bebek cinsiyet belirleme..

evet canım iyi artmış normal yani

Kizlar ben bu ay ovulasyon testini deniyeyim dedim ve adetin 13. günü iki cizgide ayni koyuluktaydi 14.gün bir cizgi daha silikti 15.gün yine bir cizgi daha silikti yani 2 gün üstüste silik cizgi olmasi normalmi?

demekki ayın 13. günde yumurtladın

doktor kontrolüm çok iyi geçti
keseyi gördü
hatta 2 mi 3 mü acaba dedi
haftası çok kücük tam belli olmuyor ama 1 herhalde ya filan dedi
ailede ikiz varmı diye sordu
ben de çoooooook dedim
tek tek ama 10-15 gün sonra yine gel bakalım keseye ve kalp atışlarına dedi.
folic asite devam başka birşeye gerek yok dedi

truf hayırlı olsun bebeğin
folic asit ne kullanıyorsun folbiol mu

Truf ne guzel haberler bunlar cok sevındım ya. Futbol takımı mı geliyo yoksa:)

kızlar bişey sorabilirmiyim
özel olucak ama uzayan akıntı olunca yumurta çatlamış mı oluyor, yoksa büyümesinin işareti mi

uzayan yumurta aki kivamindaki akinti yumurta catlamak uzereyken ve catlayinca oluyor. Yani dogurganligin en yuksek oldugu an ve tabii erkek bebek icin de iyi birzamanlama.

yoksa ikiz olmasın :))

umuuut truuuf gördüm sağı solu:)

eeee ne düşünüyosun peki ??????

zormuş be boshayallersmile

yok cnm şimdi biraz bakıncam..
sağ tarafımda bir ağrı var..
dikkat et ece takip et kendini ama kötü şeyler düşünme

kızlar bişey sorabilirmiyim
özel olucak ama uzayan akıntı olunca yumurta çatlamış mı oluyor, yoksa büyümesinin işareti mi

eğer şeffaf ve iki parmağın arasında 10 cm kadar uzayan bir akıntın varsa yumurta çatlamış demektir
mat ve iki parmağın arasında uzamayan pat tek parmağa yapışıp kalan bir akıntı varsa yumurta oluşmaya başlamış yavaş yavaş tüplere atılıyor demektir.

truf hayırlı olsun bebeğin
folic asit ne kullanıyorsun folbiol mu

sağol canım folbiol ve folic plus
aklıma hangisi eserse o an hangisi elimin altındaysa onu kullanıyorum

Truf ne guzel haberler bunlar cok sevındım ya. Futbol takımı mı geliyo yoksa:)

evet ya ben de sevindm ama kesenin görülmesine
yoksa ikiz zor oluyo yaa Allah daha iyisini bilir tabiki de
futbol takımımı olur voleybol takımımı olur artık Rabbim bilir

yoksa ikiz olmasın :))

o ihtimal yüksek aslında

ay cnm cok sevındım dr sormasınada sasırdım ıkız varmı dıye acaba ıkızmı cnm ay ıns gonlundekı olur bıtanem saglıkla ınns

gunaydın kızlarr nasılsınız bakalım :)
Truf canım hakkında hayırlısı olsun ne guzel ben ıkızlerı cok severımde bakması zor ama olursada hayır demem yanı :)

Kizlar ben bu ay ovulasyon testini deniyeyim dedim ve adetin 13. günü iki cizgide ayni koyuluktaydi 14.gün bir cizgi daha silikti 15.gün yine bir cizgi daha silikti yani 2 gün üstüste silik cizgi olmasi normalmi?

cnm kac gunde bır regl oluyorsun ?
artı mesala bazı kıtler bırı dıgerınden daha koyu cıkmıyor mesala bende suanda core var core markalı kıttecızgıler aynı koyulukta oldumu yumurtladıgımı gosterıyor daha once kaset tıpı kullandım onda ıse t cızgısı orjınal cızgıden daha koyu oluyor
eger kaset tıpı kullanmıyorsun 13.cu gunu yumurtlamıs gozukuyorsun cunku yumurtladıktan bırgun sonra catlamıs oldugu ıcın cızgı sılık cıkıyor

günaydın kızlar dün mimoza bi bilgi verdi ben çok meraklandım bunu yaşayan varmı
en azından hamiş arkadaşlarımız bi baksın rahim ağzına doğrumu değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…