bebek cinsiyet belirleme..

aslında ısım yok aklımda cunkuu bır suruu ısım varr ama ben cınsıyetı bellı olsun hemen plan yapmak ıstıyorum ayy ben resımlerımı eklıyımde sızıde gorıyım barıı arkadas olarak eklersınız olurmuu:)))

olurrrrr
valla senide emrak ediyommm
konuşmaların sempatik ama bakalım kendin nasılsınnnaklinialirimsmile:smiley-cool:

ececim gözün aydın keseyi görmüşsünüz.hadi hayırlısı olsun artık.nedense senden çok umutluyum.karabiberdede emindim.erkek diyodum.sendede umutluyum.inşallah geliyo gibi ogluşun.
truf rabbim herkese hayırlı evlat versin.amaannn allah korusun ne ediyim öyle bi erkek evledını.öyle olacaksa allah korusun bi üçüncü kız evlat daha isterim..
yasemin1306 hadi bakalım sanada az kaldı.umarım istedigin olur..merakla bekliyorum.
elara hamile degilmişsin.gözün aldın.bi doktora gözük bari..aet söktürücülür oluyo.yada nedenini sor bakalım.
gurbetcim sende ben gibi pek gözükmüyodun bu aralar:) .ya ramazanla pek girilmiyo...ben bi ara bizim mahalleye gircem canım.
hamile olan dier orkadaşlar.gözünüz aldın.umarım istegidiniz sonucu alırsınız.hepinizi öpüyorum.ben çıkıtım canlar..
ya tefriciye duasa daha bitmemişş..bende dün bitti sanıyordumm.neyse bitirince allah kabul etsin.olmadı alabilirim.ara ara girmeye çalışacagım.100 adek alabilirim.aslında hemen cevap verseniz.okuyup,hımm ne dersiniz.ben bizim mahalleyede ugrayacagım ordada bulursunuz belkim...görüşürüz canlar..

cok tesekkuurrrrlerrr:)) ECECIMMM TEBRIKLERRRRRRRRRRRRR TEKRAARR:))

negusellllllll keyfınee bakk..olduuuuuuuuuuuuu yanımda 3 tanecık resım vardı ekledım onlar cepten:)) dıger resımlerde hepp yanımda bırılerı var:)) ...umarım yalnızca arkadaslar gorur:)))))

hani cokk heyecanlı demedinn:)) heyecan diyince aklıma sen geliyon hehe
tamam sana istek gönderdim kabul et tanışalımvereliniortak

helen sagoll
duayı bitirip bitirmedigini bilmedigimiz arkadaşlar var.sanırım cumaya duası olur.
sen cumaya kadar 100 tane okursan cok iyi olurr
okuyabilirmiisn?

Son düzenleme:
nonis aslında çok kibar bi bayan msn dende görüşüyorduk
niye böle bir polamiğe girdi anlamadım..

canım ya bende diğer kızlarıı tanıyorumm az çokk onlar hakkındada elara hakkındada kötüü birşey yazmaammm
hepsiyle az çok muhabbetimm var benimmmde
nonisle elara balık yağı hakkında konuşurken ,son cümlesinde senin dediğini değil doktorumunn dediğini yapacam deyince taRTIŞMA ÇIKIYOOO
keşekee böyle olmasaydıı
yoksa çokk güzel paylaşımlar yapmışş ikiside

ay cnm bosver olanları bende gece kalkamamısız melul melul dolasıyomm cn ay ne bılem ya ıns bızede nasıp olur bacm bızde koyarız ama önce sıra sende hadı garıı:):):):)))):
ewet cnm o dualardanmı bende sordumda tam demedı net var dedı hamıs kalınca okunuyo dedı
günaydın ben kan verdim geldim
öğleden sonra alacam sonucu
ama iyi değilim ben
neden cnm g.olsun kanaman felan varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…