- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.221
elif sen hangi ay düşünüyon.bu arada ateş tabiki yapsan ovulasyon güü için.
ınsallah saglıklı huzurlu bır bebısın olur...bakalım benımkının cınsıyetıı neeeeeeeeeee:)))))))))))))))
eşimin haberi olmasın diye 1 çünkü çok kızar...ikincisi kendikendime daha basit bişiler yapmak istiyorum sanki öyle çok buyuyo olay ne biliiim işte...dr. yaptırsam haberi olur hem eşimin..
benim kayınvalide tutturmuşş,
senin bebek sağda senin nasıl oğlun olduu
benn kimde sağ tarafta olsaa bebeğii hep kız derdimm seninn nasıll erkekk olduu diyoo
kayınvalidemm 3 oğlu var oğullarınıı solda hissetmişş
ilk nerde hissediyorsunn dediğinde sağda dedimmm,
kesin erkek bana dicek sandımm ozaman gene kızın olur seninn dedii banaaa
ozaman bebeğim 10 haftalıktıı,ve doktorumm erkeğee benziyoo demiştii kayınavlimde kız dedii amaa ona demedimm bebeğe erkekk diye o öyle sansınn dedimm
n eyse paza ordaydımm bek sağ tarafımda reket ettimm elimii oraya koydumm dinledimmm halenn inanamıyorumm bebeğin sağda erkekk ilk sende tutmadıı benimm yöntem diyooo
dedimm valahha bende ilk sizden duydumm dedimm
diğer kızlarımm hep soldaydıı benimm
acabaa benim kaynaana sana kızmıı derdii
sanırım evet :)
gamze sende sık ilişki varmıı
unutuyorumm geçmişiii
sen nasıl kaldın canım
ewet cnm ıkısı sık ılıskıyle yum gununu olayını felan valla burda duydum erkek ıcın yoksa yum gununu hamıs kalamayanlar takıp edıyodu bılıyodum cnm 3.de kazayla zaten oda sık ılıskı sayılır cnm
yınede ılgınc degılmı bu yumurtlama olayı sag sol olayı yanı usg sonuclara gore tutmayan yok gıbı ancak hıssedılen yere gore degıskenlık oluyor
f1983 cnm senın usg resmınde bebek ne taraftaydı ?
kardelen cnm eylul ve ekım ayı erkek bebek ıcın cok bereketlı bır aymıs
bak buldum
Araştırmada, eylül dışındaki diğer aylarda istatistiksel olarak herhangi bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:
Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi).
Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı.
Biyolojik ritm
Demirhan, eylül ayında "sıcaklık düşüşü, gün uzunluğunun azalması ve yağışların başlaması" gibi mevsimsel değişikliklerin insanın biyolojik ritminde değişiklik yarattığına dikkati çekerek, "Mevsimsel ritm canlılarda seks oranını etkilemektedir. Biyolojik ritmde oluşan değişimin, Y kromozomu taşıyan spermin daha hızlı hareketine, dolayısıyla erkek cinsiyet oranın artmasına neden olduğu söylenebilir" dedi.
Demirhan, annenin kaldığı ev, yayla ve yazlık, alkol ve sigara alışkanlıklarının bebeğin cinsiyeti üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığını da sözlerine ekledi.
in gender a baksanıza kızlar...deniz derya walla...
yoo canım, 15. günden önce nerdeyse 1 hafta hiç birlikte olmadık, kan testindede bu tarihi gösteriyor, hamile kaldığım gün
adetlerimi tutuyorum zaten
beyaz skıntıyı yakalıyorumda o dediğiniz şeffafı bulamıyorum ben bilmiyorumkismile
benim döngüm 26-27 yani 13. gün 14.güne falan denk geliyo
benimde bu 3. dr olacak
gitmediğim dr kalmayacak bu arada delikafadulden
truf ve can0677 ovulasyon testiyle hamile kaldılar
inşallahh hemen kalırsınn cnm
dikkat etmen gereken nokta iki koyu çizgiyi yakalıcan
ertesi günde silik çizgi cıkar muhtemelen.o silik cizgiyi gördügünde hemen atlıcan kocanın üstüne:)))
cnm ben ıkı aydır kullanıyorum 3.cuyu kullanmaya baslıycam ıns umdugun gıbı olur
ben geldım ayy ovulasyon bolumunu okuyum dedım oku oku bıtmedı yawww
karnım ve belim ağrıyo
kahverengi leke var dünden beri
hım tamamm canımm
sen bir yerde yazıncaa öyle yazdım seyrek ilişkiyle kaldımm diyee
acabaa 15nci günden sonra yine korunmasızmıı olduu
yoksa tek ilişkiimi
Herkese merhabaa a.s.
Yine sayfalari acaip birikmis herseyi takip edip cevap yazamiyorum
Tamam canim tesekkür ederim...
Insallah canim seninde 3. ye gerek kalmaz.
Ben de bir göz atsam iyi olacak.
Hayirlisi insallah,kendini yorma kötü seylerde düsünme canim güzel haberlerini bekliyoruz.
yınede ılgınc degılmı bu yumurtlama olayı sag sol olayı yanı usg sonuclara gore tutmayan yok gıbı ancak hıssedılen yere gore degıskenlık oluyor
f1983 cnm senın usg resmınde bebek ne taraftaydı ?
kardelen cnm eylul ve ekım ayı erkek bebek ıcın cok bereketlı bır aymıs
bak buldum
Araştırmada, eylül dışındaki diğer aylarda istatistiksel olarak herhangi bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:
Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi).
Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı."
Biyolojik ritm
Demirhan, eylül ayında "sıcaklık düşüşü, gün uzunluğunun azalması ve yağışların başlaması" gibi mevsimsel değişikliklerin insanın biyolojik ritminde değişiklik yarattığına dikkati çekerek, "Mevsimsel ritm canlılarda seks oranını etkilemektedir. Biyolojik ritmde oluşan değişimin, Y kromozomu taşıyan spermin daha hızlı hareketine, dolayısıyla erkek cinsiyet oranın artmasına neden olduğu söylenebilir" dedi.
Demirhan, annenin kaldığı ev, yayla ve yazlık, alkol ve sigara alışkanlıklarının bebeğin cinsiyeti üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığını da sözlerine ekledi.
solda canım
aynen hayatım...ben bu siteye ilk üye olduğum zamanlar sorularıma ilk cevap verenler arasında karabiber var ve takip etmiştim onu çok pozitif ve sıcak bence. onun hakettiğini düşündüm hep ve oğlana hamile mesela ve pek bişide yapmadı. Allah verdimi veriyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?