bebek cinsiyet belirleme..

yok cnm alttan niye baksın ki?
kist filan olup olmadıgına bakabilir.bunun için alttan bakmayada gerek yok diye biliyorum

kızıma hamıle kalmadan once 1 sene rahım yarasıyla bogustum 4 5 kere genel anestezı 1 kere operasyon gecırdım hemen dahılınde kızıma hamıle kaldım ve sorunlu bır hamılelıgım vardı sureklı alltan bakıldı okadar tıskıntı geldıkı aklıma geldıkce ogunler bu yuzden korkuyorum o yuzden dedım gıdıp kan yabtırıyım bısı varsa dr gosterır ılacını alırım dıye

hahahha komik ciddennnnn

vallahı acıma degılde o ruhsal olarak benı etkılıyor yoksa cok sevdıgım drum Allah razı olsun bana herzaman cok destek oldu kararımı verdım cuma gıdıcem bakarsınız o bana baska seylerde soyler pek sanmam cunku otur seylere bıraz karsı ama gorucez :)

kizlar yeni actigim konuya bi bakin hele
yardimci oluverin gozunuz sevem ;((

ebruuu duayı okudunmu sen???
yaw insan haber veremzmi.iki kelime yazıp gidiyonn
okumadın diye başkasına verdim sayınıı
özel mesaj attım onada cvp vermedinizz
dün duasını yapacaktım ama sizden haber alamadıgımız için yapamadıkk
mecbur cumaya kaldıı

hahah valla bende bilmiyom gamzee
epidural oldugundan anlamadım bişi
ama catı muayenesinde öldüm bittim benn yaaa,cok zorduu
yaa ben gerdegede zor girmiştim zatenn-tatlicadiarzu-

kız allah senı aklıma geldıde soramadım :):):):)))))):):: valla dedım bu herseyden tırsdıgına goreeeeee:)):)):):) tobe tobeee ıftarsaatı

kızlar hastaneyı aradım dra telde yarınmı gelıyım 3 cu gunumu dıycektım ama benım dr senelık ızne cıkmıs bugun :S ben ne yabıcam baska dr gıtmek ıstemıyorum dr beklersem bu ayda kacmıs olucak offff
gıdıp hormon testı yabtırıyım mı sonucta prolaktınım yuksek cıkarsa ordakı herhangı bı dra gosterırım olurmu acaba oyle ayy ne sans bendekı yaaa

benim dr git istersen cnm istanbuldamıydın sen??

evet cnm ıstanbuldayım ben senın dr nerde ben yakın bı yere gıtsem ıyı olur bana en yakın yer buyukcekmece hastanesı suanda dr gırmeden acaba hormon testı yaparlarmı sansa bak ya ben sımdı bırdahı ay adet olmayı beklıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…