bebek cinsiyet belirleme..

h.b cnmm
cnm hani sen gecen gün hastaneye gitmiştin kann tahlili yaptırmak için.
orda direkt negatif vaya pozitif yazıyordu,adam sana degerli olana baklalım o daha iyi sonuc verir dedi

işte arkadaşında da öle olmuş olabilir
belki gec döllenme olmuştur ve o testte cok hassas olmadıgından 6 gün öencesinden negatif cıkmış olabilirr
bilmiyorum ben böle düşündüm.yada testler yalnış olabilir:)

yok be cnm kendını suclama sonucta kötu bırsey yapmıyorsunkı rabbımıns emeklerımızı bos cevırmesın gırdım o sıteye ama cok karısık elıfcımmmmmm

onunkıde degerle bakılmıs 0.100 cıkmıs yok zaten ben kendım ıcın demıyorum ben regl olcagıma emınım anlarımkendımı ben sadece ılgınc geldı dun aksam sıkıntıdan bazı sayfalara goz attım bu seyı yasayan cok var hatta bı kız adet gunu kanda 0.01 cıkmıs 10 gun gecıkınce gıtmıs hamıleymıs herkes farklı konusuyor kımın dr u ılıskıden 1 gun sonra bıle cıkar derken kımının 10 gun kımının 12 14 gun dıyor bende yasamıstım bu olayı reglıme 1 hafta kala 1.00 cıkmıstı ve reglı gunumde 1.5 haftalık hamıleydım

hımm cnm valla bilmiyomki.gec döllenme olabilirmi.bi fikrim yokkk.ilk kez duydum cünküü enteresann

ben şimdi f1983 ün mesajlarına baktım profilinden
ben tutturmuşum öle yazmış:)))
ona neye baktıgımı hatırlamıyorumm ama tutmuş tebrik ediyorum kendimi hehe

ben soyluyum :)))) takvıme bakmıssın senın takvıme gore yumurtlama gununden ıkı gun once olmus sende ozaman kız gorunuyor demıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…