bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar üyelerden alıntılar kısmına yöntemi uygulayanlarıda ekledim
berranın yöntemlerini düzenleyerek madde madde yazdım.burayada kopy yapıyım

HAMıLELıGı BEKLEYEN ARKADAŞLARIN UYGULADIGI YÖNTEMLER.

Berra10 Kullanıcısının Uyguladıgı Yöntemler
2 ay öncesinden eşim ve ben diet uyguladık
ilişki günü yumurta akını denedim
turnusol kağıdı bulamadığım için ph ını ölçemedim . çocukların şurup içmesi için kaşık yerine şırıngaya benzeyen bişey varya ucu şırıngadan daha kalın . onunla yumurta akını koydum . kasık ve bel ağrım oldu . hatta nedenini bilmiyorum ama belimde hala ağrı var
yumurta akını yatarak koydum. ilişkiden sonra yattım 2 saat
yumurta akını vagene koyunca ilişkiden pek bişey anlamadım . önce ben orgazm oldum ama vagenin içi oldukça doluydu.
yumurtamın çatladığını hissettiğimi düşünüyorum .önce şeffaf akıntı hemen ardından da yumurta beyazı kıvamında koyu akıntım oldu ve bu durumdan yarım saat sonra birliktelik oldu.
yumurta akını uyguladıktan 10 dk sonra ilişki oldu

eşim oldukça sert büyük fincan kahve içti
ilişki öncesi soda içti
bölgesel soğuk duş uyguladı

ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmadım nerdeyse 2 saat sağıma dönüp yattım .
ilişkiden 1 gün öncesi eşimle birlikte teecüt namazı da kıldık.
ilişki günü dua ve namaz kıldık hayırlısıyla beklemedeyiz

aminnn
ayy cok heyecanlı bi sürec olacakk.ilk denemeyi sen yapıtınn.inşallah güzell sonuclar alırsın.
sıradaki kim???
EGEM sen de düşünüyordun bu yakın zamanda???

Merhaba canım ben bu ay denemeyi iyice kafama taktım..ALLAH izin verirse tabiki bu hafta içi boş bir günde doktora gideceğim...Kayınvalidem hafta sonunda erkek bebek için laf sokuşturdu,yani acayip takmış durumdayım ALLAHIN izniyle rabbim hepimize nasip etsin inşallah

canım ya iyi dileklerin için çok sağol . allah hepimize sağıklı ve hayırlı oğluşlara hamile kalmayı nasip eder . umarım hamileyimdir ve umarım oğlum olur . tabi sağlıklı ve hayırlısı olsun .

tamam cnm doktora bi git önce inşallah yumurta takibi yapmayı filan kabul eder.sana cinsiyet konusunda destek verecek,yardımcı olacak doktor buldunmu?
burayada yazarsın bizde sana yardımcı oluruzz Allahın izniyle

kaynanatörün ne diye laf sokuşturdu??

aminnnnnnnnnn cnm inşallahhh
bi başkasının ettigi dua daha makbuldurr.
ama lütfen bu zaman zarfında namaz ve duayı ihmal etme cnm

bu kaynanalar hep aynı heralde.helenin kaynanasıda aynısını demişş
bize dil uzattıkları yetmiyomuş gibi bide annelerimize dil uzatıyorlar
ne diyim Allah ıslah etsin bölelerini
benim kaynanada oglumun olmasını istemiyor bana gıcık oldugu için:))))
ama ben hissediyorum hamile kalırsam 2.bebegimde kız olacak gibi geliyor hehe
Allah nasip ederde 3.cocuk olursa o da erkek olabilir
hayırlısı bakalım

ALLAH nasip eder dualar her kapıyı açar..Merak etme ikincide tutturursun oğlanı....Berra için var ya o kadar çok dua ediyorum ki..ALLAH hepimize nasip etsin hayırlısıyla sağlıcakla erkek bebekleri....

berra10 Allah dilegini versin gülüm insaalah dilegin olurrrrr hep dua ediyoruz namazini ve ve duani ayetelkürsini oku sürekli hergün insallah olacak

berra10 Allah dilegini versin gülüm insaalah dilegin olurrrrr hep dua ediyoruz namazini ve ve duani ayetelkürsini oku sürekli hergün insallah olacak

gurbet guzelım agzından bal akıyo ya bu kadar mı guzel tatlı sozler solenır cnm ya allah senden bınkere razı olsun cnm ne guzel motıve edıyosun bızlerı anlatamam cnm cok sagol

canim ben size destek olmak icin buradayim insallah hepiniz kavusacaksiniz siz sirtinizi asla yikilmayacak o yüce yaradana dayayin o herseyi bilir görür isitir bizim sesimizi de duyuyor güzel Rabbim

Son düzenleme:
canim ben size destek olmak icin buradayim insallah hepiniz kavusacaksiniz siz sirtinizi asla yikilmayacak o yüce yadana dayayin o herseyi bilir görür isitir bizim sesimizi de duyuyor güzel Rabbim

Evet ya ..bende aynen öyle dua ediyorum sadece..ALLAHIM verecek oğlan çocuğu bana kayınvalideme o zaman görecek gününü herşey ALLAHIN takdiri herşeyden önemlisi sağlık hayırlı erkek evlat vermesi....

ben geldim kızlar.eşim gitti..çok moralim bozuk.kayınvaldem de kızımı götürdü,çok özlemişler...offff eve geldim yapayalnız...En büyük nimet sağlık ve aile...ingendere giriyim azcık bakınıyım can sıkıntısından işte..

yumurta akını bekliycek die yazmamışım gerçekten.ayrıntılı yazayım ilk fırsatta...zaten 15 -20 dk bekliycekti.Bera kafan takma ....

Allah kavuştursun cnm.sen yalnızmı kalacaksın evde
kaynananla aranız iyi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…