bebek cinsiyet belirleme..

kendim adina sevindim giii valla ben ikizlere bayiliyom hakkinda ne hayirli ise o olsun bitanem
kızlar bişey sorabilirmiyim
özel olucak ama uzayan akıntı olunca yumurta çatlamış mı oluyor, yoksa büyümesinin işareti mi
evet gcen gun ben harfi harfine yasadim valla uzayan akinti ve ondan yaklasik 24 saat sonra sarimtrak yapiskan bir akinti kizlar bunu pamuk koyarak daha iyi anlarsiniz pamuga geldigi icin iyi anlasiliyor ondan sonra zaten yumurtlamis oluyorsunuz

Günaydin hamile olan ve hamilelige hazirlanan bacilar yeni gün hepinizin yüzünü güldürsün,
Canim ben 28 günde bir hastalaniyorum tabi hala dogum kontrol hapi kullaniyorum hamileligi düsündügüm ay birakayim diyorum bir kazaya ugramayayim neden kafam karisti bana doktor cift cizgiyi gördükten sonraki gün tek cizgiyi görünce deneme yap dedi ama ben simdiden tercübe kazanmak icin test yapayim dedim ve 2 gün üst üste silik cizgi gördüm acaba hangisinde yapmam gerekiyor hatta bugünde silik cizgi gördüm yani bu silikler normalmi?

Canim benim Rabbim hakkinda ne hayirlisi ise onu versin cümlemize insallah....

karabıber valla zayıflayınca super bır hatun olmussun cok hos bı yuzun var :)

Bencede sence kiz sirrini bizede yazsana

Allah sana ikiz versin gurbet güzelim

haskena evet ben kullanmıştım canım
biraz koyu silik çizgi çıktıktan 1,5 gün sonra ilişki oldu

cnm vallahı yumurtlama gunu olursa daha ıyı olur catladıktan 12 saat sonra cunku asıdık ortam oluyor cıft cızgı gordugun zaman yumurtlamıs oluyorsun yanı catlamıs oluyor sen cıft cızgıyı gordugun zaman dene bence yada drlar yum gununden bır gun oncesını onerıyorlar aman en guzelı cok takılmamak ben bu ay cok rahatım cızgıyı gordugumde denıycem artık ya olur ya olmaz nasıp guzelım

kızlar ben gunde 3 soda ıcıyorum ve bol lımon tuketıyorum ancak yemek yemem ıyı oldugu halde yazıflamaya devam edıyorum soda yuzundenmı acaba mıdeyı delmedenhamıle kalsamcok ıyı olcak valla

kızlar ben gunde 3 soda ıcıyorum ve bol lımon tuketıyorum ancak yemek yemem ıyı oldugu halde yazıflamaya devam edıyorum soda yuzundenmı acaba mıdeyı delmedenhamıle kalsamcok ıyı olcak valla

kız ıkıydı soda 3 mı cıkardın ben bıkmaya basladımsodadan ınan bı tane bol lımonlu zor ıcıyommmmmmm esınde ıcıyormu esınde bol ıcsın bence cnm

kız ıkıydı soda 3 mı cıkardın ben bıkmaya basladımsodadan ınan bı tane bol lımonlu zor ıcıyommmmmmm esınde ıcıyormu esınde bol ıcsın bence cnm
cnm esımde gunde ıkı tane ıcıyor bende reglım bıtsın hergun karbonatlı su ıcmeye devam edıcem bu karbonatla yıkama yabınca hamıle kalmak zorlasıyormus ya acaba bende ıctıgım ıcın etkı edıyor :)

günlük 2 soda öneriliyor zayıflamak için ama şekersiz olanlardan
ay ebn su meyvelelerı sevmıyorum sade dogal maden suyu ıcıyorum

kız 3 soda fazla.ben soda olayına ara verdim kızlar...
bu ay kit kullancamda boncuk aklım karıştı.çizgiler aynı koyuluktayken yumurta çatlamışmı oluyo eminmisin.klavuzunda aynı koyulukta çıkınca 24 yada 36 saat içide çatlar yazıyo.çatladıktan sonrayıda istemiyom ben.çatlamaya en yakın zamanı bulmak lazım.en ideali bence 5-6 saat öncesi.tam bulamayız ama diğerinden daha ii olur.

traf ii denk getirmişsin canım.klomen içmişmişydin sen.ikiz falan...ay ne güzelalkisalkisalkis...bekleyelim bakalım....ben geçen ay ikinci çizgi koyuya yakındı ama aynı koyulukta değildi.dra gittiğimde dr 18-19 mm demişti demekki akşama çatladı.bu ay bende ikinci çizgi koyuya çok yakınken deniycem bakalım.bol dua etcem hayırlısı...

Boncuk nasilsin canim bir bizmi kaldik gecmisi okurken seni de gördüm topikte bir selam vereyim dedim canim Elara yok sayfa ilerlemiyor eskiden okumakla yetisemezdim 3 gündür sayfa ilerlemiyor bende okuyamadigim gecmisi okuyayim bari dedim bu arada doktorum bana cift cizgi ayni koyulukta ciktiktan sonraki gün bir cizgi silik cikar dedi iste o silik olan günde yaparsan erkek olur dedi ben öyle deniyecegim

işte hasenkacım o zaman yumurta çatlamış oluyo.ama yumurta çatladıktan 12 saat sonra ortam asidikleşiyor.ve o asidik ortamda kız spermleri hayatta kalırken asidik ortama dayanıksız yler ölüyor.....sayfalarca yazdık ovulasyon +12 olayı yani.bu yolla kız garanti...

ikinci çizgi koyuya çok yakınken değil 1-1,5 gün sonra denedim canım
onunla hamile kaldım

ayrıca yumurtlama olduktan sonra ortam asidikleşmiyor alkali oluyor diyordu elara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…