- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.801
günaydın kızlarrrr
qwert nasıl oldun ????
naber gamze bi sen varsın bugün galiba :)))
cnm herkeste varfklı oluyor uzayan akıntıdan bırgun sonra benım yumurtlama oldu ve 12 saat sonra sarı akıntı geldı ozaman baktıgımda sılık cıkmıstı cızgı demekkı yum catlamıstı
vallaya kımsecıkler gelmıyı kızzzzz elara gıttı mıllet kustumu negünaydın kızlarrrr
qwert nasıl oldun ????
naber gamze bi sen varsın bugün galiba :)))
cnm ıns hayırlısıyla saglıgına kavusursunnnndün doktora gittim hcg yavaşta olsa düşüyomuş
pazartesi tekrar gidecem
boncuk canım
sarı akıntı gelince yumurta çatlamışmı oluyo ?????
bak şeffaf akıntıyı yakalayamıyorum ama beyaz akıntıdan sonraki günlerde sarı akıntı geliyo evet
merhaba
bugün sağ sol davasıyla karıştırdık ortalığı
dini kitaplarda ilişkiden sonra bir miktar sağ tarafınıza yatın yazıyor erkek bebek için
ama o bir miktar ne kadar 3 dm mı 10 dk mı ben 1-2 dk yattım sonra kalktım
daha önceden de aklıma şöyle bişey gelmişti.
sağ tüple sol tüp aynı değil
sağdan yumurtlandığında o tüpe y lerin ulaşma olasılığı daha fazla
sol tüp kısa ama yine de y ler önce gidebilir
yani sağdan yumurtlama olayında keramet yumurtada değil tüpte
çünkü döllenme olduktan sonra düşüyor yumurta rahim boşluğuna
umutttttttttt okudunmu cnm sag sol ılgılı yazı koydum meshur ser drnın sozlerını ne olursa olsun sagdan yakalamalıyız cnmmmmm
KIZLAR BAK BISEY KOPYALIYOM BU SAG SOL OLAYI ILE ILGILI:::Evet bir sağ sol meselesi var ama bence bu sağdan veya soldan yumurtlamakla alakalı.Ben buna cok inanıyorum.Benim gittiğim su dr Serhat bey yıllardır bunu takip etmiş ve hepsi değil ama sagdan yumurtlarsa ornegin anne adayları 50 bebeğin en az 40 ı erkek oluyo dedi...... ALINTIDIRRRRRRRRRRR
gunaydın hepınızeee qwert ınsallah ıyısındır..gamzecım umutcum ınsallah bayramsonu calışmalarınız basarı ılr sonuclanır...sağ sol ıle ılgılı yazıyı nereye koydun gamzecım....dr um yok oyle bırsey desede ınsan merak edıyor:)) benımkı soldan arkadaslar cınsıyetını ogrenınce paylasacagım......a gordum sag solu..bosverın arkadaslar emın olun ılgısı yoktur yumurtalarla... :))
gunaydın hepınızeee qwert ınsallah ıyısındır..gamzecım umutcum ınsallah bayramsonu calışmalarınız basarı ılr sonuclanır...sağ sol ıle ılgılı yazıyı nereye koydun gamzecım....dr um yok oyle bırsey desede ınsan merak edıyor:)) benımkı soldan arkadaslar cınsıyetını ogrenınce paylasacagım......a gordum sag solu..bosverın arkadaslar emın olun ılgısı yoktur yumurtalarla... :))
buldum
valla bilmiyorum trufun yazısınıda gördünmü ???
oda ilginç
kız biz bu hem sağ yumurtayı hemde yumurtanın çatladığını nasıl yakalayacağız
ben hiç sanmıyorum valla boshayallersmile
bcm bayram sonubaslıyonmu calısmalara ne edıyon ben buyuk ıhtımalle dr gıdecem hadı beraber hamıs kalalım:):)):)::):
benim tam bayram biitiği gün takvime göre yumurta günüm o gün dr gitmem lazım
tabi dr bulamadım ben hala :))
valla cnm acelemız yok sagdam yumusluyana kadar kalmayacaz:):):)):)::)) baska yolu yok ınsssssssssss tuturacaz
bence sen gecen aradıgına gel cnm bı bakalım ne dıyecek metrobus yokmu oran buraya????
cnm gecmıs sayfadadır dun aksam koydum dr demıskı 50 anne sagdan hamıs kalırsa 40 erkek oluyo yanı buda baya yuksekkkk bı rakkam cnm ama tabıkı 10 varıcınde cnm rabbım gonlunce versın bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?