bebek cinsiyet belirleme..

cnm herkeste varfklı oluyor uzayan akıntıdan bırgun sonra benım yumurtlama oldu ve 12 saat sonra sarı akıntı geldı ozaman baktıgımda sılık cıkmıstı cızgı demekkı yum catlamıstı

boncuk canım
sarı akıntı gelince yumurta çatlamışmı oluyo ?????
bak şeffaf akıntıyı yakalayamıyorum ama beyaz akıntıdan sonraki günlerde sarı akıntı geliyo evet

ayy trufcuğum dün bir sürü konuştuk bunla ilgili
bu yazıyı mutlu elif görmesin kaydirigubbakcemile3
bizim dediğimizde buydu asılnda yapı itibari ile olasılık fazla sanırım ama tam emin değilim çünkü
sen nedersin peki ????

gunaydın hepınızeee qwert ınsallah ıyısındır..gamzecım umutcum ınsallah bayramsonu calışmalarınız basarı ılr sonuclanır...sağ sol ıle ılgılı yazıyı nereye koydun gamzecım....dr um yok oyle bırsey desede ınsan merak edıyor:)) benımkı soldan arkadaslar cınsıyetını ogrenınce paylasacagım......a gordum sag solu..bosverın arkadaslar emın olun ılgısı yoktur yumurtalarla... :))

buldum
valla bilmiyorum trufun yazısınıda gördünmü ???
oda ilginç
kız biz bu hem sağ yumurtayı hemde yumurtanın çatladığını nasıl yakalayacağız
ben hiç sanmıyorum valla boshayallersmile

cnm gecmıs sayfadadır dun aksam koydum dr demıskı 50 anne sagdan hamıs kalırsa 40 erkek oluyo yanı buda baya yuksekkkk bı rakkam cnm ama tabıkı 10 varıcınde cnm rabbım gonlunce versın bıtanem

seninki sol yumurtadanmı ???

valla cnm acelemız yok sagdam yumusluyana kadar kalmayacaz:):):)):)::)) baska yolu yok ınsssssssssss tuturacaz

cnm gecmıs sayfadadır dun aksam koydum dr demıskı 50 anne sagdan hamıs kalırsa 40 erkek oluyo yanı buda baya yuksekkkk bı rakkam cnm ama tabıkı 10 varıcınde cnm rabbım gonlunce versın bıtanem

yehuuuuuuuuuuuuuu o zaman benımm kız mı:))) ayy ne komıgım kendı dr um olmaz dedı:)) bırde dedıkı erken yumurtlama %80 kız oluyor bakalım senın ne olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…