- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.261
hosqeldın cnm benım kızımda uyudu bende takılıyorum oylece
kafama bırsey cok takıldı bı kac kısı daha yazmıstı ama bızzat arkadasımda yazınca sasırdım nasıl olur reglıne 6 gun kala kan negatıf reglıne bıgun kala ıdrar pozıtıf ve aynı gun 5 haftalık hamıle CADIARZU
gülme kız gülme:) ya ben çok fenayım be bu araştırmaları bile bi heyecanla yapıom ki hiç sorma...hiç yalan yada gizli bişiy yapmadım ben o da ööle ...biz hep anca beraber kancaberaberiz. sanki ortaklığı bozuyomuşum gibi gelio...
yınede ılgınc degılmı bu yumurtlama olayı sag sol olayı yanı usg sonuclara gore tutmayan yok gıbı ancak hıssedılen yere gore degıskenlık oluyor
f1983 cnm senın usg resmınde bebek ne taraftaydı ?
kardelen cnm eylul ve ekım ayı erkek bebek ıcın cok bereketlı bır aymıs
bak buldum
Araştırmada, eylül dışındaki diğer aylarda istatistiksel olarak herhangi bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:
Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi).
Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı."
Biyolojik ritm
Demirhan, eylül ayında "sıcaklık düşüşü, gün uzunluğunun azalması ve yağışların başlaması" gibi mevsimsel değişikliklerin insanın biyolojik ritminde değişiklik yarattığına dikkati çekerek, "Mevsimsel ritm canlılarda seks oranını etkilemektedir. Biyolojik ritmde oluşan değişimin, Y kromozomu taşıyan spermin daha hızlı hareketine, dolayısıyla erkek cinsiyet oranın artmasına neden olduğu söylenebilir" dedi.
Demirhan, annenin kaldığı ev, yayla ve yazlık, alkol ve sigara alışkanlıklarının bebeğin cinsiyeti üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığını da sözlerine ekledi.[/QU
küçük kızıma eylülde hamile kaldım.:tomato:
h.b cnmm
cnm hani sen gecen gün hastaneye gitmiştin kann tahlili yaptırmak için.
orda direkt negatif vaya pozitif yazıyordu,adam sana degerli olana baklalım o daha iyi sonuc verir dedi
işte arkadaşında da öle olmuş olabilir
belki gec döllenme olmuştur ve o testte cok hassas olmadıgından 6 gün öencesinden negatif cıkmış olabilirr
bilmiyorum ben böle düşündüm.yada testler yalnış olabilir:)
tatlım dr kız demıs oda cok saskın bebegı sagda hıssedıyormus usg de soldaymıs
yınede ılgınc degılmı bu yumurtlama olayı sag sol olayı yanı usg sonuclara gore tutmayan yok gıbı ancak hıssedılen yere gore degıskenlık oluyor
f1983 cnm senın usg resmınde bebek ne taraftaydı ?
kardelen cnm eylul ve ekım ayı erkek bebek ıcın cok bereketlı bır aymıs
bak buldum
Araştırmada, eylül dışındaki diğer aylarda istatistiksel olarak herhangi bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:
Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi).
Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı."
Biyolojik ritm
Demirhan, eylül ayında "sıcaklık düşüşü, gün uzunluğunun azalması ve yağışların başlaması" gibi mevsimsel değişikliklerin insanın biyolojik ritminde değişiklik yarattığına dikkati çekerek, "Mevsimsel ritm canlılarda seks oranını etkilemektedir. Biyolojik ritmde oluşan değişimin, Y kromozomu taşıyan spermin daha hızlı hareketine, dolayısıyla erkek cinsiyet oranın artmasına neden olduğu söylenebilir" dedi.
Demirhan, annenin kaldığı ev, yayla ve yazlık, alkol ve sigara alışkanlıklarının bebeğin cinsiyeti üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığını da sözlerine ekledi.[/QU
küçük kızıma eylülde hamile kaldım.:tomato:
cnm ıste ıstısnalarda oluyor :)
onunkıde degerle bakılmıs 0.100 cıkmıs yok zaten ben kendım ıcın demıyorum ben regl olcagıma emınım anlarımkendımı ben sadece ılgınc geldı dun aksam sıkıntıdan bazı sayfalara goz attım bu seyı yasayan cok var hatta bı kız adet gunu kanda 0.01 cıkmıs 10 gun gecıkınce gıtmıs hamıleymıs herkes farklı konusuyor kımın dr u ılıskıden 1 gun sonra bıle cıkar derken kımının 10 gun kımının 12 14 gun dıyor bende yasamıstım bu olayı reglıme 1 hafta kala 1.00 cıkmıstı ve reglı gunumde 1.5 haftalık hamıleydım
ben şimdi f1983 ün mesajlarına baktım profilinden
ben tutturmuşum öle yazmış:)))
ona neye baktıgımı hatırlamıyorumm ama tutmuş tebrik ediyorum kendimi hehe
ben şimdi f1983 ün mesajlarına baktım profilinden
ben tutturmuşum öle yazmış:)))
ona neye baktıgımı hatırlamıyorumm ama tutmuş tebrik ediyorum kendimi hehe
h.g elaracım oh ıyı yapmıssın kızınla alısverıs bende ıslerımı bıtırdım sımcık hastaneye arkadasa gıdecemıns hayırlısıyla kurtulmustur ya
ben soyluyum :)))) takvıme bakmıssın senın takvıme gore yumurtlama gununden ıkı gun once olmus sende ozaman kız gorunuyor demıssın
kızmı demiştin ????
hımm cnm valla bilmiyomki.gec döllenme olabilirmi.bi fikrim yokkk.ilk kez duydum cünküü enteresann
h.b canımm oglu oldu dimi arkadaşının
Hayırlı olsunnn,darısı önce sana sonra bizlere olsun inşallahhhhhhhhhh
150 tefriciye duasını okudumm...maşallh çok kalabalıkk.ben bi bakayım geçmişe fazla birikmediyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?