bebek cinsiyet belirleme..

sadece sağa yatın diye ısrarla söyleniyor bunu burdada konuşuyoruz zaten

kaydirigubbakcemile3 ASLAN güzelim

bulduğunda ilk bana bildir canım :)))

dedim walla içimden ya terazi ya aslan diye ehehe...kovayım bende...ama bak ben amerikalı bi dr.un söylediklerini buldum oda erkek için yatmayın kalkın kesinlikle diyo....

canim no ya bas sonra ycevap yaza bas yazarsin multiiiyiyiyiy

bende sandimki bu baslik altinda kiz erkek ayrimiyle ilgili bilgi var
yok canim benim ole degilll isteee

olabulumuuuuuuu
truf ece boncukk evimin resimlerinin ekli oldugu nickim iptal olduu.nickimi silebilrisiniz arkadaşlık listenizdenn
canim yaaa yinemi yoksunnnnnn yaaaaa niye yaaaaaaa
bacım nickimin üstüne tıkla mesaj gönder deseneeeee
diger türlü elara yazarsan gelmezz bana mesaj((
off beklicez şimdi 600 snn
neyse çişimi yapıyım bari bu arada:)
elaraaaaa mahallede bulusalimmmmm
sen boşver koca ne düşünüyo bak gurbet güzeli akla zarar şeyler düşünüyo valla sende baktın pek gönlü yok uydur kılıfı :teytey: :roflol:
valla ben zayiflayincaaaaa cocuk ban zr gelcek yaaaaa kizlarrrrr esime diyordum bebek diye oda kudurdun bebek diye dediiiiii kaynanam ayiracak ya bizi yapsammiki hemnen bir tanneeeeee yada 3 taneeeeecik

kiz bizmaaa insallah umudunu yitirme erkek evlat gelcek su mubarek gundeeee
truf adetliykende okundugunu sölemişti yalnış hatırlamıyorsamm
evet canim okunur sen yine abdest al oyle oku dua adetli iken de okunurrrrrr
ayyy bunlar deli seyler yaaaa kizlar kendinize zarar verirsiizz

ammada yazmisiniz gene sahurluynuz ne guzel agzim ayrilip giyor iftar oldumu valla oturamiyom bileeee

ya bana ozelden msj geldi senin dedigin gibi namaz kildim dua ettim bebegim kiz olacakmi sddi moralim bozuldu sanki ben sebeb oldum kizlarrrrrr demekkki hakinda hayirli gormedi mevlam onu bizden dua etmesi.. kabul etmek ranbbimin takdiri dimi kizlarrr:sinifsinif:

dedim walla içimden ya terazi ya aslan diye ehehe...kovayım bende...ama bak ben amerikalı bi dr.un söylediklerini buldum oda erkek için yatmayın kalkın kesinlikle diyo....

okuduklarım dahılınde kıjım olucak gıbı:)))))) erkık topıkı ama sevıyorum:)) kız bebık ıstıyorum tabıkıde saglıklısı ınsallah....ama bılgılerımız taze kalıyor :)

olmadı olmad olmadı yaaa.7.ayıma geldim.vay anasını be ne zormuş.ama ben hatamı biliyorum.hep çok geç deniyorum.iğneyi yapılınca benim hemen o akşam çatlıyo ve ben ertesi güne kadar bekliyorum.bu ay klomen yumurtalarımı nasıl yapar bakıcam ona göre deniycem.

o dediğiniz sitede ovulsyondan 12 saat önce deneme tek yapın yazıyo.erkek bebebk için.kız içinse ovulasyonda 12 saat sonrasını önermiş.ben bu aya kadar hep 12 saat sonrasını denedim.hamile kalsam kız olacaktı demekki.bu ay iğneyi olduğum akşam deniycem.benim yumoşlar çabuk çatlıyo.

Gurbet nerdesin yawww kaç gündür
moralini bozma tabiki hakkındaki demekki kızmış , çok inanmış demekki erkek olacak diye (
fazla kaptırmamak lazım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyoruz zatne
bende dikkat etmeliyim seni bulurum sonra opuyorumnanaktan

ewet canım aynen ööle diyolar bu bir kız yöntemiymiş. 0-12 yöntemi vajina çok asidik oluyomuş bu yüzden işte çatlamadan hemen önce olması ,karabiber gibi mesela ,daha güvenli ama çok zor işler bunlar işte...

canım sende sağa sola takılmayanlardansın dimi?
canim sag sol takilmayinnnnnnn ben sorarim dr.a sizin icin benim sol tupum kapali duruma gore kiz mi erkekmi olacak sonucta belirleriz....
fakat dedigim gibi benim komsumun sag yumurtaligi alinmis soldan iki kizi ve bir oglu varrr
o yuzden ben inanmiyorum sag sol yumurtaligaaaa

in genderde kadının birinin hikayesini yazıyorum...
kadının ilk çocuk oğlan.komşusu yum.üç gün öncesine kadar yap demiş yine oğlan.sonra kalsiyum diyeti yapmış.dr takibiyle şetılsı denemiş yine oğlan.yumurtlamadan 5 gün önce denemiş yine oğlan.sonunda tersini yapmış.yumurtlamadan sonra denemiş kızı olmuş.6 oğlandan sonra.........kadın tabi tecrubeli olunca bazal vucut sıcaklığı şu bu derken ovulasyon dan sonraki 12 saatte olduğunu hesaplamış.bunu deneyen drlar olmuş.%90 başarı elde etmişler....

ben sormustum dr um sol yumurtadan olmus dıyınce..demıstıkı hıc bır bag yok:)) sagdan soldan dıye hemde hıc:)) demıstı

valla mukabeleydi temizlikti yemkti derken giremiyorumokuyorum bazen yazamiyorumcok mesgulum anliycan valla ne bileyim benimle beraber 3 kiside erkeksahibi oldu valla Rabbim dileyen isteyen herkese versin insallahhhhhhhh ok canim benim
yarin dua edilecekmi ben tefriceyii bitireyim benim de yaz truf cum yarina biter insalalh bitti gozuyle baksennn
gidem ogle namazi kilam gelem insallahhh sizede dua ederimmmmm

canım bende sorucam yeni kiracımız acıbadem tüpbebek dr.u ama azıcık samimiyet lazım hop diye soramadım adama...hepimiz soralım işte...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.bravo kadina vallaaaaaaaa

böyle olunca şansım daha yüksek
düşünsenize 5 gün öncesi mesela
5 ggün öncesi yap 3 gün öncesi yap 1 gün öncesi yap ve bırak
yani yapta yap gün çok :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…