- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.021
hayirli geceler boncuklarim benimm nassiniz bakemmm giremedim epeydir
valla sevindiri bi rhaber aldim bizim mahallede arkadasimizin bebegi erkek insallah yeni ögrendi iki kizdan sonra bide son hakki hepsidde sezeryan allah sizede nasip etsin insallahh
hayirli geceler boncuklarim benimm nassiniz bakemmm giremedim epeydir
valla sevindiri bi rhaber aldim bizim mahallede arkadasimizin bebegi erkek insallah yeni ögrendi iki kizdan sonra bide son hakki hepsidde sezeryan allah sizede nasip etsin insallahh
:
Ay ne bileyim canim ya doktor öyle söyledi bu yolla yapan hastalarimin hep erkek bebegi oldu dedi kafam karisti ne yapayim ama canim ya cift cizgiyi gördükten 24-48 saat arasi yumurtluyorsun dedi peki 48 saat sonra yumurtlarsam 2 gün önce yapmis olurum buda kiz olmazmi ay ben kafayi yiycem ya......
Elara canim biliyorum ki bedenen yanimizda olmasanda ruhun bizim yanimizda
mimozacım ben baktım epey yukarda ağzı açık diil kapalı spiralim olduğu zamanlarda kontrol amaçlı bakıyodum ben o zaman daha açı ve yumuşaktı genelde adetten sonraki günler bakıyodum aşağıda oluyodu bilmiyorum valla daha adetime 5 gün var belkide ondan yukarda ve kapalıdır şuan için bişi söylenmiyo snrım :bbo:
ben bu konuyla ilgili olarak internette doktorun açıklamasını okumuştum.Diyorki test önce positif olacak.sonra negatif çıktıktan 12 saate kadar ilişkide bulunu diye.
umut merhaba iyiki geldin canım yaa kimse yok ... bizim tüp bebekçiyle konuştum biraz sağ dan yumurtlayıp erkek olsa çok kolay olurdu herşey gerçekten ama maalesef o kadar kolay deil dedi ve güldü...
umut merhaba iyiki geldin canım yaa kimse yok ... bizim tüp bebekçiyle konuştum biraz sağ dan yumurtlayıp erkek olsa çok kolay olurdu herşey gerçekten ama maalesef o kadar kolay deil dedi ve güldü...
ya ıs 50 kadında 40 kadında tutuyomus 10 nu da tutmayabılıyomus yanı cnmbaska bısey demedımı????
ee nedemek istedi sence ???
yok böyle bişey dedimi kesin olarak
açlık başıma vurdu tam anlayamadıım :)))
ıyıdır cnm sendennaber gamze ??
ne var ne yok
olabılır valla:):)):):soldaki oranda aynıdır sanırım
bilmiyorum valla
mutlu elıf ya cnm mevlam verdımı verıyo öbur mahallede adananın baksana oglu oluyomus ya hıccbırsey denemeden raabbım ıns bızede nasıp eder ınssssssss ınan cok sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?