bebek cinsiyet belirleme..

biz dunyaya gelmeden önce ruhlar yaratildi ve orada tanisanlar bu dunyada iyi gecirnirler görmediklerimiz ise bu dünyada ya anlasamayiz yada yanimizda degildirler
bizim yapacaklarimizi bildigi icin RAbbim bizim kaderimizi ona göre cizer

canim senin erkek evlat isteyip dua edecegini rabbim biliyor, o senin hakkinda hayirlimi degil mi rabbim ona göre duani kabul edip erkek veriyor mutlaka dua kabul olunur amma bu dunyada amma öbür dünyada demek istedigim senin erkek evlat istedigi bilip ona göre kader yaziyor oluncada kaderimde varmis deniliyor

süpersin cnm.ayaklarıdı duvara dayadınmı:) hemen duş almayaydınn??
sagına yattınmı???

ıns berracım kız nasıl yatın yumurta akını bı anlatırmısın cnm
bende merak ediyom nasıl yaptın yumurta akını anlat bi detaylı cnm
ph sını ölctünmü koymadan önce.kac cıktı? vajiye nasıl yerleştirdin yumurta akını???

yumurtamın çatladığını hissettiğimi düşünüyorum . önce şeffaf akıntı hemen ardından da yumurta beyazı kıvamında koyu akıntım oldu ve bu durumdan yarım saat sonra birliktelik oldu.

kasık bel agrısı yaşadınmı yumurtan catlarken?

yumurta akını uyguladıktan 10 dk sonra ilişki oldu . 20 dk beklemek mi gerekiyordu . bunu bilmiyordum. lütfen cvp yaz öyle çık 20 dk beklemek gereklimi

tabiki hayatım bkliyceksinbn yazmıştım zaten bunu yumurta akını tarif ederken....peki 10 dk. bekledikten sonra vajinannın ph sini ölçtün mü.kaç çıktı.

tamam canım sagol anladım şimdiiiopuyorumnanaktan

tabiki hayatım bkliyceksinbn yazmıştım zaten bunu yumurta akını tarif ederken....peki 10 dk. bekledikten sonra vajinannın ph sini ölçtün mü.kaç çıktı.

yok cnm yazmamışınn
berraa tedirgin olma çünkü nisan arkadaşımız yumurta ph sını ölcerken hemen ph 9 olmuştu
bi kac dk içindede 13 e cıktı
yani zaten ilişli olup bitene kadar baya süre gecmiştiii
aklında soru işareti kalmasın
kendini kötü hissetme.

anlattımben bulup yapıştırırım buraya....berra kafanı takma.karbonatta nasıl bekliyosak ,bundada beklencek.ama bu karbonttan çok daha etkili. ph ın yükselmiştir...

hemen ayağa kalkmadım canım nerdeyse 2 saat sağıma dönüp yattım . turnusol kağıdı bulamadığım için ph ını ölçemedim . burda ölçüm yapanlara güvenerek denedim bakalım . billiyormusunuz bilmem ama çocukların şurup içmesi için kaşık yerine şırıngaya benzeyen bişey varya ucu şırıngadan daha kalın . onunla yumurta akını koydum . kasık ve bel ağrım oldu . hatta nedenini bilmiyorum ama belimde hala ağrı var .

sen alman gereken tedbirleri almışın takdir Allahın berra
yumurtadan hemen sonramı oldu bel agrın yoksa ilişkiden sonramı olduu
ucu kalın şırıngayla yapman iyi olmuş.nerden kaca aldın?

berra Allah nasip eder de hamile oldugunu ögrendikten sonra hergün eşin karnına koysun elini ve baştaki duayı okusun cnm
bu zaman zarfında namazınızı ihmal etmeyin
geceleri kalk teeccüt namazı kıl Allah dua et cnm.herşey dua ile.bu yöntemler sadece vesile.

ben teeccüt nemazına cok iannıyorum
ben 27 yaşımda evlendim cok isteyenim oldu ama kimseye ısınamadım
tabi cevremdeki insanlar lafı sözü kesilmedi.niye kimseyle evlenmiyon bak evde kalcan faln diye:))ki evde kalacak biri de degilimdir hehe
cevremdekilerin lafından bunaldıgım bi gece kalktım teeccüt namazı kıldım Allahtan diledim nasıl bi eş istedigimi.
en belirgin özellikte abim gibi bi eşim olsun dedim.özelliklerini söledim.

ve inanmazsın 1 hafta sonra eşimle tanıştık
abimle isimleri aynı düşün yani:)
burcları aynı
abimin huylarının aynısı eşimde mevcut:)))

canım eczanelerde çocuklar için antibiyotikler var . şurup kutusunun içinden çıkıyor . yani şurubun içinde şurup kaşığı yerine bu şırıngayı koyuyorlar . kızımın açılmadık şurubu vardı evde . onunkiyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…