bebek cinsiyet belirleme..

cnm rabbımıns kalbınce verır

inşallah canım sağol ben rabbime ettiğimiz duaların kabul olacağına inanıyorum.en başta bol bol dua ettim sonra şansımı arttırmak için bazı şeyler denedim.ama ben sadece rabbime ve dualarıma inanıyor ve güveniyorum.hamileliğimin başından beri içimden bir his erkek olacağını söylüyor tabi allah bilir.

Fhna cnm oncelıkle sunu dılıyorum umarım saglıklı bır erkek evladın olur rabbım dualarını kabul eder.
ancak o mıde yanması vs ınanmamak lasım soylekı,benım okadar yanardıkı ozelıkle son ayıma gırdıgımde sıseyı bırgunde bıtırırdım benım ablamında cok yanardı onunda kızı oldu arkadasımın hıc yanmadı oglu oldu.demem okı gogus kararması kalcadan kılo top gıbı karın kusma bulantı bunların asla cınsıyetle alakası yok kısının yapısıyla ve gecırdıgı hamılelıkle alakası var belkı bılmıyoruzdur ama su bıle mıde yanması yapıyor olabılır bu belırtılere cok kapılırsak uzuluruz .bu ay degıl ama gecen ay tum hamılelık belırtılerını yasadım tmm ya dedım hamıleyım ama sonunda uzuldum

iyi diyelim iyi olalım cnm.
başımda sürekli bi dönme var tansiyonum düşüyor heralde
dr arasammı diye düşünüyorum
çok halsizim serum takmalrında korkuyorum cnm..
cnm ara ıstersen hem serum takmalarından neden korkuyorsunkı gereklıyse bırak takılsın bu senın ve bebegın ıyılı ıcın sıkma sen canını

ay resim yüklemeyii öğrenmeye çalıştımda olduuuuuuuuuuuuuu
aman oğluşumm bunu gibii olsunnn
cok tatlıymıs masallah amin cnm

hayirli cumalar bugunun yuzu suyu hurmetine dualariniz kabul olsun

canim Allah kolaylik versin valla olursa eylul sonu benim fiôlik asit 3 aylik olacak o zamn denerim ben insallah yumurtlamada resmen oldu bu sefer dikkat ettim
benim duzenimide bozmadi folik asit 26 gunde bir geliii 6 gun suruyor

dün doktora gittim hcg yavaşta olsa düşüyomuş
pazartesi tekrar gidecem
canim ne yaptin dusuk gerceklestimi ben anlamiyom hcg den falan o neki
truf duayı senmi yapacaksın.herkes bitirdimi acaba.
ben bitirdim gizlarrrrr Allah niyetinizi kabul etsinnnnn
adamı baştan çıkart
sonra bugün riskli günde değiliz rahat ol de

aaa süper gebelik öncesi ne kadar zayıflarsan o kadar kâr
ben de dün iftardan önce 52,6 çıktım

.
sagol canim valla bastan cikarim hemen deyiki gari takkeyi tak gayzaya gurban gitmeyeh ben de takiyom klomeni kullanmadan istemim acikcasi
kilon da gayet uzel asiri almamaya dikkat et canim benimmm insallah kazasiz atlatirsiniz ikinizde kolaylik ihsan etsin Rabbimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…