bebek cinsiyet belirleme..

canim takipliyemiyorum kusura bakma dua 200 adet okunduu banlanmissin ama (

eceiremnur cum aklına kötü şeyler getirme benim ne ağrılarım olmuştu kızımda insana hamişlikte duygusallık karamsar endişe geliyo hepsi geçicek inş...alcaz hepberaber burda kucağımıza bebişi evelallaahhh opuyorumnanaktan

Eceee sakın öyle kötü şeyler düşunme hıc korkma bısıyden bebısın cesur olsun. Korkuların geciyo onun tatlı beynine...
haklısın cnm evham yapmaya başladım heralde..

inş.cnm hepberaber alırız bebişlerimizi kucağımıza hayırlısınla ...

fnacım bizde çok heycanlıyız inşallah allah kalbindekini verir canım.
gurbet maşallah sana kız ne güzel zayıflamışsın.genç kız olmuşsun :))
karabiber ben niye göremiyorum resmini...
trafcım aslında iki günde bir artışa bakılıyo.en az iki katına çıkınca iki günlük artış normal deniyor.ama on günlük fark bayağı yüksek.hiç yorum yapamıycam.ama kesen görünür inşallah.ne zaman gitcen kontrole.bu değer zaten kesin hamilesin demek

evet kızlar rahim ağzı kontrolunden bahsetmiştim bende.wcye ama klozete değil öbürüne oturun.ellerinizi çok temiz yıkayın.tırnaklarınız olmasın.azıcık ıkınıp baş parmakla kontrol edin.yumuşak top gibi bişey elinize gelecek.ağzıda hafif açık kapalı dudak gibi.işte o zaman hamiş değilsiniz.ama elinize çok zor ulaşır ağzı yukarda ve sertse hamişsiniz demek.valla alman dr un yöntemi. okuduğum linki yapıştıramam yasak....

Kizlar ben bu ay ovulasyon testini deniyeyim dedim ve adetin 13. günü iki cizgide ayni koyuluktaydi 14.gün bir cizgi daha silikti 15.gün yine bir cizgi daha silikti yani 2 gün üstüste silik cizgi olmasi normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…