- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.321
kızlar ısrarla tekrar söylüyorum dua okumak istediğimi gözden kaçtı sanırım:)...hadi ben çıkıyorum görüşürüz tekrar....
helen benim koca anlamaz böle forumdan filan ama gecen gün gecmişden acmış sayfayı ama okumaya üşendim diyor:))
ogündür bugündür her pc yi kapatacagım zaman gecmişi siliyorum
aman kzılar sizde silin.
gerci benimki biliyor ne yazıştıgımı filan ama bazen onu cekiştiriyom okursa ayıp olur hehe:)
gızz ben sana niye girmiyon demedim.hatta daha önce demiştim helende cok sık girmez ama geldiginde aynı samimiyetle devam eder demiştim
ama gecen haftaa gecmişin özetini isteyince tepki gösterdim cnm:)
neyse biz seni biliyozz sorun yok
ramazan bizim biraz yoğun geçiyo iki hatim birden yürütüyorummmmm.......bide iftarcılarım var bu hafta..sanırımm pek okuyamam ama okursamda..inşallahh okurum yazarım olmazmı....
mahalleme gelincee yesssss canımm...kırmızı bir gül ümmm..yada pembe...
ramazan bizim biraz yoğun geçiyo iki hatim birden yürütüyorummmmm.......bide iftarcılarım var bu hafta..sanırımm pek okuyamam ama okursamda..inşallahh okurum yazarım olmazmı....
mahalleme gelincee yesssss canımm...kırmızı bir gül ümmm..yada pembe...
resme direkt baktıgındamı solda yoksa sana göremi solda?
sen bizim mahalledenmisinfisfisfis
resimi elime aldığımda karşıdan bakınca solda, kendime göre sağda
nicki ne bende merak ettim.avatarında gül resmim var mı demek istedin nursen:)
gül diye biri vardı ama oda 3 erkeklere hamielymişşşş
ayy aklıma geldi yaa
helen o kadının normal yolla oldu dimi
maşallahhh
helen benim koca anlamaz böle forumdan filan ama gecen gün gecmişden acmış sayfayı ama okumaya üşendim diyor:))
ogündür bugündür her pc yi kapatacagım zaman gecmişi siliyorum
aman kzılar sizde silin.
gerci benimki biliyor ne yazıştıgımı filan ama bazen onu cekiştiriyom okursa ayıp olur hehe:)
gızz ben sana niye girmiyon demedim.hatta daha önce demiştim helende cok sık girmez ama geldiginde aynı samimiyetle devam eder demiştim
ama gecen haftaa gecmişin özetini isteyince tepki gösterdim cnm:)
neyse biz seni biliyozz sorun yok
nerden siliyosunuz
internet seçenekleri var ordanmı???
bebeğim beni bırakıyo
düşük yapıyomuşum
benimde gül aklıma geldi.ama ..
o klomen yerine ona benzeyen bi ilaç almış.yumurtlama günü almış sanırım.ismide yazıyordu bizim mahallede.sanırım artık satılmıyormuş.neyse onu kullanarak hamile kalmışş.ayy ne gzel izde bi oglan derken ikilesekmi ne yapsakdelikafadulden
biri buldukta:))ikinciye bakıyoruz..ama güzel olurdu yaa ikiz erkek..onunda bir kızı vardı.gülün.bi kız üç erkek olcak.ohh.
duayla ben ilgileniyorum elif.direkt ismimle hitap etsen belki dikkat edebilirdim.ama görmedim yazdıgınıı.
kac tane okursun cumaya kadar?
hımm anladım cnm.7-8 haftalık usg resmi varsa bide ona bakarmısın zahmet olmazsa:)
genelde o haftalarda daha dogru sonuc veriyor
yine soldaysa caktırmaa ,sende bu tez patladıııkaydirigubbakcemile3
yada doktorlar yanıldıııııı:smiley-cool:
canım 6+3 günlük var başkada yok
kız olduğuna dr çok emin bende ondan çok eminim, salı dra gitcem 2.düzey usg için, tekrara yazarımm cnm
hahaha ay Allah olmayana versin bana 1 dene pipili yeter:))
ama süper bişi bu yaaa.düşünsene sen 1 erkek cocuk hayal ederken üçüz bebek haberini alıyon ve 3 de erkek::)
cok büyük dua almış bu kadın ne güzelll
saglık durumları filan nasıl acaba.3ünü birden dogurmaya müsaittir inşallahhhh
canım ewt daha önce konuşmuştuk..hafızana hayranım....canım gül gnaphen kullandı 3 ilşkiyle 3 oğlanı tutturdu..rabbim ne büyük...
benim ismim elif canlarımm dua etmek isterseniz...
canım ewt daha önce konuşmuştuk..hafızana hayranım....canım gül gnaphen kullandı 3 ilşkiyle 3 oğlanı tutturdu..rabbim ne büyük...
benim ismim elif canlarımm dua etmek isterseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?