bebek cinsiyet belirleme..

o 1gun sonra yum catlamıs oluyor yanı cıft cızgıden sonra sılık goruldugu zaman yum catlamıs demek oluyor ve nezaman catladıgını tam bılmedıgın ıcın 12 saat sonrasına denk gelmesı soz konusu olursa kız olma ıhtımalı yukselmıs oluyor cnm
ikinci çizgi koyuya çok yakınken değil 1-1,5 gün sonra denedim canım
onunla hamile kaldım

ayrıca yumurtlama olduktan sonra ortam asidikleşmiyor alkali oluyor diyordu elara
ıkıncı cızgıye koyuluk yakınken olduysan muhtelemen sen tam yumurtlaıdgın zamanlarda hamıle kalmıssın cnm yumurtlama olduktan 12 saat ıcınde alkalı ortam oluyor daha sonra asıdıklesıyor elara bana bu sekılde soylemıstı yumurtlaması olması catlaması aynı sey zaten en saglam yolu cızgıyı gordugun gun calısmak
Kızlar konu neredeyse 2.sayfaya düşmüş Elara görseydi üzülürdü heralde.Topiğe sahip çıkamadık.senağlama
kesınlıkle cok sıkıcı gelıyor ama sızler varsınız gelıyorum ıste

:
Ay ne bileyim canim ya doktor öyle söyledi bu yolla yapan hastalarimin hep erkek bebegi oldu dedi kafam karisti ne yapayim ama canim ya cift cizgiyi gördükten 24-48 saat arasi yumurtluyorsun dedi peki 48 saat sonra yumurtlarsam 2 gün önce yapmis olurum buda kiz olmazmi ay ben kafayi yiycem ya......

Elara canim biliyorum ki bedenen yanimizda olmasanda ruhun bizim yanimizda

gamzecim cevabini aldim canim tesekkür ederim diger arkadaslara sorayim bakiyim bilen varmi kizlar msj sayimi nasil yükseltebilirim oyun bölümü v.s.demisti Elara ama anlamadim.

canım formlara yazarak kendiliğinden yükseliyor :9 ben öyle biliyorum yani ne kadar çok topiğe yazarsan umarım yardımöcı olmuşumdurbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…