bebek cinsiyet belirleme..

yaa benimki biliyo böyle şeylerr.allahtan nerden girilip nerden çıkılcagını bilmiyo.bide diyo nasıl giriliyo.))ben dermiyim.bende eşim hakkında çok şeyler dedim bu topikte valla ögrenirse boşanmaya kadar gedir yani..aman ben siliyorum artık.
benim ordaki amacım hani bi giriş yaparken nevar ne yok deriz ya..ondan ibaretti.ben onların aşgı yukarı ne yaptıklarını tahmin ediyordum ama.kaçırdıklarım varmıki diye merak ettim.ama olmasada olur.küsmedim.

qwert;14741430]ne olur dua edin kendiliğinden düşsün yoksa kürtaj çok zor

[/QUOTE]

canım yaaa çok üzüldümm.allah kolaylık versin.üzülme demekki saglıklı degilmiş çok ilerlemeden böyl olması belkide daha iyi.rabbim saglıklı evlat nasip etsin..:))

Allah kabul etsin cnm
sen klomen filanmı kullanıyrodun sanki daha öncede konuştuık senle
kist filan yapmıştıı .yalnışmı hatırlıyom yoksa:uhm:
gerci hafızam güclüdür hehe

resimi elime aldığımda karşıdan bakınca solda, kendime göre sağda

hımm anladım cnm.7-8 haftalık usg resmi varsa bide ona bakarmısın zahmet olmazsa:)
genelde o haftalarda daha dogru sonuc veriyor
yine soldaysa caktırmaa ,sende bu tez patladıııkaydirigubbakcemile3
yada doktorlar yanıldıııııı:smiley-cool:

nicki ne bende merak ettim.avatarında gül resmim var mı demek istedin nursen:)
gül diye biri vardı ama oda 3 erkeklere hamielymişşşş
ayy aklıma geldi yaa
helen o kadının normal yolla oldu dimi
maşallahhh

benimde gül aklıma geldi.ama ..
o klomen yerine ona benzeyen bi ilaç almış.yumurtlama günü almış sanırım.ismide yazıyordu bizim mahallede.sanırım artık satılmıyormuş.neyse onu kullanarak hamile kalmışş.ayy ne gzel izde bi oglan derken ikilesekmi ne yapsakdelikafadulden
biri buldukta:))ikinciye bakıyoruz..ama güzel olurdu yaa ikiz erkek..onunda bir kızı vardı.gülün.bi kız üç erkek olcak.ohh.

nerden siliyosunuz
internet seçenekleri var ordanmı???

hahaha ay Allah olmayana versin bana 1 dene pipili yeter:))
ama süper bişi bu yaaa.düşünsene sen 1 erkek cocuk hayal ederken üçüz bebek haberini alıyon ve 3 de erkek::)
cok büyük dua almış bu kadın ne güzelll
saglık durumları filan nasıl acaba.3ünü birden dogurmaya müsaittir inşallahhhh

canım 6+3 günlük var başkada yok
kız olduğuna dr çok emin bende ondan çok eminim, salı dra gitcem 2.düzey usg için, tekrara yazarımm cnm

canım ewt daha önce konuşmuştuk..hafızana hayranım....canım gül gnaphen kullandı 3 ilşkiyle 3 oğlanı tutturdu..rabbim ne büyük...
benim ismim elif canlarımm dua etmek isterseniz...

kız dur hayal ediyornuzz..ahhh banada bi tane yeterrr.ama çok olsada iyi olur vallaa..:))
gelişimleri gayet iyiymiş.yani herşey yolundaymışş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…