bebek cinsiyet belirleme..

qwert kendini üzme canım unutma ALLAHIN DEDİĞİ OLUR hayırlısı buymuş.
bende geçen ramazan düşük yaptım dr daha birleşme anında olan kromozom bozukluğu dedi
progestonla bile kurtaramayız dedi.
evde kendin düşük yaparsan korkma ağrısı olmuyor adet gibi oluyor cnm..

ağzın ballllllllll yesin canım en kısa zamanda seninde kucağında pipilin olsun inşşşş..:Saruboceq:

amı8nnnnn cnmmmmmmmm ınssss hepımızınnnnnnnnn eceee cnm arkadas dogum yaptı bugun onunda ıkı kızı vardı oglu oldu 4 300 gram dogmus massallah cok tatlı bısey rabbım ıns hepımıze nasıp edr cnmm

bebeğim beni bırakıyo
düşük yapıyomuşum

Arkadaşım geçmiş olsun.Neler hissettiğini düşünebiliyorum çünkü birbuçuk ay önce bende 2.kez düşük yaptığımda yaşamıştım o duyguları.Allah kimseye göstermesin.İnşallah kendiliğinden düşer.Benim 1.kürtajdı 2.kendiliğinden düştü.Birde doktor bir ilaç vermşti dışarıya kolay atsın diye ve uyarmıştı araştırmaların yapılmadan tekrar hamile kalma diye.Yaptırdık bekliyorum.Genetik problem çıkmasından korkuyorum çünkü eşimin tarafında düşük ve doğumdan sonra ölen bebek bi hayli var.Kısmet artık.Ama arkadaşlar doğru söylemişler hasbelkader tutunsalardıda belki çok büyük problemleri olacaktı.Hayırlısı olsun arkadaşım.Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin.

amı8nnnnn cnmmmmmmmm ınssss hepımızınnnnnnnnn eceee cnm arkadas dogum yaptı bugun onunda ıkı kızı vardı oglu oldu 4 300 gram dogmus massallah cok tatlı bısey rabbım ıns hepımıze nasıp edr cnmm

off maşallah tosun gibi cnm benim yumuk yumuk tur şimdi o ..
bizde bi ogünleri göreydik.
ben demedimmi size hamile kalayım cinsiyet öğrenenne kadar çatlarım diye.
erkekse erken belli olur dimi..
dün dr ben gününü söledi gerisi Allaha kalmış dedi..:uhm:

ewet cnm aynen öle yaaamassallah hıc yenı dogmus gıbı deıl kırkbıkere massallah cnm ogrenırsın ınsssssss 10 haftalıkken baslıyolar erkekse tahmıne cnm ınsss gosterırde

Mısafırım geldı cıkmak zorunda kaldım
bu arada ben regl oldum 4 gun onceden hehehe super oldu yaaa 3 cu gunu gıdıcem dra
elara cnm kadın doguma gıtmemız sart degılmıs hastanede prolaktıne baktırcam dıyınce kan alıp bakıolarmıs ben oyle yabıcam eger yuksek cıkarsa dr gıdıp gosterıcem

qwert tatlım daha once hıc yasamadım ama duygularını tahmın edebılıyorum fazlada bırsey demek ıstemıyorum en kısa zamanda rabbım hayırlısı ıle verıcektır ıns

ohh iyi olmuş cnm rahatlamışsındır biraz.
şimdi daha bilinçli olur hayırlı olsun hakkında cnm..

evet kesınlıkle cnm sımdı daha ıyı hıssedıyorum kendımı ecem cnm bırsey sorucam sana prolaktın ıcın ılac kullanmaya adetın bıttıkten sonramı basladın sen ?

ıkı mısafırın bır arada gelmıs :):):):): cnm sevındım en azından kararsız kalmakdan ıyıdır hayrılısıyla ınsss en yakın zamanda hamıs kalırsın cnmm

gamzecım sagol cnm ben kan testı yabtırmıstım sadece 4 gun daha beklemem gerekıyordu sukur erken geldı cuma gıdıp hormon testı yabtırcam ona gore bakıcam caresıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…