- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.281
cnm ıste ıstısnalarda oluyor :)
benim hem adet hem ovulasyon eylüldü.demek ben o %39 içindeyim.
senın gec dollenme ımkanı varmı cnm yokmu
150 tefriciye duasını okudumm...maşallh çok kalabalıkk.ben bi bakayım geçmişe fazla birikmediyse..
yok be cnm kendını suclama sonucta kötu bırsey yapmıyorsunkı rabbımıns emeklerımızı bos cevırmesın gırdım o sıteye ama cok karısık elıfcımmmmmm
hadı ben kactım gelınce anlatırım bebısı sızeeeeeeeee
tefriciyenin duası yapılmadı galiba hala.
olabılır cnm saglık olsun ıns ekımdeeeeebenim hem adet hem ovulasyon eylüldü.demek ben o %39 içindeyim.
hıms dogru dıyorsun cnm hayırlısı bı regl olsakta gıdıp baktırsak hormanlaracnm mümkün degil
satım 9 temmuz
bizim ilişki 18 ve 25 temmuzda oldu sadece.25 temmuzda yum günümdü.
bu güne döllenme kalmaz sanmıyorum.
ayrıca 10 gün gecti reglim.
yok tatlım ben ta ozamanlarda demıstım okadar kuru bı donem gecırıyorumkı agrısız sızısız bı gram suphem yok o gece cok gaza gelmısım hehehehe kendımı kan verırken buldum soruyorum herseyı cunku bılıyımde ılerde basıma geldıqınde tekrar sormuyum dıyeboncuk hayırdır cnm hala şüphen mi var kendinle ilgili?
f1983 cinsiyet belli oldumu
geliyon cvp yazmıyon yaw:)
f1983 saglıkla al kucagına bebegini inş cnm
inşallah saglıklı hayırlı edepli ahlaklı bi evlat olurr
amin canımmmm inşallah :) acaba kime benzicek şimdi onun merakı içindeyim :)
cnm cok gecmiş olsun.bu aylar cidden cok tehlikeli.her an gözün üstünde olmalıı
özellikle kafa üstüne düşmemesine dikkat et.bu yaşlardaki kafa zedelenmeleri ilerki yaşlarda tümöre neden oluyormuş Allah korusunn
sen burayı filan boşverr cocugun cok hareketli zamanlarında onlarla ilgilenn
cnm seninki özür kanaması.rahatlıkla cinsel ilişkiyede girersin,kuranınıda okursun,namazınıda kılarsın hiç bişi olmaz merak etme
karabibercim ilk çocuğum benim için farketmez ama eşim erkek istiyorudu, adetimin 15. günü hamile kaldım seyrek ilşkiyle, sat ocak27, şubat,28, mart28
ocakın ortasında doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bi düzensizlik oldu, yumurtlama gününü o yüzden bilemiyorum. bu arada ultrason kağıdına göre de yorum yapmıştı, 6+3 günlükken ultrasona kağıdında solda duruyordu.
bence hiç deneme :)))
Allah kabul etsin cnm
gecmişe bende bakamadım cok yazmışlar:)
peki cnm ben sana neye dayanarak kızın olacak demiştim?
hatırlarsan bunu konuştugumuz geecnin ertesi sabahı yazılanlar silinmiştii.o nednele ne konuştugumuzu hatırlamıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?