- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.041
mutlu elıf ya cnm mevlam verdımı verıyo öbur mahallede adananın baksana oglu oluyomus ya hıccbırsey denemeden raabbım ıns bızede nasıp eder ınssssssss ınan cok sevındım
canım en garanti yol Allaha güvenmek zaten. kızlar bu arada bir kitap okuyorum varya bizi anlatıyo resmen yani tam bize göre. adı niyet deneyi aynı anda aynı şeyi dileyen her insanın dileğinin gerçekleşeceğini garanti eden deneyler yapıolar. roman deil bu arada kitaba sen de dahil olyorsun .kişisel gelişim kitabı. alsanıza ya sizde okuyun...
öbür mahaalleye nerden giriyosunuz yawww
kşmse yok belkide o yüzden :))
öbür mahaalleye nerden giriyosunuz yawww
yok be cnm ramazn dolayısıyla kımse yok bız bıle öle olduk
sahi umut doğru söölüyo nerden girilio gamze...
cnm lınk vermek yasak sen zaten orda varsınya kız
nerdeyim ben be:) benim haberim yok ahaha
sizi sizi siziler :))))[/QUOTE
walla yokum ben biryerde hatta neresi orası diye düşünüyordum sen sordun..Gamze mutlu elif mi var başka yerde uyuz oldum şimdi...
cnm lınk vermek yasak sen zaten orda varsınya kız
Gamze merak ettim kimmiş o walla ben başka yerde yokum....nereden bulucaz o linki bari ipucu ver a aaaa şaşkınlık içindeyim walla...
bekle kız özel mesaj ataıyom sana ama 600 sn beklemem lazımmıs yahu sen le konusmutukya
bekle kız özel mesaj ataıyom sana ama 600 sn beklemem lazımmıs yahu sen le konusmutukya
yolladımmmmmm mutluelıfcımmmmmmmmmm
ohhh sefam olsunnnnnnhayırlı ve sağlıklı gelir inş...bide geçen şunu öğrendim iyi atılan kesi ve dikişlerde 5 doğuma kadar sayı çıkabiliyomuş tabiii her doğumda riskler artıyordur.... bence her doğumda 2 tane ossaaaa tememmmm
sagolun kızlar allah hepınızın gönlune göre versin....hepınıze duacıyım allah hepınızın gonlundekını versın ....hala ınanamıyorum ....inanın hıcbıse yapamadım ustelık 11.gun ilişki oldu bırde 15.gun ...bebek ılk gunden berı 3 gun önde gıdıyo ya sanırım 11.gun döllenme oldu benımde yumurtlama gunumdu sanırım...bol bol dua ettım kızlar içimden hep allaha sıgındım gönlumdekını ver dıye..gurbet güzeli ne güzel bi haber bu hakikaten neler yaptı arkadaşın peki...
mahallenin adini güllerbahcesi koymuslaröbür mahaalleye nerden giriyosunuz yawww
heeeeeeeeeeeevet doğru söylüosun başka yerde takılıolar arkadaşlar...
bilmiyohsahi umut doğru söölüyo nerden girilio gamze...
umut sen ne düşünüyosun peki son olarak sağdan yumutrtlamayı takip edicekmisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?