bebek cinsiyet belirleme..

aynen cnm benimde gözüm kararıyor.
tansiyonumuzmu düşüyo acaba?
canın tatlı istiyormu benim hiç istemiyor(
tatlı isteyince erkek diyolarya..

valla canın çekmesin ama benim canım herşeyi istiyor geçen gün
hamsiköy sütlacı istedim
meyve gördümmü meyve
tatlı gördümmü tatlı
turşu gördümmü turşu canım çekiyo

Gamzecim bu akşam senin orda arkadaşım var dedim ya ona iftara geliyoruz..
beylikdüzüne..
bide orda feshane gibi yer varmış ramazanda açılmış çarpışan arabalar filan oraya çıkarız
sende çıkarsan araşalım cnmmm.

valla canın çekmesin ama benim canım herşeyi istiyor geçen gün
hamsiköy sütlacı istedim
meyve gördümmü meyve
tatlı gördümmü tatlı
turşu gördümmü turşu canım çekiyo

valla benim midem problemki ya cnm
hiçbirşey istemiyorum ..
senin iştah yerinde ozaman ay truf içine ne doğuyor benim için
bi yorum yapsana nolur..
bu arada hamsiköy sütlacı ne kız ilk duyuyuom he
şimdi bneimde cnm çekerse nolcakk:))))

öğlen saatlerindey di sanırım
3-4 saat idrarını tutman lazım
bi de çok fazla su içmemen lazım

Tamam canim saol,ben de öglen yapayim o zaman...Birde tek iliskiylemi hamile kaldin?

Ben hamile olmadigim halde ayni seyleri yasiyorum sicaklardan da olabilir kizlar.

canım içime bişey doğmuyo inşallah hayırlı sağlıklı bir erkek evladın olur
ben de hiç yemedim ama yapıcam
herkes bana erkek diyoya ben kendimi o kadar kaptırmak istemiyorum
çünkü çok kaptırır da kızım olursa o zaman üzülürüm
ama hem kızım hem de oğlum olabilir diye düşünürsem
hangisi olursa olsun sevinirim
benim bu kız olursa pek üzülmem şu anda çünkü kızıma arkadaş olur yoldaş olurlar
abla kardeş kız kardeş gibisi yok çünkü

haklısın gönlümüzdeki olur inş. cnm

Trufcum aynen bende senin gibi düsünüyorum bi oglum olsun istiyorum ama kizim olsa hic üzülemem,benim bi erkek kardesim var,cok isterdim bide kiz kardesim olsun.
Allah gönlümüzdekini nasip etsin kizlar.
Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi deniycem,cok heyecanliyim :)

lh eğrisi başladıktan 36 saat lh pik yani tavan yaptıktan 10.saatte yumurtlama olur yazıyor

Evet bu çok doğru.Ben ovulasyon testleriyle bunu kendimde teyit ettim.Kontrol çizgisi kadar koyu test çizgisini gördükten yaklaşık 6-8 saat içerisinde alt karın bölgemin tamamına yayılan rahatsız edici bir ağrı hissediyorum.Yaklaşık 2 saat sürüyor bu ağrı ve bende anlıyorum.Birkaç ay ovulasyon testini yapıp kendinizi gözlemlerseniz kesin yumurtlamayı yakalarsınız.

evcecim fionacım kızlarınıza baktım kesin tarihlerde hamiş kalmamışsınız bakamadım.fiona canım sana bi ara bakıcam.eylülün başını kaçırma.yumurtlaman tutuyorsa...

ooo massalah cnm aralar super:):))):):drylen
ay ewet cnm ınan her aksam hemen hemen gıdıyoz cocuklar ıstıyo dıye babamız goturuyodu ınan burda olsaydım gelırdım sımdı geldık bızde sultanahmatteydık cnm ya bı kısmet olmadı gorusmek yoksa bıze cok yakındı cnm orası

mimozacım ben baktım epey yukarda ağzı açık diil kapalı spiralim olduğu zamanlarda kontrol amaçlı bakıyodum ben o zaman daha açı ve yumuşaktı genelde adetten sonraki günler bakıyodum aşağıda oluyodu bilmiyorum valla daha adetime 5 gün var belkide ondan yukarda ve kapalıdır şuan için bişi söylenmiyo snrım :bbo:

hayirli geceler boncuklarim benimm nassiniz bakemmm giremedim epeydir
valla sevindiri bi rhaber aldim bizim mahallede arkadasimizin bebegi erkek insallah yeni ögrendi iki kizdan sonra bide son hakki hepsidde sezeryan allah sizede nasip etsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…