- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.381
canım daha sonra gittiğinde bebek taze fasülyemi gibimii ona bakk benim 7 haftalıkken fasulyeyeye benziyorduuu
kızlar anket yapıyorum katılan herkese teşekkür ederim.
ecenin bebebişi kız mı? erkek mi?
ne dersiniz...
önce allah sonra benım fıkrım erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cnmm:):):))::)
ağzın ballllllllll yesin canım en kısa zamanda seninde kucağında pipilin olsun inşşşş..:Saruboceq:
bebeğim beni bırakıyo
düşük yapıyomuşum
amı8nnnnn cnmmmmmmmm ınssss hepımızınnnnnnnnn eceee cnm arkadas dogum yaptı bugun onunda ıkı kızı vardı oglu oldu 4 300 gram dogmus massallah cok tatlı bısey rabbım ıns hepımıze nasıp edr cnmm
off maşallah tosun gibi cnm benim yumuk yumuk tur şimdi o ..
bizde bi ogünleri göreydik.
ben demedimmi size hamile kalayım cinsiyet öğrenenne kadar çatlarım diye.
erkekse erken belli olur dimi..
dün dr ben gününü söledi gerisi Allaha kalmış dedi..:uhm:
ewet cnm aynen öle yaaamassallah hıc yenı dogmus gıbı deıl kırkbıkere massallah cnm ogrenırsın ınsssssss 10 haftalıkken baslıyolar erkekse tahmıne cnm ınsss gosterırde
Mısafırım geldı cıkmak zorunda kaldım
bu arada ben regl oldum 4 gun onceden hehehe super oldu yaaa 3 cu gunu gıdıcem dra
elara cnm kadın doguma gıtmemız sart degılmıs hastanede prolaktıne baktırcam dıyınce kan alıp bakıolarmıs ben oyle yabıcam eger yuksek cıkarsa dr gıdıp gosterıcem
Mısafırım geldı cıkmak zorunda kaldım
bu arada ben regl oldum 4 gun onceden hehehe super oldu yaaa 3 cu gunu gıdıcem dra
elara cnm kadın doguma gıtmemız sart degılmıs hastanede prolaktıne baktırcam dıyınce kan alıp bakıolarmıs ben oyle yabıcam eger yuksek cıkarsa dr gıdıp gosterıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?