- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.061
heehe sagol cnmmmm.valla bende seni cok merak ediyorummm
cok az kaldı ögrenmeene inşalllahhh
sen şimiden isim düşünmeye başla:))
varmı aklında iismler
netteki elini karnına koyup okuncak duadan bahsediyor sanırım
Elara usg tahmini için erkenmi ??? ece için
aslında ısım yok aklımda cunkuu bır suruu ısım varr ama ben cınsıyetı bellı olsun hemen plan yapmak ıstıyorum ayy ben resımlerımı eklıyımde sızıde gorıyım barıı arkadas olarak eklersınız olurmuu:)))
kızımı balkonda güneşlendircem birazzz
sonra gelirim
ececim gözün aydın keseyi görmüşsünüz.hadi hayırlısı olsun artık.nedense senden çok umutluyum.karabiberdede emindim.erkek diyodum.sendede umutluyum.inşallah geliyo gibi ogluşun.
truf rabbim herkese hayırlı evlat versin.amaannn allah korusun ne ediyim öyle bi erkek evledını.öyle olacaksa allah korusun bi üçüncü kız evlat daha isterim..
yasemin1306 hadi bakalım sanada az kaldı.umarım istedigin olur..merakla bekliyorum.
elara hamile degilmişsin.gözün aldın.bi doktora gözük bari..aet söktürücülür oluyo.yada nedenini sor bakalım.
gurbetcim sende ben gibi pek gözükmüyodun bu aralar:) .ya ramazanla pek girilmiyo...ben bi ara bizim mahalleye gircem canım.
hamile olan dier orkadaşlar.gözünüz aldın.umarım istegidiniz sonucu alırsınız.hepinizi öpüyorum.ben çıkıtım canlar..
ya tefriciye duasa daha bitmemişş..bende dün bitti sanıyordumm.neyse bitirince allah kabul etsin.olmadı alabilirim.ara ara girmeye çalışacagım.100 adek alabilirim.aslında hemen cevap verseniz.okuyup,hımm ne dersiniz.ben bizim mahalleyede ugrayacagım ordada bulursunuz belkim...görüşürüz canlar..
negusellllllll keyfınee bakk..olduuuuuuuuuuuuu yanımda 3 tanecık resım vardı ekledım onlar cepten:)) dıger resımlerde hepp yanımda bırılerı var:)) ...umarım yalnızca arkadaslar gorur:)))))
hani cokk heyecanlı demedinn:)) heyecan diyince aklıma sen geliyon hehe
tamam sana istek gönderdim kabul et tanışalımvereliniortak[/QUOTettımmm:)))
ama cok heyecanlıı gercektennnnn:)) bende cınsıyet oğrenınceee hopp bayılmam ınsallah...dr unn aaa bacaklarının arasında bısey var demesıı cınnnnnnnnnnnn kulaklarımda ama bende gordum sısko bır kabarıklık pıp.. degıll:)) karısır karısırrr:)))):dance:
yaa masallahhh sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))) masallahhhhhhhhhhhhhh
helen sagoll
duayı bitirip bitirmedigini bilmedigimiz arkadaşlar var.sanırım cumaya duası olur.
sen cumaya kadar 100 tane okursan cok iyi olurr
okuyabilirmiisn?
gunaydın gwert cnm gıdıyomusun bugun hastaneye
gunaydın qwert nasılsın, keyfın ıyımı...gece bıle herkes nette ne guselsınız arkadaslar:)) elarayı merak ettım gerıye donuk okumaya calışıyorum
nonis aslında çok kibar bi bayan msn dende görüşüyorduk
niye böle bir polamiğe girdi anlamadım..
günaydın ben kan verdim geldim
öğleden sonra alacam sonucu
ama iyi değilim ben
evt cnm alttan baktı
usg remi verdi 13 sonra kalp atışlarını duymaya çağırdı
herşey yolunda cins.için gerisi Allaha kalmış dedi:)
ay cnm bosver olanları bende gece kalkamamısız melul melul dolasıyomm cn ay ne bılem ya ıns bızede nasıp olur bacm bızde koyarız ama önce sıra sende hadı garıı:):):):)))):ben duayı okudum bitirdim
ama bende bittim valla bidahikine az alacam :)))
gamze neler olmuş geçmiş sayfada ya okumadım bıraktım valla
sen napıyosun ?
eceninde usg resmini koymuş ne güzel , biz ne zaman koyacağız kız ????
ewet cnm o dualardanmı bende sordumda tam demedı net var dedı hamıs kalınca okunuyo dedıheehe sagol cnmmmm.valla bende seni cok merak ediyorummm
cok az kaldı ögrenmeene inşalllahhh
sen şimiden isim düşünmeye başla:))
varmı aklında iismler
netteki elini karnına koyup okuncak duadan bahsediyor sanırım
neden cnm g.olsun kanaman felan varmı???günaydın ben kan verdim geldim
öğleden sonra alacam sonucu
ama iyi değilim ben
ultrosan verdi kese var bebek görünüyormu bilmiyorum çok küçük nokta gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?