- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.041
biz dunyaya gelmeden önce ruhlar yaratildi ve orada tanisanlar bu dunyada iyi gecirnirler görmediklerimiz ise bu dünyada ya anlasamayiz yada yanimizda degildirlergurbetcim sagol cnm bilgi için ama ben hala anlamadım:))) kısaca bizim dua ile cinsiyeti belirleme şansımız varmı???
bide ben şöle bişi biliyorum: biz dünyaya gelmeden önce bizim ruhlarımız yaşadılar ve bizim şuan yaptıklarımız aslında önceden yaşanmış şeyler
Allah bu nedenle biz ne yapacaz ne edecez herşeyi biliyor
yoksa Allahın yazdıgı seneryoda biz oynamıyozz.ateist insanlar genelde Allahın yazdıgı seneryoda biz oynuyorsak o zaman bizim irademiz dışında gercekleşir olaylar der.biz oyuncuyuz bize hangi rol verilirse onu oynarız.ozaman cennet ve cehennem kavramı anlamsız kalıyor derler halbuki yalnış bilirlerr
bilmiyorum yalnışmı biliyorum???
süpersin cnm.ayaklarıdı duvara dayadınmı:) hemen duş almayaydınn??canım eşim oldukça sert büyük fincan kahve içti . ilişki öncesi soda içti . bölgesel soğuk duş uyguladı . yumurta akını vagene koyunca ilişkiden pek bişey anlamadım . önce ben orgazm oldum ama vagenin içi oldukça doluydu.
bende merak ediyom nasıl yaptın yumurta akını anlat bi detaylı cnmıns berracım kız nasıl yatın yumurta akını bı anlatırmısın cnm
yumurtamın çatladığını hissettiğimi düşünüyorum . önce şeffaf akıntı hemen ardından da yumurta beyazı kıvamında koyu akıntım oldu ve bu durumdan yarım saat sonra birliktelik oldu.
yumurta akını koyduktan sonra 20 dk bekledin dimi....bide sorumu cevaplayın ltfen çıkmam lazım...
yumurta akını uyguladıktan 10 dk sonra ilişki oldu . 20 dk beklemek mi gerekiyordu . bunu bilmiyordum. lütfen cvp yaz öyle çık 20 dk beklemek gereklimi
biz dunyaya gelmeden önce ruhlar yaratildi ve orada tanisanlar bu dunyada iyi gecirnirler görmediklerimiz ise bu dünyada ya anlasamayiz yada yanimizda degildirler
bizim yapacaklarimizi bildigi icin RAbbim bizim kaderimizi ona göre cizer
canim senin erkek evlat isteyip dua edecegini rabbim biliyor, o senin hakkinda hayirlimi degil mi rabbim ona göre duani kabul edip erkek veriyor mutlaka dua kabul olunur amma bu dunyada amma öbür dünyada demek istedigim senin erkek evlat istedigi bilip ona göre kader yaziyor oluncada kaderimde varmis deniliyor
gızzzz bunu bilmiyordukkkkkkkeyvahedigeldismile
tabiki hayatım bkliyceksinbn yazmıştım zaten bunu yumurta akını tarif ederken....peki 10 dk. bekledikten sonra vajinannın ph sini ölçtün mü.kaç çıktı.
gıııızzzz ilk tarif edişimde anlattım ya...
kılar geçekten çıkmalıyım.eşim bekliyo...acelem olmasa çıkazdım.opuyorumnanaktan
huzursuz oldum şimdi ya . ama yumurta akını koyup eşimin boşaldığı zamana kadar 20 dk geçmiştir . umarım bu süre yeterlidir .
huzursuz oldum şimdi ya . ama yumurta akını koyup eşimin boşaldığı zamana kadar 20 dk geçmiştir . umarım bu süre yeterlidir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?