- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.361
sağolunn hayırlı iftarlarr..sizde nerde4n olduğunuzu yazarsanız sevinirim..bakarsınız tanıdık çıkarmışız..
hehe Allahtan gelene itirazımız olmaz.ben cok istiyordum ikiz cocuklarımın olmasını
ama sülalede yok ikiz maalesef.biraz genetiklede alakalı biliyorsunn
klomenden filanda haberim yoktu hamile kaldıgımda
benim hep içime ikinci begimde kız olacak gibi dogardı
ama son 2 aydır inanılmaz erkek bebegim olacak gibi hissediyrum neden bilmiyorumm
belkide burdaki arkadaşlarımın duasıyla olacaktır inşallahh
eşinin genlerinde var ikiz.sizde olma ihtimalide yüksekkkk
inş bi kız bi oglan olur:)
acaip bişi okdum az önce ...kadının biri sevgiliyle sevişiyo adam üzerine boşalıyo içeriye değil. kadın eliyle meniyi içeriye sokmaya çalışıyo ay çok komik...ve oğlu oluyo...:) ne kadar doğru bilmiyoz tabi ...almanyada bu arada...
merhaba kızlar birşey soracam ben kızıma hamileyken önce göğüslerim ve kalçam büyüdü 5.ayda karnım çıkmaya başladı.ama bu hamileliğimde ikinci ayda karnım şişmeye başladı.kalçam ve göğüsler aynı.3.aydan itibaren geniş pantolonlar giymeye başladım.
ay bende sabah igrenc bişi okudum bu forumda
söleemeye bile utanıyorummm. şu mübarek ayda nelerle ugraşıyor millettt
ama y spermi cok hassas ve dayanıksız elif.elle müdehalede sanmıyorum cok hareketli ve dayanıklı olacagını
walla yabancı sitelerde yazanlar doğruysa ne müdahaleler yapıyorlar çok fena....
ben kaçıyorum kızlar bugün erken çıkıyorum hepinize iyi iftarlar...
elara yani iki hamileliğin farklı olmasının cinsiyetle alakası yokmu
ben daha ii ve kolay bi yöntem biliyorum kızlar ben her kullandığım pc ye google chrome yüklüyorum orda gizli pencere var gezdiğiniz siteler hiç bir şekilde kayıt olmuyor yazdığınız mail adresleri girdiğiniz şifreler vs. kesinlikle hatırla deseniz bile kayıt olmuyor yeni gizli pencere böyle dedektif kafalı bi adam resmi var ... misafirliğe gittiğim yerde bile pc ye girsem bunu indiriyorum google chrome olmadan nete girmiyorum o derece alıştım öteki türlü bi yerden silseniz pc ilaa başka yerlerede kayıt ediyor mesela baktığınız fotoları ayrı bi yere şifreler ayrı bi yere hepsini sil seçeneğide var tabi ama kim uğraşır onlarla bu çok rahat deneyin derimhelen benim koca anlamaz böle forumdan filan ama gecen gün gecmişden acmış sayfayı ama okumaya üşendim diyor:))
ogündür bugündür her pc yi kapatacagım zaman gecmişi siliyorum
aman kzılar sizde silin.
gerci benimki biliyor ne yazıştıgımı filan ama bazen onu cekiştiriyom okursa ayıp olur hehe:)
gızz ben sana niye girmiyon demedim.hatta daha önce demiştim helende cok sık girmez ama geldiginde aynı samimiyetle devam eder demiştim
ama gecen haftaa gecmişin özetini isteyince tepki gösterdim cnm:)
neyse biz seni biliyozz sorun yok
güle güle cnmm.cocugu kucagına al dua et bol bol:)
cnmevet uzulme rabbım den bolesı daha hayırlıymıs demekıns kendılıgınden duserde sıkıntı olmaz cnmcanım cok üzüldüm yaa:çok üzgünüm:
saglıklı bi döllenme olsaydı zaten düşük olmazdı yada progestanla engellenirdi
ama sperm yada yumurta kalitesizliginden oluyor genelde düşükler.düşük olmasaydı bebekte sorun olurdu Allah korusun.bölesi daha hayırlı hakkında emin ol
lütfen üzülme.sen ve eşin saglıklı oldugunuz sürece bebeginiz olcakkkk inşallahhhh
sebep olarak bişi dedimi doktorr
ay evet gulu okuyunce benımde klomen kullanasım gelıyo ona benzeyenınden ıcmıs yanicki ne bende merak ettim.avatarında gül resmim var mı demek istedin nursen:)
gül diye biri vardı ama oda 3 erkeklere hamielymişşşş
ayy aklıma geldi yaa
helen o kadının normal yolla oldu dimi
maşallahhh
yok kız benle karıstırdı heralde:):):)):):)yok cnmm bi tane kızım var ebnim
Allahmı söletti sana yoksaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?