- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.821
yehuuuuuuuuuuuuuu o zaman benımm kız mı:))) ayy ne komıgım kendı dr um olmaz dedı:)) bırde dedıkı erken yumurtlama %80 kız oluyor bakalım senın ne olacak:))
günaydın..sayfalar çok ilerlememiş:))bu sefer yakaladım sizi..hımm elaera yok sayfalarda az diyosunuz..tamamm..
sag sol olayına takılmayın.ben sagdan döllenme yaşamış biri olarak çok güvenmiyorum artık.o yüzdelerin içine ben giremidim zaten.(
cnm senın ılkmı kızmı ıstıorsunnnnn
gunaydın trufcum sen samsundamı oturuyon cnmmmmmmmmm
ayy trufcuğum dün bir sürü konuştuk bunla ilgili
bu yazıyı mutlu elif görmesin kaydirigubbakcemile3
bizim dediğimizde buydu asılnda yapı itibari ile olasılık fazla sanırım ama tam emin değilim çünkü
sen nedersin peki ????
canlar hayilrli gecelrrrr ne var ne yokkkk
benim siklus 26 gun suruyor adet bittikten sona 10 gun kasiklarim agridi ve dun uzayan akinti oldu bugunde 13. gun sarimtrak yapiskan bir akinti geldi aksam ben yumurtladim ne zaman takkeyi delcezzzzz
kızlar recep ayına gırmeden once 55 kılo felan gelıyordum recek ve saban ayında ara ara oruclarım oldu sahurda yemedım hıc ıftardan ıftara tuttum oruclarımı bugun tartıya bı cıktım 52 kılo gelıyorum kesın yanlıs dedım ustelık adetın 2.cı gunu normalde bıttınce odemı atmıs olurum vede ayıptır soylemesı tok karnımaydım cok sasırdım hemde cok mutlu olsum ramazan bıtsın en ıyısı eskıden olan borclarımıda tututyum ben :)
oyle tatlım valla herseyın hayırlısı benım esımde tam tersı madem cocuk ıstıyoruz neden 1 gun dıyor kızıyor bır kere erkek olur belkı dedım tartıstık benım ıcın fark etmez dedı ama 2 gun konusmadı benle bende sonra kıvırdım bazen hala karar ver artık ıstıyormussun ıstemıyormusun dıyor vazgectım dıyıp kandıyom sonra o gun gelınce tamam dıyorum bakalım ne kadar daha kandırıcam sempatiksalakcinni
okadar kısamıymıs bende 2 saat yatıryordum zorla vallahı neyse artık erken kalkarım bende
gercı ben artık daha rahat dusunuyorum olursa olur olmazsa ne zaman olursa olsun bakalım hayırlısı vallahı
bu aralar cevremden de bır suru haberler alıyorum ve cok mutlu oluyorum sevdıgım ınsanların guzel haberlerını almakta benı en az kendımmıs gıbı mutlu edıyor
truf duayı senmi yapacaksın.herkes bitirdimi acaba.
gunaydın kardelen cnm sahı dua var bızım ya bıttımı acaba bıde o var
sabah hastaneye gittim kan verdim
bütün testleri
hemogram biyokimya
beta hcgi, t3, t4, tsh hepsi için kan verdim
öğleden sonra alıcaz sonucu
akşam 6 da kadın doğum doktoruma gideceğim.
herkes bitirdi sanırım ya
ben geçen hafta yapmıştım
her hafta başkası yapsın
canım duayı sen yaparmısın
her hafta birisi yapsa daha iyi olur
kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
dün yüzünü gördüm çok temiz bir yüreğinin olduğu belli
Allah duanı kabul edecek sen yap duayı bugün cuma vaktinde
hatta bugün sürekli bu topictekiler için dua edelim
hangi vakitte kabul olacağı da belli olmaz çünkü
sabah hastaneye gittim kan verdim
bütün testleri
hemogram biyokimya
cnm sen bısey denemedınmı hıc yontem olarak yum gunu tek ılıskı felan
cnm bıde bısey sorcam gorumcen hamıs kalmadanmı gııtı zatın turbesıne yada hamıs kalıncamı
ınsallah sonuclar ıyı cıkar
cnm elara gelsedemı yapsak cunku bıttıgını bılmıyoz salı gunu bıtıyo onun yasagı ben hemde ısımlerı bılmıyom cnm ederım neden etmeyım ama tam bıttımıkı cok sagol duyguların ıcınde cnm
cnm hem oyle bılıyorum hemde bende oyle oluyor ben yumurtlamadan bır gun once seffaf gelıyor sonrakı yum oluyor 12 saat sonrasında takıp ettım sarı gelıyor ve testte dogruluyorboncuk canım
sarı akıntı gelince yumurta çatlamışmı oluyo ?????
bak şeffaf akıntıyı yakalayamıyorum ama beyaz akıntıdan sonraki günlerde sarı akıntı geliyo evet
cnm benım yum gunu eylulun ılk haftasına denk gelıyor tek ılıskı deneyebılırım kaldıgımız yerden devam ıns ıns dedıgın gıbı beraber kalırız cnmbcm bayram sonubaslıyonmu calısmalara ne edıyon ben buyuk ıhtımalle dr gıdecem hadı beraber hamıs kalalım:):)):)::):
cnm ıns guzel guzel haberlerle gelırsınsabah hastaneye gittim kan verdim
bütün testleri
hemogram biyokimya
En onemlı olanı dua zaten hakkında hayırlısı olsun cnm ama ıcıme doguyor oglun olcak ınsyok canım yumurtlama günü denedim ya da 1 gün öncesi ya da 1 gün sonrası
tam net bişey yok
son 3 aydır folic asit kullanalı düzensizleşmişti adetlerim
evet tek ilişki oldu bi de
ama yumurta akı
kahve
soğuk duş
alkali beslenme
soda içme filan olmadı canım
ilişkiye girmeden önce de dua ettim o kadar
geçen haftaoda zekeriya aleyhisselamın ettiği duaları ettim
hani o da bi oğul istedi de Hz. Yahya olduya o yüzden
hamile değilken gitmişti sanırım ben o zaman evli değildim nişanlıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?