- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.861
cnm rabbımıns kalbınce verır
ıyıyım ecem cnm sen nasılsın ıns bugun daha ıyısındır
cnm ara ıstersen hem serum takmalarından neden korkuyorsunkı gereklıyse bırak takılsın bu senın ve bebegın ıyılı ıcın sıkma sen canınıiyi diyelim iyi olalım cnm.
başımda sürekli bi dönme var tansiyonum düşüyor heralde
dr arasammı diye düşünüyorum
çok halsizim serum takmalrında korkuyorum cnm..
cok tatlıymıs masallah amin cnmay resim yüklemeyii öğrenmeye çalıştımda olduuuuuuuuuuuuuu
aman oğluşumm bunu gibii olsunnn
canim Allah kolaylik versin valla olursa eylul sonu benim fiôlik asit 3 aylik olacak o zamn denerim ben insallah yumurtlamada resmen oldu bu sefer dikkat ettimoyle tatlım valla herseyın hayırlısı benım esımde tam tersı madem cocuk ıstıyoruz neden 1 gun dıyor kızıyor bır kere erkek olur belkı dedım tartıstık benım ıcın fark etmez dedı ama 2 gun konusmadı benle bende sonra kıvırdım bazen hala karar ver artık ıstıyormussun ıstemıyormusun dıyor vazgectım dıyıp kandıyom sonra o gun gelınce tamam dıyorum bakalım ne kadar daha kandırıcam sempatiksalakcinni
canim ne yaptin dusuk gerceklestimi ben anlamiyom hcg den falan o nekidün doktora gittim hcg yavaşta olsa düşüyomuş
pazartesi tekrar gidecem
ben bitirdim gizlarrrrr Allah niyetinizi kabul etsinnnnntruf duayı senmi yapacaksın.herkes bitirdimi acaba.
sagol canim valla bastan cikarim hemen deyiki gari takkeyi tak gayzaya gurban gitmeyeh ben de takiyom klomeni kullanmadan istemim acikcasiadamı baştan çıkart
sonra bugün riskli günde değiliz rahat ol de
aaa süper gebelik öncesi ne kadar zayıflarsan o kadar kâr
ben de dün iftardan önce 52,6 çıktım
.
senin resmini ekliyemmi kiz merak edenler icin
ay resim yüklemeyii öğrenmeye çalıştımda olduuuuuuuuuuuuuu
aman oğluşumm bunu gibii olsunnn
ay canlarım ALLAHIM herkese versin inş..
çifter çifter:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?