bebek cinsiyet belirleme..

canım ewt daha önce konuşmuştuk..hafızana hayranım....canım gül gnaphen kullandı 3 ilşkiyle 3 oğlanı tutturdu..rabbim ne büyük...
benim ismim elif canlarımm dua etmek isterseniz...

kaydirigubbakcemile2 sagol cnm
tamma cnm trufa senin isminide veririz inşallahhh unutmammm
listeye ekliyim seni.sen bu ay dua alamıcan cünkü sınır dolduu.bidaki dua cumadan salıya olur sanırım.ozaman hatırlatırsan veririz sanadaa.

kız dur hayal ediyornuzz..ahhh banada bi tane yeterrr.ama çok olsada iyi olur vallaa..:))
gelişimleri gayet iyiymiş.yani herşey yolundaymışş...

maşallahhhh
Elara bişiy buldum buarada ne zamandır aruyorum...kızıma 8 haftalıkken bana göre solda druyo...

resme direkt baktıgında mı solda?

ben rekor kırdım bugün.kızımda uyandı..ben çıkıyorumm.hayırlı günlerrr.öpüyorumm.

güle güleee

nurelif...sendee şu 3 kiloyla başı derttte olan arkadaşsın hemii...vayy beee nerdenn nereye....elara canımcımm ben bütün şeyleri denedimm.klomen kullandım tutmadı..ovülasyon testi aldımm tutmadı...kahve içti duş yaptı namaz kıldık dua okuduk tutmadıı..valla 5-6 aydır adet bitimi bidee tam ortasında edikkk oda tutmuyo..ya nasip bekliyorum bakalımm..ya tutarsa...

:ismim:nurelif...sendee şu 3 kiloyla başı derttte olan arkadaşsın hemii...vayy beee nerdenn nereye....elara canımcımm ben bütün şeyleri denedimm.klomen kullandım tutmadı..ovülasyon testi aldımm tutmadı...kahve içti duş yaptı namaz kıldık dua okuduk tutmadıı..valla 5-6 aydır adet bitimi bidee tam ortasında edikkk oda tutmuyo..ya nasip bekliyorum bakalımm..ya tutarsa...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kzıalr ben duadan 100 tane okudum cünkü sonradan katılanlar oluyor onlara veriyorum filan.fazla sayıyı aşmasın diye so güne kadar beklemede kalıyorum mecburen
şuan hilal ve elife verdim ebrunun okuması gerekeni.

elif sen 250 okurum dedin ama istersen 200 sen oku .kalanı ben okuyum.

cnm ölüm ve dogumun saati şaşmazmış.demekki daha vakti gelmemiş
yeetrki saglıklı hayırlı ve umdugumuzdan olsunda varsın biraz daha bekliyelim dimi
senin başka cocugun yokmuydu

oluuur paylaştır işte kafana göre ben uyarım ...

mutlu elif ..benim ebem varr ebe drken annanem ..kızı olmuş oldukça alay etmişler oğlan doğuramadın diye..oda sürekli soluna yatmışççonada yaşlı biri demiş çok eskidenn kaç tane oğlan doğurdum öyle der..
amma velakin bizimde kızımız oldu diye kadın kafayı yedi...ölmeden adamın canını sıkmayı biliyo...

elaramm iki kızımm var rabbime çok şükürr..nasip ederse yalan dünyanın meyvesi iste ..istiyoruz..rabbim layık görürse bizede inşallah bi de oğlumuz olur...

senin 3 taneydi demi kızın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…