bebek cinsiyet belirleme..

ozamanan 12 yada 13 ncü gün oluyoo gibii seninn
bu ay adet olunca 3 adet tarhinii yazsana gebelik orgden bakalım sanaa
14ncü gün olması için 28 günde adet olman lazım

ne üçü güzellim ben 5 aylık bile yazabilirim hepsi kayıtlı :)))
ama hiç 28 gün olmuyorum 26 ve 27 sürekli

cnm tsk ederız duan ıcın pekı sen alkalı dıyet fılandamı yoktu

inşallah boncukumm diğer ayda senden duyarızzz:CüvCüv:

bende hiç birzaman bilemedimm

demekkı bı sende tutmadı aaa bellımı olur ben dogama kadar kız dıyıp sonra erkek dıyenlerıde cok gordum suanda tam kac haftalık oldu dr kesınmı dedı yanılma payıdaolabılır belkı

druma pek güvenmiorum aslında çokta genç, çok konuşmuyor falan, ama emin kız konusunda, salı günü 2.düzey usg gircem, renkli, kız olduğu kesinleşir, bugün 21 haftalığım 18 haftalıkken kız dedi,

cnm tsk ederız duan ıcın pekı sen alkalı dıyet fılandamı yoktu

şunu çok iyi biliyorumm süt ürünlerinde uzak durmuştummm
ben isveç diyeti yaptım hep zayıflamak içinn ve oorda hiç yokk süt ürünüü
sabah aç karnee kahve vardıı belkiii
kahvaltım sadece kahveydii yanii peynir süt yoğurt falan yemedimm
kahvaltıı uzun zaman hiç yapmadım desem yeridirr
bol bol et var diyette
çok et yedimm
belkii bunlarda tesadüf eseriii işe yaramış olabilir bende

selammmm
amanınnnn ne cok yazmışınızzzzzzzz:1shok:
gecmişi okuyamıcam.önemli bişi varmı??

kızımla dışarı cıktı alışveriş yaptık biraz ,giremedim sabah berii.uyuduu rahatımmm

ıvet sımdı msnden cok sevdıgım bı arkadasımla goruyorum kendını kk den tanıdım ve hala gorusuyoruz agustos annelerı bolumundeydık daha once neyse arkadasımın oglu var sımdı ondan ogrendıklerımı yazıyım
adet bıttıkten sonra gun asırı ılıskı
cok su ıcmezmıs ama kola fılan cok ıcermıs hamıle kalmadan once
ılıskıden yarım once sertkahve ıcmıs esı
reglıne 6 gun kala kanda negatıf cıkmıs 5 gun sonra ıdrarda pozıtıf cıkınca kan vermıs bu sefer 5 haftalık hamıle cıkmıs ve sımdı dunya tatlısı bır oglu varrr
he hep sag kasıgı agrırmıs

ben hayatımda belkı komık gelcek ama hıc sut yogurt peynır yemem nasıl yasıyorsun demeyın testlerımde hep normalcıkar aksıne ama sevmemde yememde ya kahve ıcmeyı cok ozledım alkalınlı degıl dıye ıcmıyorummmm hamıle kalıncada ıcemem burnumda tutuyor valla

selammmm
amanınnnn ne cok yazmışınızzzzzzzz:1shok:
gecmişi okuyamıcam.önemli bişi varmı??

kızımla dışarı cıktı alışveriş yaptık biraz ,giremedim sabah berii.uyuduu rahatımmm

hosqeldın cnm benım kızımda uyudu bende takılıyorum oylece
kafama bırsey cok takıldı bı kac kısı daha yazmıstı ama bızzat arkadasımda yazınca sasırdım nasıl olur reglıne 6 gun kala kan negatıf reglıne bıgun kala ıdrar pozıtıf ve aynı gun 5 haftalık hamıle CADIARZU

eee adetten sonramı sık ilişki
ve kola kafamçokkarıştı

valla aynen oyle bız hıc ara vermedık dıyor adetı bıtmıs baslamıslar gun asırıya tabı nezaman hamıle kaldıgının onemıde var ama test sonuclarına bakılırken 28 gunde bır regl oluyor adet gunu 5 haftalık cıkıyor yumurtlama gunumu kalmıs oluyor bılemıyorum
bu arada o kola vs ınsan bunyesıyle alakalı sıgara ıcen bırı gıbı dusun bazısının organları hemen ıflas eder bazısının daha uzun sure dayanır kola belkı ondakı alkalı ortamı etkılememıstır cunku dıger yedıklerının alkalı oranı fazladır buda olabılır
cunku benım buyuk ablam asırı kola ıcer hıc su ıcmez sut yogurt peynır oda agzına koymaz hatta o et bıle yemez ama sebze meyve cok yer onun oglu var dıger ablam senı benı bıleyer o denlı ıstahlıdır onun kızı var oyle yanı yınede alkalı beslenmenın onemı oldukca fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…