bebek cinsiyet belirleme..

hımm hiç görmedim cnm.kızımda antibiyotik kullandı bi dönem ama içinden ölcekli kaşık tıktı sadece.markaya göre degişiyor sanırım
bende kızıma ilaclarını pekmezi balık yagını filan normal şırıngayla veriyorum
bide agzı büyük şırıngalar var bende onlardan almayı düşünüyorum bu vajinal duş için

canım ya baştaki dua da adını muhammed koyacağım diyor ya . duayı edip bu kısmını söylemese olur mu ? ya da bu duayı edip adını muhammet koymak mı gerekir

canım ya baştaki dua da adını muhammed koyacağım diyor ya . duayı edip bu kısmını söylemese olur mu ? ya da bu duayı edip adını muhammet koymak mı gerekir

yok cnm sen o duayı et isminide muhammet koycam de.kimlikte olmsassa bile cocuk dogdugunda ona muhammet isminide bazen sölersiniz.
bi arkadışm öle yapmıştı.
gurbet daha iyi bilir bunun cevabını ???

yumurta akından sonra mı yattın ılıskıden sonramıcnm ayıp oluyo ama kusura bakma ya

eşim önce çok tepki verdi , doğal olarak yapsak olmaz mı diye , bende keşke deneseydik demek istemiyorum lütfen dedim . eşim de kabul etti . ilişkiden 1 gün öncesi eşimle birlikte teecüt namazı da kıldık.

cnm ıslam ılmıhalınde bıde şole yazıyor halı kalıp 42 . gun aldumu melekler allahutealaya arz edıp ey rabbım kızmı olsun erkekmı rabbımde dermıs ıste kız yada erkek o yuzden duanı cok onemı var canlarım

berraa doktora gitme imkanın varsa gitsen bi ya.yumurtan catladımı cok merak ediyorum:)
bide cok ara vermişin hamile kalmaya.inşallah ilk denemede hamile kalırsın cnm

canım ben öğretmenim ve şu sıralar çok yoğunum . il dışı tayin isteyeceğim . haftasonu gidebilirsem ancak bakalım . hakkımızda hayırlısını versin rabbim.

canım ben öğretmenim ve şu sıralar çok yoğunum . il dışı tayin isteyeceğim . haftasonu gidebilirsem ancak bakalım . hakkımızda hayırlısını versin rabbim.

aminnn
ayy cok heyecanlı bi sürec olacakk.ilk denemeyi sen yapıtınn.inşallah güzell sonuclar alırsın.
sıradaki kim???
EGEM sen de düşünüyordun bu yakın zamanda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…