bebek cinsiyet belirleme..

helen sagoll
duayı bitirip bitirmedigini bilmedigimiz arkadaşlar var.sanırım cumaya duası olur.
sen cumaya kadar 100 tane okursan cok iyi olurr
okuyabilirmiisn?

günaydın ben kan verdim geldim
öğleden sonra alacam sonucu
ama iyi değilim ben

yaa senin kesin degilmiydi hamileliginn..hadi bakalımmm güzel haberler verirsin...
edaaa nasıl geciyo hamilelikkk..paşa nasılll..

kızlar4r ya ben bu aralara hep gelınlık goruyorum nedır sızce elara ya valla meraklanmaya basladım demın uzandım az bı seferde gorumcem ustunde gordum gelınlıgı altın taktım ona hydr ınsssssssss

heeh sagol cnm
sendee harikasın maşalahhhhhh
cidden cok kokoşsun.bayılırım böle bakımlı hoş kadınlaraaaaaa

ozaman 200 veriyim:)
cnm 2 cocuklusun zorlanmanı istemem.261 tane acık var
kactane okuyabilirsen söle bennde kalan kısmını okuyum??

o kadar kaldıysa 150 alayımm.sagol canımm...ben bugün okur haberdar ederim sizi..

kızlar4r ya ben bu aralara hep gelınlık goruyorum nedır sızce elara ya valla meraklanmaya basladım demın uzandım az bı seferde gorumcem ustunde gordum gelınlıgı altın taktım ona hydr ınsssssssss

gelinlik.eger hamilelik düşünüyorsanız buara bebek müjdeniz yakındır derler.yok bebek düşünmüyorsanız.müjdeli bi haber alacaksınız derlerr..

inşallah canımm.ama hemen düşünmüyorsun diimii..daha zaman var..yani birkaç ay daha dimi..yoksam başladınızmııı..

ewet cnm yok baslamadık kız allah korusun ıkı gundur mıdem bulanıyo esımde dıyokı hatun hamıs felan olmada mıdenı usuttugundendır belkı dıyo :)::):)):)):):ıns dedımama heralde gercekden usuttum mıdemı cok agrıyo

günaydın ben kan verdim geldim
öğleden sonra alacam sonucu
ama iyi değilim ben
cnm hayırdır neyin var
yaaa kızlar lütfen dua edelimmm sonuc güzel cıksınnnnn

vereliniortak cnm ben zaten yapı geregi cok detaycı biriyim.ordaki cümlesi cok geereksizdi.
ben ona cok iyi niyetle yazdım.o da tutup gereksiz bişi yazınca dolayısıyla bende tepki verdim.hem banane ister uygular ister uygulamazz cokta tınnn.
tmm cnmm sagolll
cuma öglenden önce bitmesi lazım
bitirdigine dair mesaj yazarsan sevinirim

ya kızlar ben çok gremiyorum .benim kız 7 aylık oldu.şuanda emekliyo malum ev kazalarımız fazlalaşmaya başladı.herşeyi merakedip gidiyo pıtır pıtır.ya kafayı tosluyo bi yere.ya üstüne bişey alayım derken bişey düşüyo üstüne.yani kötü .işey olmadı şimdilek şükür ama.takip etmezsende olmuyo.ayaga kalkamaya çalışyo beceremedigi için düşüyo.geçen bi düştü kafa üstü çok korktum.aglmadım bişey oldu sandım çünkü çok agladı.oyüzden hep takip ediyorum.emeklesin istiyorum.çok zamınımı alıyo küçük...zaten ek gıda olayını daha çözemedikyemek istemiyo.çok zorlanıyorum.pütürlü agzına ne gelinse kusuyo.çignemek istemiyo.günlük yer temezle.yada süt degiştir.kustuysa bahyo yahtır.offf ben bunları unutmuşum meger.bide oraç oluyorum.halm kalmıyo.çok yoruloyrum.ev işi.yemek.temizlik.akşam kendimi yataga zor atıyorum.
sizin gece muhabbetleriniz bilem varr.maşallah ne diyeyimmm...:)))

ya kızlar şimdi benden kahverengi leke geliyo ya
ben bunu özür kanı diye sayıp
orucumu tutuyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum
yoksa olmuyormu
sevaba giriyim derken günahmı işliyorum

hımmm onugurbet iyi bilirdi.kaç gündür devam ediyo.kanama azda olsaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…