bebek cinsiyet belirleme..

hayırlı ve sağlıklı gelir inş...bide geçen şunu öğrendim iyi atılan kesi ve dikişlerde 5 doğuma kadar sayı çıkabiliyomuş tabiii her doğumda riskler artıyordur.... bence her doğumda 2 tane ossaaaa tememmmm

gurbet güzeli ne güzel bi haber bu hakikaten neler yaptı arkadaşın peki...

ben bu konuyla ilgili olarak internette doktorun açıklamasını okumuştum.Diyorki test önce positif olacak.sonra negatif çıktıktan 12 saate kadar ilişkide bulunu diye.

yumuşaklıkta dudağın iç kısmı,sertlikte ise burun kıkırdağı gibi olur.

ben bu konuyla ilgili olarak internette doktorun açıklamasını okumuştum.Diyorki test önce positif olacak.sonra negatif çıktıktan 12 saate kadar ilişkide bulunu diye.

kardelencim test silik çıktıktan sonra 12 saat içindemi yani... test tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama 0-12 yöntemi de kesin kız veriyo...

umut merhaba iyiki geldin canım yaa kimse yok ... bizim tüp bebekçiyle konuştum biraz sağ dan yumurtlayıp erkek olsa çok kolay olurdu herşey gerçekten ama maalesef o kadar kolay deil dedi ve güldü...

umut merhaba iyiki geldin canım yaa kimse yok ... bizim tüp bebekçiyle konuştum biraz sağ dan yumurtlayıp erkek olsa çok kolay olurdu herşey gerçekten ama maalesef o kadar kolay deil dedi ve güldü...

ee nedemek istedi sence ???
yok böyle bişey dedimi kesin olarak
açlık başıma vurdu tam anlayamadıım :)))

ya ıs 50 kadında 40 kadında tutuyomus 10 nu da tutmayabılıyomus yanı cnmbaska bısey demedımı????

mutlu elıf ya cnm mevlam verdımı verıyo öbur mahallede adananın baksana oglu oluyomus ya hıccbırsey denemeden raabbım ıns bızede nasıp eder ınssssssss ınan cok sevındım

ee nedemek istedi sence ???
yok böyle bişey dedimi kesin olarak
açlık başıma vurdu tam anlayamadıım :)))

tam olarak yok böyle birşey dedi evet...ama bende bişiler araştırıyorum karşıma çıkanlar genelde sağ ve sol yumurtalıkta oluşan yumurtaların farklı olmadığı ama kişiye göre tüplerin uzunlukları fark ediyormuş. genelde sağ yumurtalık daha aktifmiş bu arada...

mutlu elıf ya cnm mevlam verdımı verıyo öbur mahallede adananın baksana oglu oluyomus ya hıccbırsey denemeden raabbım ıns bızede nasıp eder ınssssssss ınan cok sevındım

canım en garanti yol Allaha güvenmek zaten. kızlar bu arada bir kitap okuyorum varya bizi anlatıyo resmen yani tam bize göre. adı niyet deneyi aynı anda aynı şeyi dileyen her insanın dileğinin gerçekleşeceğini garanti eden deneyler yapıolar. roman deil bu arada kitaba sen de dahil olyorsun .kişisel gelişim kitabı. alsanıza ya sizde okuyun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…