- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.061
canım ya baştaki dua da adını muhammed koyacağım diyor ya . duayı edip bu kısmını söylemese olur mu ? ya da bu duayı edip adını muhammet koymak mı gerekir
hemen ayağa kalkmadım canım nerdeyse 2 saat sağıma dönüp yattım . turnusol kağıdı bulamadığım için ph ını ölçemedim . burda ölçüm yapanlara güvenerek denedim bakalım . billiyormusunuz bilmem ama çocukların şurup içmesi için kaşık yerine şırıngaya benzeyen bişey varya ucu şırıngadan daha kalın . onunla yumurta akını koydum . kasık ve bel ağrım oldu . hatta nedenini bilmiyorum ama belimde hala ağrı var .
cnm ıslam ılmıhalınde bıde şole yazıyor halı kalıp 42 . gun aldumu melekler allahutealaya arz edıp ey rabbım kızmı olsun erkekmı rabbımde dermıs ıste kız yada erkek o yuzden duanı cok onemı var canlarımbiz dunyaya gelmeden önce ruhlar yaratildi ve orada tanisanlar bu dunyada iyi gecirnirler görmediklerimiz ise bu dünyada ya anlasamayiz yada yanimizda degildirler
bizim yapacaklarimizi bildigi icin RAbbim bizim kaderimizi ona göre cizer
canim senin erkek evlat isteyip dua edecegini rabbim biliyor, o senin hakkinda hayirlimi degil mi rabbim ona göre duani kabul edip erkek veriyor mutlaka dua kabul olunur amma bu dunyada amma öbür dünyada demek istedigim senin erkek evlat istedigi bilip ona göre kader yaziyor oluncada kaderimde varmis deniliyor
canım ben öğretmenim ve şu sıralar çok yoğunum . il dışı tayin isteyeceğim . haftasonu gidebilirsem ancak bakalım . hakkımızda hayırlısını versin rabbim.
canım ben öğretmenim ve şu sıralar çok yoğunum . il dışı tayin isteyeceğim . haftasonu gidebilirsem ancak bakalım . hakkımızda hayırlısını versin rabbim.
evet canım merkezdeyim
hayır canım çünkü vereceği diyete 2 ay yapmak gerekiyormuş , bende hayırlısıyla bu ay ya da haziranda istiyorum . birde çok yoğunum gidemem
canım ya baştaki dua da adını muhammed koyacağım diyor ya . duayı edip bu kısmını söylemese olur mu ? ya da bu duayı edip adını muhammet koymak mı gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?