- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.721
sadece sağa yatın diye ısrarla söyleniyor bunu burdada konuşuyoruz zaten
kaydirigubbakcemile3 ASLAN güzelim
bulduğunda ilk bana bildir canım :)))
yumurta yumurtalıklardan tüplere atılıyor.birleşme tüplerde oluyor.sonra tüplerdeki tüycüklerin yardımıyla rahime yerleşiyor.zaten eğer rahme yerleşmese dış gebelik oluşuyor.
canim no ya bas sonra ycevap yaza bas yazarsin multiiiyiyiyiyKizlar bu ard arda alintilari nasil yapiyorsunuz banada yazarsaniz sevinirim böyle tek tek zor oluyor bacim zaten gecmisi okuyacam diye gözlerim sasi oldu gamze ece sizide unutmadim bana gülersiniz ha kizlar bazen dua ediyorum ki hepinizin isi olsunda 1 gün girmeyin pc ye bende gecmisi okuyup size yetiseyim diye cok kötüyüm degilmi gelmesemde girmesemde orda bir topik var uzakta o topik bizim topigimiz Allah razi olsun acandan (Elara Bacidan)rekora kosuyom ama yaziyom
yok canim benim ole degilll isteeebende sandimki bu baslik altinda kiz erkek ayrimiyle ilgili bilgi var
olabulumuuuuuuuselam kızlar inanıyacaksınız ama ben ikinciş defa yumurtluyorum.hemde adetime bir gün kala.dün denedim.bugünde deniycem.yarında.adet olana kadar.sabah bi yumurtlama testi yapıyım bakalım neyin nesi.zira yumurta akı fışır fışır ve iki kasığımda acaip sancılı.çok ilginç .yorum yapacak olan varmı şaştım ben bu işe.
canim yaaa yinemi yoksunnnnnn yaaaaa niye yaaaaaaatruf ece boncukk evimin resimlerinin ekli oldugu nickim iptal olduu.nickimi silebilrisiniz arkadaşlık listenizdenn
elaraaaaa mahallede bulusalimmmmmbacım nickimin üstüne tıkla mesaj gönder deseneeeee
diger türlü elara yazarsan gelmezz bana mesaj((
off beklicez şimdi 600 snn
neyse çişimi yapıyım bari bu arada:)
valla ben zayiflayincaaaaa cocuk ban zr gelcek yaaaaa kizlarrrrr esime diyordum bebek diye oda kudurdun bebek diye dediiiiii kaynanam ayiracak ya bizi yapsammiki hemnen bir tanneeeeee yada 3 taneeeeeciksen boşver koca ne düşünüyo bak gurbet güzeli akla zarar şeyler düşünüyo valla sende baktın pek gönlü yok uydur kılıfı :teytey: :roflol:
kiz bizmaaa insallah umudunu yitirme erkek evlat gelcek su mubarek gundeeeecnmo an moralım cok bozukdu valla aglıyodum ben bugun ıcımde sıkıntı vardı ya agladım bıraz kendıme geldım damcagızda benı sevındırmekmı ıstedı ne hemen tmm dedı bakalım caymassa:):)):):)):):)
evet canim okunur sen yine abdest al oyle oku dua adetli iken de okunurrrrrrtruf adetliykende okundugunu sölemişti yalnış hatırlamıyorsamm
ayyy bunlar deli seyler yaaaa kizlar kendinize zarar verirsiizzjonas hakkında da bilgiler var. Sirke ve sperm karışımı aşılayıp kızı garanti tutturuyolarmış. Ama ben daha yumrta takıbınde kararsızken bunları okuyunca çok etkileniyorum.bi fotolar var iğrenç.
dedim walla içimden ya terazi ya aslan diye ehehe...kovayım bende...ama bak ben amerikalı bi dr.un söylediklerini buldum oda erkek için yatmayın kalkın kesinlikle diyo....
dedim walla içimden ya terazi ya aslan diye ehehe...kovayım bende...ama bak ben amerikalı bi dr.un söylediklerini buldum oda erkek için yatmayın kalkın kesinlikle diyo....
o dediğiniz sitede ovulsyondan 12 saat önce deneme tek yapın yazıyo.erkek bebebk için.kız içinse ovulasyonda 12 saat sonrasını önermiş.ben bu aya kadar hep 12 saat sonrasını denedim.hamile kalsam kız olacaktı demekki.bu ay iğneyi olduğum akşam deniycem.benim yumoşlar çabuk çatlıyo.
canim sag sol takilmayinnnnnnn ben sorarim dr.a sizin icin benim sol tupum kapali duruma gore kiz mi erkekmi olacak sonucta belirleriz....canım sende sağa sola takılmayanlardansın dimi?
canim sag sol takilmayinnnnnnn ben sorarim dr.a sizin icin benim sol tupum kapali duruma gore kiz mi erkekmi olacak sonucta belirleriz....
fakat dedigim gibi benim komsumun sag yumurtaligi alinmis soldan iki kizi ve bir oglu varrr
o yuzden ben inanmiyorum sag sol yumurtaligaaaa
valla mukabeleydi temizlikti yemkti derken giremiyorumokuyorum bazen yazamiyorumcok mesgulum anliycan valla ne bileyim benimle beraber 3 kiside erkeksahibi oldu valla Rabbim dileyen isteyen herkese versin insallahhhhhhhh ok canim benimGurbet nerdesin yawww kaç gündür
moralini bozma tabiki hakkındaki demekki kızmış , çok inanmış demekki erkek olacak diye(
fazla kaptırmamak lazım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyoruz zatne
bende dikkat etmeliyim seni bulurum sonra opuyorumnanaktan
canim sag sol takilmayinnnnnnn ben sorarim dr.a sizin icin benim sol tupum kapali duruma gore kiz mi erkekmi olacak sonucta belirleriz....
fakat dedigim gibi benim komsumun sag yumurtaligi alinmis soldan iki kizi ve bir oglu varrr
o yuzden ben inanmiyorum sag sol yumurtaligaaaa
kimi yat diyo kimi kalk
en iyisi amuda kalkmak galiba :lepi:
canım sende sağa sola takılmayanlardansın dimi?
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.bravo kadina vallaaaaaaaain genderde kadının birinin hikayesini yazıyorum...
kadının ilk çocuk oğlan.komşusu yum.üç gün öncesine kadar yap demiş yine oğlan.sonra kalsiyum diyeti yapmış.dr takibiyle şetılsı denemiş yine oğlan.yumurtlamadan 5 gün önce denemiş yine oğlan.sonunda tersini yapmış.yumurtlamadan sonra denemiş kızı olmuş.6 oğlandan sonra.........kadın tabi tecrubeli olunca bazal vucut sıcaklığı şu bu derken ovulasyon dan sonraki 12 saatte olduğunu hesaplamış.bunu deneyen drlar olmuş.%90 başarı elde etmişler....
in genderde kadının birinin hikayesini yazıyorum...
kadının ilk çocuk oğlan.komşusu yum.üç gün öncesine kadar yap demiş yine oğlan.sonra kalsiyum diyeti yapmış.dr takibiyle şetılsı denemiş yine oğlan.yumurtlamadan 5 gün önce denemiş yine oğlan.sonunda tersini yapmış.yumurtlamadan sonra denemiş kızı olmuş.6 oğlandan sonra.........kadın tabi tecrubeli olunca bazal vucut sıcaklığı şu bu derken ovulasyon dan sonraki 12 saatte olduğunu hesaplamış.bunu deneyen drlar olmuş.%90 başarı elde etmişler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?