bebek cinsiyet belirleme..

ewet cnm aynen bız ne yaparsak yapalım rabbım neyı nasıp ederse o oluyo ınssss gonlumuzdekını verır

ohhh sefam olsunnnnnn
gurbet güzeli ne güzel bi haber bu hakikaten neler yaptı arkadaşın peki...
sagolun kızlar allah hepınızın gönlune göre versin....hepınıze duacıyım allah hepınızın gonlundekını versın ....hala ınanamıyorum ....inanın hıcbıse yapamadım ustelık 11.gun ilişki oldu bırde 15.gun ...bebek ılk gunden berı 3 gun önde gıdıyo ya sanırım 11.gun döllenme oldu benımde yumurtlama gunumdu sanırım...bol bol dua ettım kızlar içimden hep allaha sıgındım gönlumdekını ver dıye..

ınanaın o kadara zor gunler gecırdımkı ben calısıyorum cocuklarım kucuk herkes bana delımısın ıste yok bu da kız olacak yok erkek ıcın yapıyosun cok uztume gelşdıler herkes bı yandan aldır deyıp durdu düşünün eşim bıle ...ben hep allaha sıgındım ...
alintidirrrrrrrrrr.............
öbür mahaalleye nerden giriyosunuz yawww
kşmse yok belkide o yüzden :))
mahallenin adini güllerbahcesi koymuslar

evet doğru söylüosun başka yerde takılıolar arkadaşlar...
heeeeeeeeeee
sahi umut doğru söölüyo nerden girilio gamze...
bilmiyoh

umut sen ne düşünüyosun peki son olarak sağdan yumutrtlamayı takip edicekmisin...

inan bende bilmiyorum
mantığım yok diyo
ama o kadar çok konuştum ve kafamda yer ettiki denemesem pişman olurmuyum acaba ???
dr larda söylemek istemiyolar böylede bi problem var
yani (((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…