- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.961
o 1gun sonra yum catlamıs oluyor yanı cıft cızgıden sonra sılık goruldugu zaman yum catlamıs demek oluyor ve nezaman catladıgını tam bılmedıgın ıcın 12 saat sonrasına denk gelmesı soz konusu olursa kız olma ıhtımalı yukselmıs oluyor cnmBoncuk nasilsin canim bir bizmi kaldik gecmisi okurken seni de gördüm topikte bir selam vereyim dedim canim Elara yok sayfa ilerlemiyor eskiden okumakla yetisemezdim 3 gündür sayfa ilerlemiyor bende okuyamadigim gecmisi okuyayim bari dedim bu arada doktorum bana cift cizgi ayni koyulukta ciktiktan sonraki gün bir cizgi silik cikar dedi iste o silik olan günde yaparsan erkek olur dedi ben öyle deniyecegim
ıkıncı cızgıye koyuluk yakınken olduysan muhtelemen sen tam yumurtlaıdgın zamanlarda hamıle kalmıssın cnm yumurtlama olduktan 12 saat ıcınde alkalı ortam oluyor daha sonra asıdıklesıyor elara bana bu sekılde soylemıstı yumurtlaması olması catlaması aynı sey zaten en saglam yolu cızgıyı gordugun gun calısmakikinci çizgi koyuya çok yakınken değil 1-1,5 gün sonra denedim canım
onunla hamile kaldım
ayrıca yumurtlama olduktan sonra ortam asidikleşmiyor alkali oluyor diyordu elara
kesınlıkle cok sıkıcı gelıyor ama sızler varsınız gelıyorum ısteKızlar konu neredeyse 2.sayfaya düşmüş Elara görseydi üzülürdü heralde.Topiğe sahip çıkamadık.senağlama
işte hasenkacım o zaman yumurta çatlamış oluyo.ama yumurta çatladıktan 12 saat sonra ortam asidikleşiyor.ve o asidik ortamda kız spermleri hayatta kalırken asidik ortama dayanıksız yler ölüyor.....sayfalarca yazdık ovulasyon +12 olayı yani.bu yolla kız garanti...
sıcaklardan bilgisayar odasına geçemiyorummm
2 saat kuruyorum ikisini de duymuyorum iyimi
gamzecim cevabini aldim canim tesekkür ederim diger arkadaslara sorayim bakiyim bilen varmi kizlar msj sayimi nasil yükseltebilirim oyun bölümü v.s.demisti Elara ama anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?