bebek cinsiyet belirleme..

kizlar mubarek gunde cok ayip etmissiniz
biz hergun tefriciye okuyoruz bunlar icinmi
herkesin dualara ihtiyaci var bir din kardesinin diger din kardesi hakkinda yaptigi dua makbul olurmus$
dua etmek varken yapmayin helallesin
ve sonra dileyin yaradandan
ama once helal etsin herkes hakkini inanin boyle hic bisey olmaz

abowwwwwwww nedirsiniz gızlar dellendinizmi aklinialirimsmile
kafam allak bullak oldu okurken.....durun bi codecliyim gelcem kaydirigubbakcemile3

bakıyorum da ağız değiştirmişsin,ne oldu senin naşlarına kışlarına kimi kandırıyorsun seviyesizliği alasıyla yapıyorsun arkadaşlar üşenmesin okusun söyleyene değil söyletene baksın hiç yoktan yere kendi kendine olay çıkarıyorsun, insanı tahrik ediyorsun o mahalle ağzınla ondan sonra vay iki kızı var yok kızıma arkadaşlarıma saygım var geyikleri önceki mesajlarınızda saygınız nerdeydi hanımefendi bir anda saygı sevgi abidesi kesildiniz asıl ben senin kızına ailene üzülüyorum senin gibi tedavi gerektiren bir insanla yaşamak zorunda oldukları için...

sizin ettiginiz küfürlerin yanında benim naş kelimem cidden cok masumane kaldı
edepsiz sevieysiz olsam onca küfüre hakarete ebnde size küfür ederdim
ama benim karakterim saglamdır.basit tahriklere kapılıp agzımı.kalitemi ve seviyemi bozmam
3 nüzü toplasam bi ben etmezsiniz

seviye kim sen kim şekerim gündüz benden öğrendiğin lafları bana satma,ayrıca ben kimseye küfür etmem bu sen bile olsan ucuz insan...

arkadaşlar sakin olalım bence bu ne ...ben geceleri kızım uyuduktan sonra giriyorum buraya ...girme nedenim ise buradaki sıcaklık ...ben yöntem derdinde değilim Allah ne verirse ..bir sürü şey okudum burada hiç birini yapmadım yapmayacağımda..ama sırf buradaki sıcak ortam için buarayı takip ediyorum...iki kişi arasında bi münakaşa olunca bence diğerlerine sessiz kalmak düşer ..ama biz sessiz kaldık diye sanki elara dan yaralanmaya çalışıyoz da ondan bi şey yazmıyoz sanılmış..bence çok yanlış..birde 8 kız versin diye yazılmış ..ne bu beddua mı..hepimizin kızları var...kzın olsun diye beddua mı edilir...ben hayatımda böyle şey görmedim..çok ayıpladım....hem ALLAH SEVDİĞİ KULUNA KIZ EVLAT VERİRMİŞ...Allah kızımı bana bağışlasın başka da bir şey istemem...

mse güzel ifade etmişin.
biz yöntemler kısmını geceli cok oldu.bayadır bu sayfada yöntem konuşulmuyor.
herkes herşeyi biliyor.amac yöntem olsaydı kimse bu topige yazmazdı.bilgisini alan kaybolup giderdi.aksine hergecen gün yeni arkadaşlar geliyor maksatları yöntem bile degil.hamileler,cocuk düşünmeyenler v.s
ama insanın fikri neyse zikride odur.
demekki bu yaratıkların amacı sadece yöntemmiş.baktılar elde ettikleri bişi yok üçü birden saldırdı:)))
ama rezil olan kendileri oldu
şu mübarek ayda konuştukları kelimeleri okurken ben utandım onların adına
ne ayıp bi anneye yakışmıcak cümleler.küfür erkege bile yakışmazken bi kadının bunu kendine yakıştırması üzücü.
8 kızımda olsa Allaha hamd ederim.
o yaratık 2 kızı olmasını kendine ceza sanıyor sanırım.yazık o cocuklara

canım hiç üzülme bizsenin değerini biliyoruz.
şimdide bana yalaka derler belki ama
ben burda sadece erkek evlat için değil bütün sorunlarımı anlatıyorum
elimizden geldiğince destek oluyoruz birbirimize
şimdi herkes oruç Allaha havale edin
müslümanlığa yakışmıyor.

eceeeeeeeeee gell okuma gecmişiii cok ayıp şeyler yazıyor bebegin duymasın:)))
yöneticiye rica edelimde silsin o igrenc yazıları.
bide 41 yazin okuyalım üfleyelim sayfamıza
haa bide kırklamak lazım sayfayıı cokk kirlendi 2 gündür:))

Son düzenleyen: Moderatör:

yok cnm niye üzüleyim.cok şükür agzımı bozmadım bu mübarek ayda
yaw yalakalık lafına takmayın cünkü saldırcak şey bulamadılar ordan vurmaya calıştılar ama ondada battılar:))
herşey ortada.herşeyimizi paylaşıyoruz,samimi sohbetler yapıyorz.
belliki kıskanılmışş:))) gözü olanın gözü cıksın inşallahhhhkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…