- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.041
elaracım ancak yazabiliyorum;
hamile değilmişim beni listeden silebilirsin çünkü önümüzdeki
5 ay bebek düşünmüyorum artık
ama sizi izlemeye devam edicem inşallah..
elara sabah namazı gün ışımadan kılınmazmı?
sabah namazının vakti imsak ile girer, güneşin doğması ile biter
yani şimdi ezan okun du ya güneş dogana kadar namaz kılınabilir
sabah namazının vakti imsak ile girer, güneşin doğması ile biter
yani şimdi ezan okun du ya güneş dogana kadar namaz kılınabilir
eee benim kociş şimdi bana dediki
biz camiye gidince yarım saat bekliyoz hemen kılmıyoz
bende bugüne kadar hep okunur okunmaz kılıyordum
:uhm:
usg yi bana doğru tutunca kesem sağda elara yazdım ama okudunmu??
canım camilerde beklenmesinin nedeni cemaat toplanması için
imsak vakti cok erken oluyor insanlar toplanamıyordur.o nedenle güneşe yarım saat yada 20 dk kala filan kılınıyo benim bildigim bu.
ama sen ezan okununca kıl.en faziletlisin bölee
cnm şuan bişi diyemiyorum cünkü benim yönteme göre 7-8 haftalık olması lazımm
ogün gelsin ondan sonra yorumlayımm
ay cnm hersey karsılıklı cok sagol bıtanemmmmm kızlar gece kalkamamısız ya sahura bıde aksamda yedıklerımı cıkartmıstım bugun ıns mıdem agrımadan tutarımm o yuzden gıremedım yanı gecetmm bende hazırlıyım sahuru gelirim sonra gamzemde gelir belki çok özledim onu walla..
ay cnm ıns pıpılımız gelıyodur bugun hastaneye gıdecem benım cocukluk arkadasım dogum yapacak ıkı kızı vardı oglu olacak tek yaptıgı ney bılıyomususnuz hamıle kaldıktan sonra dua okumakmıs cnm ıns bızımde olur kızlarrrrrrr bıde kızlar hamıs kalınca duayı 40 gunu gecmeden yapcakmıssın ececım bol bol oku cnmusg yi bana doğru tutunca kesem sağda elara yazdım ama okudunmu??
allah kabul etsın cnm amınnnnnnnn ınsssssssbişi degil cnmm:)
ben kıldım namazımıı Allah kabul eder inşallahh dualarımızı
yatıyorummmm
ii uykularrrrrr cnm
ay cnm hersey karsılıklı cok sagol bıtanemmmmm kızlar gece kalkamamısız ya sahura bıde aksamda yedıklerımı cıkartmıstım bugun ıns mıdem agrımadan tutarımm o yuzden gıremedım yanı gece
ay cnm ıns pıpılımız gelıyodur bugun hastaneye gıdecem benım cocukluk arkadasım dogum yapacak ıkı kızı vardı oglu olacak tek yaptıgı ney bılıyomususnuz hamıle kaldıktan sonra dua okumakmıs cnm ıns bızımde olur kızlarrrrrrr bıde kızlar hamıs kalınca duayı 40 gunu gecmeden yapcakmıssın ececım bol bol oku cnm
allah kabul etsın cnm amınnnnnnnn ınsssssss
gunaydın qwert nasılsın, keyfın ıyımı...gece bıle herkes nette ne guselsınız arkadaslar:)) elarayı merak ettım gerıye donuk okumaya calışıyorum
tamamdırrr oğrendım.... :)) elara senın adına sen henuz ıstemedıgın ıcın sevındım...eylul ekımde ınsallah hamıle kalırsınızzzz....ben hala cınsıyet merakı ıcerısındeyım:).bu arada hem begenmeyıp hem sevımsız yorum yazanları gorunce şok oldum madem oyle gelme bu topıke:))))
günaydın.hangi dua gamzecim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?