bebek cinsiyet belirleme..

sanırım evet :)

yınede ılgınc degılmı bu yumurtlama olayı sag sol olayı yanı usg sonuclara gore tutmayan yok gıbı ancak hıssedılen yere gore degıskenlık oluyor
f1983 cnm senın usg resmınde bebek ne taraftaydı ?
kardelen cnm eylul ve ekım ayı erkek bebek ıcın cok bereketlı bır aymıs
bak buldum
Araştırmada, eylül dışındaki diğer aylarda istatistiksel olarak herhangi bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:

Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi).

Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı."

Biyolojik ritm

Demirhan, eylül ayında "sıcaklık düşüşü, gün uzunluğunun azalması ve yağışların başlaması" gibi mevsimsel değişikliklerin insanın biyolojik ritminde değişiklik yarattığına dikkati çekerek, "Mevsimsel ritm canlılarda seks oranını etkilemektedir. Biyolojik ritmde oluşan değişimin, Y kromozomu taşıyan spermin daha hızlı hareketine, dolayısıyla erkek cinsiyet oranın artmasına neden olduğu söylenebilir" dedi.

Demirhan, annenin kaldığı ev, yayla ve yazlık, alkol ve sigara alışkanlıklarının bebeğin cinsiyeti üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığını da sözlerine ekledi.

gamze senin adınıı yazmışımm yasemin dicektimm
seni nekadar sevdiğimii anlaa

Boncuk doğanın dengeside bozuldu canım ya :)))

yoo canım, 15. günden önce nerdeyse 1 hafta hiç birlikte olmadık, kan testindede bu tarihi gösteriyor, hamile kaldığım gün

hım tamamm canımm
sen bir yerde yazıncaa öyle yazdım seyrek ilişkiyle kaldımm diyee
acabaa 15nci günden sonra yine korunmasızmıı olduu
yoksa tek ilişkiimi

ozamanan 12 yada 13 ncü gün oluyoo gibii seninn
bu ay adet olunca 3 adet tarhinii yazsana gebelik orgden bakalım sanaa
14ncü gün olması için 28 günde adet olman lazım

valla arkadasım oda dogruya dengemı kaldı dogada
basım cok fecı agrıyor bugun rabbım gunah yazmasın nasılda susadım aksam belkı 4 kılo su ıcmısımdır kalktıgımdan berı 7 8 kere wc ye gıttım okadar yanı yınede susadım

Herkese merhabaa a.s.
Yine sayfalari acaip birikmis herseyi takip edip cevap yazamiyorum

Tamam canim tesekkür ederim...

cnm ben ıkı aydır kullanıyorum 3.cuyu kullanmaya baslıycam ıns umdugun gıbı olur

Insallah canim seninde 3. ye gerek kalmaz.

ben geldım ayy ovulasyon bolumunu okuyum dedım oku oku bıtmedı yawww

Ben de bir göz atsam iyi olacak.

karnım ve belim ağrıyo
kahverengi leke var dünden beri

Hayirlisi insallah,kendini yorma kötü seylerde düsünme canim güzel haberlerini bekliyoruz.

hım tamamm canımm
sen bir yerde yazıncaa öyle yazdım seyrek ilişkiyle kaldımm diyee
acabaa 15nci günden sonra yine korunmasızmıı olduu
yoksa tek ilişkiimi

Bence karabiberciğim onun kısmetinde kız varmış
başka neden yok nedersin ????
ay bugün nooldu bana böyle :))))

3.cuye gerek var benım cnm cunku hamıle deqılım reglı gunumu beklıyorum bilmiyorumkismile

solda canım

aaaaaa çok sağol canımm inann farkında bile değilimmm
çok sevindimm mesajın içinnn
benim tek demek istediğimm birşeyler yapamasaktaa yumurtlamaa günüü tek ilişkidenn de olsa hamilee kalmakk
ben taaaa süper annelerdede yazıyordum adım sıcak brownii idii orda belkii eskii mesajlarımma denk gelirsinizz
herşeyii bilirkenn hiç bişii yapamadan hamile kaldımmm
herkesinn gönlündekii olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…