- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.101
mse güzel ifade etmişin.
biz yöntemler kısmını geceli cok oldu.bayadır bu sayfada yöntem konuşulmuyor.
herkes herşeyi biliyor.amac yöntem olsaydı kimse bu topige yazmazdı.bilgisini alan kaybolup giderdi.aksine hergecen gün yeni arkadaşlar geliyor maksatları yöntem bile degil.hamileler,cocuk düşünmeyenler v.s
ama insanın fikri neyse zikride odur.
demekki bu yaratıkların amacı sadece yöntemmiş.baktılar elde ettikleri bişi yok üçü birden saldırdı:)))
ama rezil olan kendileri oldu
şu mübarek ayda konuştukları kelimeleri okurken ben utandım onların adına
ne ayıp bi anneye yakışmıcak cümleler.küfür erkege bile yakışmazken bi kadının bunu kendine yakıştırması üzücü.
8 kızımda olsa Allaha hamd ederim.
o yaratık 2 kızı olmasını kendine ceza sanıyor sanırım.yazık o cocuklara[/QUOTE
ben kimseye küfür etmem,sen benim sana yazdıklarımı türlü halisünasyonlarla kendinin yazdığını zannediyorsun galiba üçü derken arkadaşlarla beni hangi konuda hala aynı kefeye koyuyorsun anlamadım sen bir anneye yakışacak hangi özlü sözleri söylüyorsun ki oku bana yazdıklarını tavırlarını yok adamına göre muamele falan filan çamura yat anca sen, minibüsçü ağızlı senin o tavırlarını anca onlar takınır..
hissedersinn canımmmm ben 17 haftadan sonraçok rahahissetmeye başladımm
dahaaerkenn başladı amaa ozamanlar bu kadar hızlı değildii
şimdii kayıyooo artıkkk içimde nerdeyse
ay cnm bosver olanları bende gece kalkamamısız melul melul dolasıyomm cn ay ne bılem ya ıns bızede nasıp olur bacm bızde koyarız ama önce sıra sende hadı garıı:):):):)))):
kızlar4r ya ben bu aralara hep gelınlık goruyorum nedır sızce elara ya valla meraklanmaya basladım demın uzandım az bı seferde gorumcem ustunde gordum gelınlıgı altın taktım ona hydr ınsssssssss
:kedi: o senın guzel goren cok guzel gozlerının grodugu..çok sagollll..erkık topıkı ben ben bu topıkı sefdım kız ıstememe ragmen ne hos:)
ewet cnm yok baslamadık kız allah korusun ıkı gundur mıdem bulanıyo esımde dıyokı hatun hamıs felan olmada mıdenı usuttugundendır belkı dıyo :)::):)):)):):ıns dedımama heralde gercekden usuttum mıdemı cok agrıyo
karnım ve belim ağrıyo
kahverengi leke var dünden beri
nonis aslında çok kibar bi bayan msn dende görüşüyorduk
niye böle bir polamiğe girdi anlamadım..
uzulme lutfen kahverengı lekden..demısıtm bı arkadasımın 9 ay kanamalı oldu lekede degıll progestan kullandı ve suan dunya ttalısı oğlusu var..dua edıyorum sana uzulme Allahtan hayırlısı olur ınsallah..hemen oğlen olsaya
ya kızlar ben çok gremiyorum .benim kız 7 aylık oldu.şuanda emekliyo malum ev kazalarımız fazlalaşmaya başladı.herşeyi merakedip gidiyo pıtır pıtır.ya kafayı tosluyo bi yere.ya üstüne bişey alayım derken bişey düşüyo üstüne.yani kötü .işey olmadı şimdilek şükür ama.takip etmezsende olmuyo.ayaga kalkamaya çalışyo beceremedigi için düşüyo.geçen bi düştü kafa üstü çok korktum.aglmadım bişey oldu sandım çünkü çok agladı.oyüzden hep takip ediyorum.emeklesin istiyorum.çok zamınımı alıyo küçük...zaten ek gıda olayını daha çözemedikyemek istemiyo.çok zorlanıyorum.pütürlü agzına ne gelinse kusuyo.çignemek istemiyo.günlük yer temezle.yada süt degiştir.kustuysa bahyo yahtır.offf ben bunları unutmuşum meger.bide oraç oluyorum.halm kalmıyo.çok yoruloyrum.ev işi.yemek.temizlik.akşam kendimi yataga zor atıyorum.
sizin gece muhabbetleriniz bilem varr.maşallah ne diyeyimmm...:)))
ya kızlar şimdi benden kahverengi leke geliyo ya
ben bunu özür kanı diye sayıp
orucumu tutuyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum
yoksa olmuyormu
sevaba giriyim derken günahmı işliyorum
progestana başladım
doktor sabah öğle akşam dedi
ben oruç olduğum için
sahurda bide akşam içiyorum
bilmiyorum azmı geliyor
ben 5 ay önce düşük yaptım
o zamanda öle oldu gerçi o kanamaya dönmüştü
o yüzden korkuyorum
ben kimseye küfür etmem,sen benim sana yazdıklarımı türlü halisünasyonlarla kendinin yazdığını zannediyorsun galiba üçü derken arkadaşlarla beni hangi konuda hala aynı kefeye koyuyorsun anlamadım sen bir anneye yakışacak hangi özlü sözleri söylüyorsun ki oku bana yazdıklarını tavırlarını yok adamına göre muamele falan filan çamura yat anca sen, minibüsçü ağızlı senin o tavırlarını anca onlar takınır..
ya kızlar şimdi benden kahverengi leke geliyo ya
ben bunu özür kanı diye sayıp
orucumu tutuyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum
yoksa olmuyormu
sevaba giriyim derken günahmı işliyorum
cnm inşallah kanama şekline dönüşmez
şuan bu dediklerin normal merak etme
daha öncede dedim benden 2 ay boyunca leke geldi.bel ve karın agrıısıda oldu
işte biran çnce şu progestana başlasan aslında cok iyi
progestana başladım
doktor sabah öğle akşam dedi
ben oruç olduğum için
sahurda bide akşam içiyorum
bilmiyorum azmı geliyor
cnm sen şuan oruc tutmasan cok iyi olur
sonucta keyfi tutmamazlık yapmıyorsun
bebegin senin sorumlulugunda ve ona her şekilde iyi bakmak zorundasın.heleki şu günleree
progestan bu dönemde öenmli bi ilac.o nedenle doktorun 3 tane dediyse o kadar içmelisinn
daha sonrasında tutarsın tekrar kaza orucunu
ece karakteri saglam ve gercek kibar kadın cok öfkeli oldugundada agzını bozmazz
küfüre başvurmak işin kolayına kacmaktır
önemli olan küfür etmeden karşıdakini laflarınla dövmektir:)))
bu 3 de bunu beceremedii.onların kibarlıgı balonmuş söndü gitti 1 günde:))
cnm leke gelebılıyo öle benımde ılk hamısslıgımde gelmıstı ama sonrada gecıyo uzulme ıns gecer cnmmmmm
canım oruc tutma dıyanet bıle acıkladı lutfen o bebek senınle yasıyor cunku susuz ve gucsuz bırakma gunaha gırme ılacınıda duzenlı al..gunaha gırme dememeın sebebı dıyanet acıkladıgı ıcın...yoksa haşa bana duşmez gunah sevap....kıyamam ınsallah yoluna gırer hersey
harflere takılacağına kendi iç huzurunu ara sen sıkıntından nereye saldıracağını şaşırmışsın sana asıl şöyle hitap etmek gerekir mahalle ağızlı,edepsiz, seviyesiz,nezaketsiz,kendini birşey sanan ukala,fütursuz.......artık aklına ne gelirse canımlar sana fazla...
laflarımla seni öyle güzel dövdüm ki söyleyecek laf bulamadın sen ancak naş dersin kış dersin bu mu laflarınla dövmek kime neyi anlatıyorsun bana gelen özel mesajlarda herkes
söylüyor bunları sen kendini kandırmaya devam et ayrıca benim kibarlığım senin gibi minibüsçü ağızlı birinin içine dert mi oldu oturda çalış bundan sonra nasıl kibar olabilirim bu mahalle ağzımdan,bu minibüsçü laflarımdan nasıl kurtulabilirim diye..sana tavsiyem beni artık yok kıskandılar çekemediler yok yöntem yok o üçü mevzularının içine katma sorunumuzun asıl nerden başladığını çok iiyi biliyorsun sırf sana cevap yazmak için geleceğim artık topiğe o minibüsçü ağzını kapat konuştukça batıyorsun
harflere takılacağına kendi iç huzurunu ara sen sıkıntından nereye saldıracağını şaşırmışsın sana asıl şöyle hitap etmek gerekir mahalle ağızlı,edepsiz, seviyesiz,nezaketsiz,kendini birşey sanan ukala,fütursuz.......artık aklına ne gelirse canımlar sana fazla...
nonis kullanıcısından alıntı
bu cümle normalse egerr aynısını bende sana iade ediyorum kabul ediyormusun?????
madem cok güzel şeyler yazdın buyur ye afiyet olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?