bebek cinsiyet belirleme..

gamzecim sen özlembayın yazısını kopyalamışsın.ama bak canım o arkadaşta sağdan iğneyle falan denedi.sadece bir kere dr erkeğe benziyor dedi.ve daha sonra hiç gelmedi.inan ben onun kızı olduğuna inanıyorum yada düşük falan yaptı bilemiycem.sadece o drmu bunun istatiğini tutmuş.bence o takip iğne falanla denediğihastalarında o başarıyı elde etmiştir..ama tabi bilemeyiz.şimdiye kadar bu konuya hiç net cevap veren dr bulamadım.sizlerde bulamadınız.bencede sağ sol olayındaki keramet tüplerin uzunluğuyla alakalı.yoksa yumurta hücresi aynıdır....
traff canım geçmişe baktım ama bulamadım.gebelikte silik pozitif çıkıyodun sürekli.şimdi nasıl bebeğin.galinba ii. kan testindenmiş çıktı.bak testlerde düşük hcg genelde erkek oliiii....

kızlar ramazanın onbeşinci gecesini sakın kaçırmayın dua için....ve ondan sonraki tek geceleri.özellikle tek gecelerde.yani 15 17 19...bu gecelerden birinde gizli kadir gecesi.biliyorsunuz bizim kadir gecesi diye kutladığımız gece sadece hadislerden yola çıkılarak bulunmuş.ama yine hadislerde kadir gecesini tek gecelerde arayın yazıyor.her gece dua etmek okumak en garanti yol ama bu bilgiyide vereyim dedim

ewet cnm özlembayın yazısı öle demıs dr ne bılrm valla gercekdenmı mımozaccım dusuk hcg genelde erkek olması bcmıns raabım tum ısteyenlere versın bcmmmmmmm ınsssssssss sanadaaaaaa

kızlar size erken gebelik testi.bunu kaç aydır deniyorum.zaten alman bi dr yazmış sitenin birinde okudum.adetiniz düzenli ise tam adet gününüzde yada bir gün öncesinde rahim ağzını kontrol edin anlıycaksınız.....öğrenmek isteyen varsa ayrıntı verebilirim.valla kesinlikle doğru hurafe değil.....

dışarımı çıkıyomuş rahim ağzı
aklıma geldi ne bilim :)))))

aa gerçektenmi
ama benim adetime 4 gün varkenki değer 5,92 yani çok yeni olduğundan

eve canım sağol

mimoza boşver rahim ağzıyla uğraşma en fazla bi kaç gün daha bekle betahcg yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…