- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.081
aminnn
ayy cok heyecanlı bi sürec olacakk.ilk denemeyi sen yapıtınn.inşallah güzell sonuclar alırsın.
sıradaki kim???
EGEM sen de düşünüyordun bu yakın zamanda???
Merhaba canım ben bu ay denemeyi iyice kafama taktım..ALLAH izin verirse tabiki bu hafta içi boş bir günde doktora gideceğim...Kayınvalidem hafta sonunda erkek bebek için laf sokuşturdu,yani acayip takmış durumdayım ALLAHIN izniyle rabbim hepimize nasip etsin inşallah
canım ya iyi dileklerin için çok sağol . allah hepimize sağıklı ve hayırlı oğluşlara hamile kalmayı nasip eder . umarım hamileyimdir ve umarım oğlum olur . tabi sağlıklı ve hayırlısı olsun .
tamam cnm doktora bi git önce inşallah yumurta takibi yapmayı filan kabul eder.sana cinsiyet konusunda destek verecek,yardımcı olacak doktor buldunmu?
burayada yazarsın bizde sana yardımcı oluruzz Allahın izniyle
kaynanatörün ne diye laf sokuşturdu??[/QU
Benim annemin hep kızları varmış falan filan yani senin oğlun olmaz anlamına getirdi.ve bütün gece ağladım.....neyse yazmak bile bana acı veriyor..ALLAH büyük...takdir ALLAHIN ...
Doktorum kızım için gittiğim doktor en son gittiğimde erkek bebek için öneriniz var mı dedim..ben çok istiyorum dedi...Ama yumurtlama takibi yapar mısınız diye sormadım...O sadece bana erkek bebek için birşey diyemem bak benimde iki kızım var dedi:)))))güldü....
bu kaynanalar hep aynı heralde.helenin kaynanasıda aynısını demişş
bize dil uzattıkları yetmiyomuş gibi bide annelerimize dil uzatıyorlar
ne diyim Allah ıslah etsin bölelerini
benim kaynanada oglumun olmasını istemiyor bana gıcık oldugu için:))))
ama ben hissediyorum hamile kalırsam 2.bebegimde kız olacak gibi geliyor hehe
Allah nasip ederde 3.cocuk olursa o da erkek olabilir
hayırlısı bakalım
hepimiz dua edelim berra arkadaşımız içinnn
inşallahhh saglıklı bi hamilelikle bi oglu olurrr
berra10 Allah dilegini versin gülüm insaalah dilegin olurrrrr hep dua ediyoruz namazini ve ve duani ayetelkürsini oku sürekli hergün insallah olacak
canim ben size destek olmak icin buradayim insallah hepiniz kavusacaksiniz siz sirtinizi asla yikilmayacak o yüce yadana dayayin o herseyi bilir görür isitir bizim sesimizi de duyuyor güzel Rabbim
ben geldim kızlar.eşim gitti..çok moralim bozuk.kayınvaldem de kızımı götürdü,çok özlemişler...offff eve geldim yapayalnız...En büyük nimet sağlık ve aile...ingendere giriyim azcık bakınıyım can sıkıntısından işte..
yumurta akını bekliycek die yazmamışım gerçekten.ayrıntılı yazayım ilk fırsatta...zaten 15 -20 dk bekliycekti.Bera kafan takma ....[/QUOT
Berranın olduysa olmuştur.Zaten 10 dk.beklemiş yapana edene kadar 20 dk.bulmuştur.Ayrıntılı yazarsan sevinirim ben de birkaç güne kadar deneyeceğim de
ben geldim kızlar.eşim gitti..çok moralim bozuk.kayınvaldem de kızımı götürdü,çok özlemişler...offff eve geldim yapayalnız...En büyük nimet sağlık ve aile...ingendere giriyim azcık bakınıyım can sıkıntısından işte..
yumurta akını bekliycek die yazmamışım gerçekten.ayrıntılı yazayım ilk fırsatta...zaten 15 -20 dk bekliycekti.Bera kafan takma ....[/QUOT
Berranın olduysa olmuştur.Zaten 10 dk.beklemiş yapana edene kadar 20 dk.bulmuştur.Ayrıntılı yazarsan sevinirim ben de birkaç güne kadar deneyeceğim de
Allah yolunuzu acik etsin kizlar dileklerimiz makbul dualarimiz kabul olsun
amin ALLAH cümlemizin dualarını kabul etsin...
amin canım benim...
yumurta akını bekliycek die yazmamışım gerçekten.ayrıntılı yazayım ilk fırsatta...zaten 15 -20 dk bekliycekti.Bera kafan takma ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?