- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.241
ozamanan 12 yada 13 ncü gün oluyoo gibii seninn
bu ay adet olunca 3 adet tarhinii yazsana gebelik orgden bakalım sanaa
14ncü gün olması için 28 günde adet olman lazım
aaaaaa çok sağol canımm inann farkında bile değilimmm
çok sevindimm mesajın içinnn
benim tek demek istediğimm birşeyler yapamasaktaa yumurtlamaa günüü tek ilişkidenn de olsa hamilee kalmakk
ben taaaa süper annelerdede yazıyordum adım sıcak brownii idii orda belkii eskii mesajlarımma denk gelirsinizz
herşeyii bilirkenn hiç bişii yapamadan hamile kaldımmm
herkesinn gönlündekii olması dileğiyle
cnm ovulasyon kıtı alsana sana 5 tane yeter bence 5 tanesıde 5 ytl ozaman hıc acaba dıye kuskun olmaz drlara bosuna gıtmemıs olursun kendın yakalarsın yum gununu hem ben ınanıorum bu onumuzdekı ay bızımde hayırlısı haberlerımızı alıcaz ıns sıkma sen canını
benım reglıme daha 4 gun var gunler gecmıyor sen 2 gun erken oldun dıye usulmustun bende keske bugun olsam dıye dua edıyorum bosa beklemeyı sevmıyorum cunku
su yumurta olayı bendede ılgınc ben hıc sag tarafımın agrıdıgını bılmem mesala suanda hala sol kasıgımda agrı var yumurtlamamın oldugu gunde sol kasıqım agrıyordu demekkı ben hep soldan yumurtluyorum boyle bı durumda yabıcalacak bırsey yokkı yumurta takıbı yabtırsamda bırsey degısmez dıye dusunuyorum
demekkı bı sende tutmadı aaa bellımı olur ben dogama kadar kız dıyıp sonra erkek dıyenlerıde cok gordum suanda tam kac haftalık oldu dr kesınmı dedı yanılma payıdaolabılır belkı
ben 2 yıl sonra 2.ci bebeği düşünyorum kısmet olurasa, 30 a gelmeden :)
erkek bebeğin olursa inşallah, bana uyguladıklarını sölermisin, kız yada erkek herşey Allahtan, sağlıklı hayırklı evlatlar olsun inş
inşallah boncukumm diğer ayda senden duyarızzz:CüvCüv:
aminnn tatlım ıns ısteyen herkesınkını duyarızbende hiç birzaman bilemedimm
kız mesajı kendine yazmışsın geri
cnm tsk ederız duan ıcın pekı sen alkalı dıyet fılandamı yoktu
aminnn tatlım ıns ısteyen herkesınkını duyarız
cnm senın hangı kasıgın agrırdı hıc bırımı yoksa:)
ben hayatımda belkı komık gelcek ama hıc sut yogurt peynır yemem nasıl yasıyorsun demeyın testlerımde hep normalcıkar aksıne ama sevmemde yememde ya kahve ıcmeyı cok ozledım alkalınlı degıl dıye ıcmıyorummmm hamıle kalıncada ıcemem burnumda tutuyor vallaşunu çok iyi biliyorumm süt ürünlerinde uzak durmuştummm
ben isveç diyeti yaptım hep zayıflamak içinn ve oorda hiç yokk süt ürünüü
sabah aç karnee kahve vardıı belkiii
kahvaltım sadece kahveydii yanii peynir süt yoğurt falan yemedimm
kahvaltıı uzun zaman hiç yapmadım desem yeridirr
bol bol et var diyette
çok et yedimm
belkii bunlarda tesadüf eseriii işe yaramış olabilir bende
selammmm
amanınnnn ne cok yazmışınızzzzzzzz:1shok:
gecmişi okuyamıcam.önemli bişi varmı??
kızımla dışarı cıktı alışveriş yaptık biraz ,giremedim sabah berii.uyuduu rahatımmm
f1983 cinsiyet belli oldumu
geliyon cvp yazmıyon yaw:)
anlamadım
onu hiç bilmedimm canımmm gerçektenn farkedemedimm
ıvet sımdı msnden cok sevdıgım bı arkadasımla goruyorum kendını kk den tanıdım ve hala gorusuyoruz agustos annelerı bolumundeydık daha once neyse arkadasımın oglu var sımdı ondan ogrendıklerımı yazıyım
adet bıttıkten sonra gun asırı ılıskı
cok su ıcmezmıs ama kola fılan cok ıcermıs hamıle kalmadan once
ılıskıden yarım once sertkahve ıcmıs esı
reglıne 6 gun kala kanda negatıf cıkmıs 5 gun sonra ıdrarda pozıtıf cıkınca kan vermıs bu sefer 5 haftalık hamıle cıkmıs ve sımdı dunya tatlısı bır oglu varrr
he hep sag kasıgı agrırmıs
nerden haberi olacak kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?