bebek cinsiyet belirleme..

f1983 cinsiyet belli oldumu
geliyon cvp yazmıyon yaw:)

:) canım tatildeydik nete giremedim pek, evet kızım olacak, sonuç olarak, ben sık ilişkiyle hamile kalmadım, 15 günde tek ilişkiyle hamile kaldım ama ilaç bıraktıktan sonra ocak şubat 33, şubat mart arası 29. 29-14=15 düşünerek ujyguladım sağa yattım, ama benim düşünemediğim, yumurtlama günü 15.günmüydü, belki 26-27 günde (ilaç kullanırken ve evlenmeden önce regl düzenim 26-27 idi)) regl dönemim düzene girdi buna göre yumurtlamadan çok sonra hamile kaldım, doğal olarak kız olması normal dimi elara

peki cnm ben sana neye dayanarak kızın olacak demiştim?
hatırlarsan bunu konuştugumuz geecnin ertesi sabahı yazılanlar silinmiştii.o nednele ne konuştugumuzu hatırlamıyorum şuan

sagol canım..doktoru aradımda çok aglarsa getir.ayrıca ateşi olurzada getir edi.şükür bişeyi olmadı..şimdilik takipteyim daha çokk.bırakmıyorum artık yalnız..bana sık gidmiyorsun diyodunya.ben geçmişe çook birikince bakamıyorum.eskiden sık kullanılara ekliyordum.nerde kaldıgım biliyor ordan başlıyordum okumaya.geçin eşimde sık kullanılanları açmış bi güzel açıp okumuş.senin buraya kayıtlı oldugun biliyorum ama nickini bilemidm neysin sen dedi.bende demidim.ben bir iki tahmin ettim.iki kızı olan var dedi.bunlardan birissin ama kim oldugunu bulamadın dedi.valla yazdıklarım okursa evde bi huzursuzluk olacgına eminim.ben erşeyi burda anlatıyorum çünkü.oyüzden sık kulanılanlardan sildimkorkumdan...nerde kalıyorum şimdi hatırlamıyorum.aslanda daha bir kaç ey daha var ama böylemesem daha iy.yani kim istemiz sohbeti.hele rahatlıyorsan.neyse arada olsada sohbet için giriyorum işte..

canım allah tamamına erdirsin.saglıkla al kucagına azülmee ikinrcisi inşallah erkek olur.hem neler çıkar kim bilir dimi.

bence hiç deneme :)))

ayykaydirigubbakcemile3kırk yılın bayı bi geçmişi okuyayım dedim.valla okamasaymıştım.üzüldümm.inşallah yaşanmaz böyle şeyler..

.

Allah kabul etsin cnm
gecmişe bende bakamadım cok yazmışlar:)

amin canım.cümlemizinkini etsin inşallah.

kızlar duaya istediğiniz zaman bende katılabiilirim demiştim daha öncede ama paylaşılmıştı iş bitmişti maalesef ben katılamadım yoksa dua ya her zaman varım...

peki cnm ben sana neye dayanarak kızın olacak demiştim?
hatırlarsan bunu konuştugumuz geecnin ertesi sabahı yazılanlar silinmiştii.o nednele ne konuştugumuzu hatırlamıyorum şuan

son 3 adet tarihimi yazmıştım ona göre sölemiştin, yumurtlamadan 2 gün önce birilkte olmuşsun dedin, ama ilacı bırakdıktan sonra reglimin düzensiz olduğunu sölememiştim,
ocak27, şubat28, mart:28 di

helen benim koca anlamaz böle forumdan filan ama gecen gün gecmişden acmış sayfayı ama okumaya üşendim diyor:))
ogündür bugündür her pc yi kapatacagım zaman gecmişi siliyorum
aman kzılar sizde silin.
gerci benimki biliyor ne yazıştıgımı filan ama bazen onu cekiştiriyom okursa ayıp olur hehe:)

gızz ben sana niye girmiyon demedim.hatta daha önce demiştim helende cok sık girmez ama geldiginde aynı samimiyetle devam eder demiştim
ama gecen haftaa gecmişin özetini isteyince tepki gösterdim cnm:)
neyse biz seni biliyozz sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…