- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.441
gamzecım elıne saglık cnm ıyı yapmıssın
ben mımarobadayım cnm b.çekmece sayılır :)
oh yemeklerım yaptım kızlar masam kaldı hazırlanacak bı
ecem soyle bı durum var ben gogsumu sıktıgımda cok mınık damla sut gelıyor yanı benım acamı degıl kesın sut var o yuzden tahlılde cıkarmıkı bılmıyorum ben sımdı guvenılır dr bulcam dıye bu ayda gıdıcek ne yabsam bılemıyorum prolaktının yuksek deqılse ılacı kullanmanın zararı yokmuymus pekı dra danısmadan kullansam offf valla cok uzqunum suanda ne etcem ben yaw:)
hayır cnm sefaf degıl bıldıgım beyaz rengı bırde normal sartlarda gelmıyor o gun sen yazınca ıste dr boyle dedı dıye sıktım ozaman geldı sonrada ellemedım sıktıkca cogalırmıs ya nabıcagımı bılemıyorum suanda kafam karıstı kıme gıdıcem ben bılmıyorum ben bı aratırma yabıyım buralarda kım var dr ıyı
f1983 cinsiyet belli oldumu
geliyon cvp yazmıyon yaw:)
ne guzel agrısız sızısız hamılelık gecırıyorsun demektır umarın sonuna kadar boyle gıderrrr
ben hamile kalmadan önce yumurtlamayıı nerden hissediyorsunn anladımm
yoksa hamile kaldığımda hepp sağımda hissettimm bebek sağ tarafımdaa canım
solda oynamıyoo hiçç
asil mavi,haskena siz niye katılmıyonuz sohbeteeee
Canim benim gecmisi okumaya calismaktan katilmaya firsat bulamiyorum birde bu aralar fazla giremiyorum batidan misafirlerim varda(Hamburg) onlar baska akraba ziyaretlerine gittikce giriyorum ondada gecmisi okuyorum 1 gün giremedim 200 sayfa yazilmis bacim siz ari gibisiniz
karabiber cnm resimlerin yokmu seni çok merak ediyorum
bebeğim beni bırakıyo
düşük yapıyomuşum
ay cnm ıns ıyı anlasırsınız baska dıyecek bısey yok cnm takma kafanaoffffffffffffffffffffffffff
eşimin ortağı bizim binadan ev aldı bugün(((((((((((
bendeeeeeeeeeeeekarabiber cnm resimlerin yokmu seni çok merak ediyorum
Canim benim gecmisi okumaya calismaktan katilmaya firsat bulamiyorum birde bu aralar fazla giremiyorum batidan misafirlerim varda(Hamburg) onlar baska akraba ziyaretlerine gittikce giriyorum ondada gecmisi okuyorum 1 gün giremedim 200 sayfa yazilmis bacim siz ari gibisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?