diye söyledim o sanıyoki hep oraya bakıyorum.Bana diyoki ayıp ya resmen röntgencilik yapıyon gece gündüz milletin evinde ne buluyon diyo.Bilse genelde hep burdayım üzülür belkide.Benim bukadar kafaya taktığımı bilmiyo bu konuyu.
ınanırmısın bende orayı ilk keşfettiğimde sabaha kadar evlere baktım sabaha karşı uyumuştum valla.delikafadulden
ay nerde 3 cocukla bızı ıftardan kovarlar hehehe:):):):):)):):
Elaracım benim spiralin ipi içeri kaçmış kürtajla alıcaz dedi doktor çok korkuyorum çıkarttırmaya.Hiç böyle bişey yaşayan oldumu nasıl çıkartılıyo çok zormudur acaba.korkmasam bugün çıkarttırıp kendimi ayarlamaya başlıycam da korkuyorum işte.
slm kızlar sabah 8 de başladım çıkarmaya saat 10 a kadar içim çıktı sanki.
kendimi bitmiş hissediyorum.Geçmiş sayfada boncuk canım PARLODEL den
bahsetmişin işte ben onu kullanıyorum beni mahvetti yan etkilerinden biri kusmak
ve birsürü..ama kullanmama değdi:)))
bu akşam anneme iftara gideceğiz az ütüm var bitirince girerim..
qwert yarın sonucun çıkınca hemen yaz cnm..
elara menünü cnm çekti valla kargoyla gönder...:)))
eh işte elim ayağım kalkmıyor Allahtan annemlere gitcez zaten yemek yapasım yok.
hamilelikle ilgisi olurmu bu halsizliğimin acaba.
ama şimdi baş dönmesi ve halsizlik var sıcaktan belkide.mafoldumben
komik ve basit bişey yok ortada.olsa söylerdim.niye yeni nick alayım.benimde hislerim kuvvetlidir.bukadar kişi varken burda bana karşı biraz önyargılı olduğunu hissettim.Bende sizinle aynı hisleri paylaştığım için burda olmak istedim.Amacım sadece bir erkek evlat için bilgi almak değildi beni anlayan insanlarla burda derdimi belkide sevincimi paylaşmaktı.yoksa artık elimizin altında internet istediğimiz bilgiye ulaşabiliyoruz.Ama ben benimle aynı şeyleri hisseden düşünen yaşayan insanlarla dertleşmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?