- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.941
kendim adina sevindim giii valla ben ikizlere bayiliyom hakkinda ne hayirli ise o olsun bitanemdoktor kontrolüm çok iyi geçti
keseyi gördü
hatta 2 mi 3 mü acaba dedi
haftası çok kücük tam belli olmuyor ama 1 herhalde ya filan dedi
ailede ikiz varmı diye sordu
ben de çoooooook dedim
tek tek ama 10-15 gün sonra yine gel bakalım keseye ve kalp atışlarına dedi.
folic asite devam başka birşeye gerek yok dedi
evet gcen gun ben harfi harfine yasadim valla uzayan akinti ve ondan yaklasik 24 saat sonra sarimtrak yapiskan bir akinti kizlar bunu pamuk koyarak daha iyi anlarsiniz pamuga geldigi icin iyi anlasiliyor ondan sonra zaten yumurtlamis oluyorsunuzkızlar bişey sorabilirmiyim
özel olucak ama uzayan akıntı olunca yumurta çatlamış mı oluyor, yoksa büyümesinin işareti mi
cnm kac gunde bır regl oluyorsun ?
artı mesala bazı kıtler bırı dıgerınden daha koyu cıkmıyor mesala bende suanda core var core markalı kıttecızgıler aynı koyulukta oldumu yumurtladıgımı gosterıyor daha once kaset tıpı kullandım onda ıse t cızgısı orjınal cızgıden daha koyu oluyor
eger kaset tıpı kullanmıyorsun 13.cu gunu yumurtlamıs gozukuyorsun cunku yumurtladıktan bırgun sonra catlamıs oldugu ıcın cızgı sılık cıkıyor
doktor kontrolüm çok iyi geçti
keseyi gördü
hatta 2 mi 3 mü acaba dedi
haftası çok kücük tam belli olmuyor ama 1 herhalde ya filan dedi
ailede ikiz varmı diye sordu
ben de çoooooook dedim
tek tek ama 10-15 gün sonra yine gel bakalım keseye ve kalp atışlarına dedi.
folic asite devam başka birşeye gerek yok dedi
karabıber valla zayıflayınca super bır hatun olmussun cok hos bı yuzun var :)
kızlar ben gunde 3 soda ıcıyorum ve bol lımon tuketıyorum ancak yemek yemem ıyı oldugu halde yazıflamaya devam edıyorum soda yuzundenmı acaba mıdeyı delmedenhamıle kalsamcok ıyı olcak valla
cnm esımde gunde ıkı tane ıcıyor bende reglım bıtsın hergun karbonatlı su ıcmeye devam edıcem bu karbonatla yıkama yabınca hamıle kalmak zorlasıyormus ya acaba bende ıctıgım ıcın etkı edıyor :)kız ıkıydı soda 3 mı cıkardın ben bıkmaya basladımsodadan ınan bı tane bol lımonlu zor ıcıyommmmmmm esınde ıcıyormu esınde bol ıcsın bence cnm
ay ebn su meyvelelerı sevmıyorum sade dogal maden suyu ıcıyorumgünlük 2 soda öneriliyor zayıflamak için ama şekersiz olanlardan
günaydın kızlar dün mimoza bi bilgi verdi ben çok meraklandım bunu yaşayan varmı
en azından hamiş arkadaşlarımız bi baksın rahim ağzına doğrumu değilmi
traf ii denk getirmişsin canım.klomen içmişmişydin sen.ikiz falan...ay ne güzelalkisalkisalkis...bekleyelim bakalım....ben geçen ay ikinci çizgi koyuya yakındı ama aynı koyulukta değildi.dra gittiğimde dr 18-19 mm demişti demekki akşama çatladı.bu ay bende ikinci çizgi koyuya çok yakınken deniycem bakalım.bol dua etcem hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?