bebek cinsiyet belirleme..

ay cnm bosver olanları bende gece kalkamamısız melul melul dolasıyomm cn ay ne bılem ya ıns bızede nasıp olur bacm bızde koyarız ama önce sıra sende hadı garıı:):):):)))):

aaa niye kalkamadın cnm yaa.bende 2 gün önce yapamadım sahur .dün iftar zamanı zafiyet gecircektim nerdeyse.

dün gecede yoktun yine kocişlemi ilgilendinn haha
hay maşallahhhh
kızlar4r ya ben bu aralara hep gelınlık goruyorum nedır sızce elara ya valla meraklanmaya basladım demın uzandım az bı seferde gorumcem ustunde gordum gelınlıgı altın taktım ona hydr ınsssssssss

hayır olsun innş.gün dogduktan sonra görülen rüyalar pek cıkmaz cnm.
gelinlik murat derlerr.kızlar evlenir,evlilerde cocuk sahibi olur diye biliyom
zaten siz bu sıralar kocayla pek samimisiniz valla heran herşey olabülüüüü:))

:kedi: o senın guzel goren cok guzel gozlerının grodugu..çok sagollll..erkık topıkı ben ben bu topıkı sefdım kız ıstememe ragmen ne hos:)

olumunekankayizsmile

benimde bu hafta cok midem bulandııı.sanırım aclıktan bulanıyor

karnım ve belim ağrıyo
kahverengi leke var dünden beri

cnm inşallah kanama şekline dönüşmez
şuan bu dediklerin normal merak etme
daha öncede dedim benden 2 ay boyunca leke geldi.bel ve karın agrıısıda oldu
işte biran çnce şu progestana başlasan aslında cok iyi olurduu

nonis aslında çok kibar bi bayan msn dende görüşüyorduk
niye böle bir polamiğe girdi anlamadım..

canım geçmişimöi okumanı tavsiye ediyorum sana,ben ne demşişim bu minibüsçü ağızlı ne demiş o zaman belki neden böyle olduğunu anlarsın ayrıca ben kimsenin şahsına yalaka malaka demedim demem bana ne

ben 5 ay önce düşük yaptım
o zamanda öle oldu gerçi o kanamaya dönmüştü
o yüzden korkuyorum

cnm cok gecmiş olsun.bu aylar cidden cok tehlikeli.her an gözün üstünde olmalıı
özellikle kafa üstüne düşmemesine dikkat et.bu yaşlardaki kafa zedelenmeleri ilerki yaşlarda tümöre neden oluyormuş Allah korusunn
sen burayı filan boşverr cocugun cok hareketli zamanlarında onlarla ilgilenn

ya kızlar şimdi benden kahverengi leke geliyo ya
ben bunu özür kanı diye sayıp
orucumu tutuyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum
yoksa olmuyormu
sevaba giriyim derken günahmı işliyorum

cnm seninki özür kanaması.rahatlıkla cinsel ilişkiyede girersin,kuranınıda okursun,namazınıda kılarsın hiç bişi olmaz merak etme

cnm inşallah kanama şekline dönüşmez
şuan bu dediklerin normal merak etme
daha öncede dedim benden 2 ay boyunca leke geldi.bel ve karın agrıısıda oldu
işte biran çnce şu progestana başlasan aslında cok iyi

progestana başladım
doktor sabah öğle akşam dedi
ben oruç olduğum için
sahurda bide akşam içiyorum
bilmiyorum azmı geliyor

progestana başladım
doktor sabah öğle akşam dedi
ben oruç olduğum için
sahurda bide akşam içiyorum
bilmiyorum azmı geliyor

cnm sen şuan oruc tutmasan cok iyi olur
sonucta keyfi tutmamazlık yapmıyorsun
bebegin senin sorumlulugunda ve ona her şekilde iyi bakmak zorundasın.heleki şu günleree
progestan bu dönemde öenmli bi ilac.o nedenle doktorun 3 tane dediyse o kadar içmelisinn
daha sonrasında tutarsın tekrar kaza orucunu

nonis kullanıcısından alıntı
harflere takılacağına kendi iç huzurunu ara sen sıkıntından nereye saldıracağını şaşırmışsın sana asıl şöyle hitap etmek gerekir mahalle ağızlı,edepsiz, seviyesiz,nezaketsiz,kendini birşey sanan ukala,fütursuz.......artık aklına ne gelirse canımlar sana fazla...

bu cümle normalse egerr aynısını bende sana iade ediyorum kabul ediyormusun?????
madem cok güzel şeyler yazdın buyur ye afiyet olsun sana

ya kızlar şimdi benden kahverengi leke geliyo ya
ben bunu özür kanı diye sayıp
orucumu tutuyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum
yoksa olmuyormu
sevaba giriyim derken günahmı işliyorum

cnm leke gelebılıyo öle benımde ılk hamısslıgımde gelmıstı ama sonrada gecıyo uzulme ıns gecer cnmmmmm

canım oruc tutma dıyanet bıle acıkladı lutfen o bebek senınle yasıyor cunku susuz ve gucsuz bırakma gunaha gırme ılacınıda duzenlı al..gunaha gırme dememeın sebebı dıyanet acıkladıgı ıcın...yoksa haşa bana duşmez gunah sevap....kıyamam ınsallah yoluna gırer hersey

sonuç iyi çıkarsa tutmayacam bi kaç gün

laflarımla seni öyle güzel dövdüm ki söyleyecek laf bulamadın sen ancak naş dersin kış dersin bu mu laflarınla dövmek kime neyi anlatıyorsun bana gelen özel mesajlarda herkes
söylüyor bunları sen kendini kandırmaya devam et ayrıca benim kibarlığım senin gibi minibüsçü ağızlı birinin içine dert mi oldu oturda çalış bundan sonra nasıl kibar olabilirim bu mahalle ağzımdan,bu minibüsçü laflarımdan nasıl kurtulabilirim diye..sana tavsiyem beni artık yok kıskandılar çekemediler yok yöntem yok o üçü mevzularının içine katma sorunumuzun asıl nerden başladığını çok iiyi biliyorsun sırf sana cevap yazmak için geleceğim artık topiğe o minibüsçü ağzını kapat konuştukça batıyorsun

cnm leke gelebılıyo öle benımde ılk hamısslıgımde gelmıstı ama sonrada gecıyo uzulme ıns gecer cnmmmmm

inşallah canım bekliyeceğiz artık

orjinal mesaj bu.bide yalancı konumuna düşmeyim

bak minibüscü agıza örnek biyazı gösteriyim sana
aşagıdaa.oku oku iyi oku.burda yazzdıgın igrenc kelimelerin kacını yazmışım ben

az onurlu ol ve yazma artıkk okee.
konuştukca batıyorsun.pisliginde bogul

bana bu cümleleri kurdurtan tarafından yazılmış cümleleride paylaşırmısın bir zahmet zurnanın zırt dediği yeri paylaşmakla bir yere ulaşamazsın ben sana durup dururken niçin bunları yazayım bir düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…