bebek cinsiyet belirleme..

ecem soyle bı durum var ben gogsumu sıktıgımda cok mınık damla sut gelıyor yanı benım acamı degıl kesın sut var o yuzden tahlılde cıkarmıkı bılmıyorum ben sımdı guvenılır dr bulcam dıye bu ayda gıdıcek ne yabsam bılemıyorum prolaktının yuksek deqılse ılacı kullanmanın zararı yokmuymus pekı dra danısmadan kullansam offf valla cok uzqunum suanda ne etcem ben yaw:)

gelen sıvıvın rengi şefaf beyazmı
bide ayıp olmassa eşine sor bakalım ağzına acı bir tad geliyormu?

hayır cnm sefaf degıl bıldıgım beyaz rengı bırde normal sartlarda gelmıyor o gun sen yazınca ıste dr boyle dedı dıye sıktım ozaman geldı sonrada ellemedım sıktıkca cogalırmıs ya nabıcagımı bılemıyorum suanda kafam karıstı kıme gıdıcem ben bılmıyorum ben bı aratırma yabıyım buralarda kım var dr ıyı

yap cnm ben oraları bilmiyorum ama bişey bulursam sana iletirim..

asil mavi,haskena siz niye katılmıyonuz sohbeteeee

Canim benim gecmisi okumaya calismaktan katilmaya firsat bulamiyorum birde bu aralar fazla giremiyorum batidan misafirlerim varda(Hamburg) onlar baska akraba ziyaretlerine gittikce giriyorum ondada gecmisi okuyorum 1 gün giremedim 200 sayfa yazilmis bacim siz ari gibisiniz

selam kızlar ben çok yazmıyorum ama inanın 3o sayfada yazsanız mutlaka okuyorum atlamadn inanın okumadan yatmıyorum ben bugün sağlık ocağına gittim doktor yokmuş yarın kantesti yapılacak inş benden bukadar işte ayrıca ğöğsümden sıkınca sarımsı koyu akıntı geliyo çok ama çokn az

offffffffffffffffffffffffff
eşimin ortağı bizim binadan ev aldı bugün(((((((((((
ay cnm ıns ıyı anlasırsınız baska dıyecek bısey yok cnm takma kafana
karabiber cnm resimlerin yokmu seni çok merak ediyorum
bendeeeeeeeeeeee

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…