bebek cinsiyet belirleme..

aaa adananın oglumu oluyormşşş..çokk sevindimm.allah tamamına erdinsin.ben onun hamile bile oldugnu bilmiordumm..rabbim isteyince oluyo işte..herşey kıslettt...(

aaa adananın oglumu oluyormşşş..çokk sevindimm.allah tamamına erdinsin.ben onun hamile bile oldugnu bilmiordumm..rabbim isteyince oluyo işte..herşey kıslettt...(
adanam evet erkek bebek bekliyorrr ne guzel bir pervanem kaldiiii insallah oda ögrense iyi olacakkkkkkk

ewet cnm kesınlıkle cok haklısın rabbım verdımı verıyoıns bızede nasıpeder kızlar bol bol duadan baska caremız yok herseyı deneyıp bol bol da dua edelım ınss

gunaydın kızlar
gelemedım 2 gundur kızım rahatsız onla ılgılenıyorum
gecmıse bakamıycam ama sag sol yum olayı belkı cok onemlı bı etkendır ama ne olur cok takmayın rabbımın gucune gıder bızler kendı capımızda yababıldıgımızı yabalım dıyoruz hep keske dememek ıcın ama sırf erkek olsun dıe sag takıp sol takıp bılemıyorum kızmayın bana ne olur hepımızın olsun belkı ben sızler kadar cok ıstıyorum oglum olmasını dıyet vs yabıyorumda ama daha derıne ınmek ıstemem rabbım buyuk elbet dualarımızı kabul edıcektır olmuyorsada demekkı olmuycaktır o ne ıster se o olur
hepınızı opuyorum gorusuruz

haklısın canım a.s.

adanam evet erkek bebek bekliyorrr ne guzel bir pervanem kaldiiii insallah oda ögrense iyi olacakkkkkkk

aeyy canım yaaa..negüzel..bizlerede nsip olsun inşallah..

kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum
olacaksa zaten olacaktırrrrrr

yanii...bende çok yöntem denedim ama olmadı..

ewet cnm kesınlıkle cok haklısın rabbım verdımı verıyoıns bızede nasıpeder kızlar bol bol duadan baska caremız yok herseyı deneyıp bol bol da dua edelım ınss

evettt.duada etmiştim.ama kaderde varmış neylersin..inrşallah ettigim dualar üçüncüye nasip olsun..

cnm g.olsun evet cnm cok haklısın olmayınca olmuyo rabbım bılır artık ona bırakıyoruz

mutlu elıf ya cnm mevlam verdımı verıyo öbur mahallede adananın baksana oglu oluyomus ya hıccbırsey denemeden raabbım ıns bızede nasıp eder ınssssssss ınan cok sevındım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok çok sevindimm yazmışmıı bakmammm lazımmm çok güzel haberrrrrrrr buuu

mutlu elif gurbet güzelininn mesajına bak çaktırmadan yazmışş
mahalleninn adınıı koymuşlar diye mesaj varr
orası canımm adııı

kızlar silzer biraz daha tecrübelisniz yani içinizde bebeği olanalra var ben ovolosyon testi uyguldım cuma günü çiftçizgiyi yakaladım çalışmam oldu ben 1 dolu 1 boş taktiği uyguluyorum çiftçizgiden sonraki gün yine çiftç.izgiye yakın çıktı başkada elimde kit kalmdı bugün uygulamdım pazar günüde uygulamdım pazar yine çalışma oldu şimdi biraz önce iç çamaşırıma minik minik lekelenme olmuş bu yumurtanın çatlamsımıdr bazılarında çatlarken hafif bir leke olurmuş doğrumudr cevaplarsanız sevinirim eğer çatlama işeri ise sevineceğim çünkü yakalmış oluyorum gersiis yardana kalmış artık o ol derse olur

bu sene çok ümitliydim iki dileğim vardı biri kpss olmadı. ikinciside sağlıklı bir oğlum olması.eşimin abisi 40 yaşında öldü.hepimiz üzgünüz.bu seneden çok ümitliydim.ama ard arda kötü şeyler oldu.yine bunada şükür diyorum.şimdi tek dileğim kaldı.oğlum olması.inşallah bu olurda biraz kendimize gelir hayata bağlanırız.rabbime sığınıyorum ve çok heyecanlıyım.

mutlu elif gurbet güzelininn mesajına bak çaktırmadan yazmışş
mahalleninn adınıı koymuşlar diye mesaj varr
orası canımm adııı

gördüm canım gördüm:)
karabiber ben sana demiştim seni daha görmeden sen kesin sexi bi hatunsun yazmıştım. geçen gün koymuşsunuz fotoları...bombasın resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…