- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.101
evet evet geçmişe dönük bakalım diye ..belki tutmıcak çünkü...
selam kızlar
çalışıyorum bugün
okumadım bugün yazılanları daha ne var ne yok
kızına hamile kaldığın tarihleri hatırlamıyosundur dimi...
iyi valla cnm ne olsun bildiğin gibi
elif bana cinsiyet tablosuna baktı kız çıktı((
MERHABA mutlu elif bende çok merak ediyorum cinsiyetini 10 haftalık şu anda ilk bebeğim 2 yıllık evliyim ilk denememizde hamile kaldım acaba tarihleri versen benimkinede bakarmısın
ben 30.08.1984 Eşim 26.01.1978 SAT 7 haziran Hamile kaldığım gün 19-20-21 Haziran Emin değilim ama tek gün gerekiyosa 20 haziran olarak bakın çok teşekkür ederim hadi hayırlısı:bbo:tabi canım yolla doğum tarihlerini ve hamile kaldığın günü
dur Ece duuuur.. pardon ya hemen düzeltme yapmalıyım eşinin kız seninde erkeğe meyilli olduğun günmüş .kızında ise 10-20 arası kız günlerin eşininse 14 -25 arası erkek günleri gerisi kıza meyilliymiş...
ben 30.08.1984 Eşim 26.01.1978 SAT 7 haziran Hamile kaldığım gün 19-20-21 Haziran Emin değilim ama tek gün gerekiyosa 20 haziran olarak bakın çok teşekkür ederim hadi hayırlısı:bbo:
cnm dr gibi konuşma yaniiiiii....
ay çok heyecanlandım erkek mi bu ayyyy
cnm merhaba benim drumun hesabına göre senin kız bence :))
ama ilk olduğu için kız istersin zaten dimi..
cnm merhaba benim drumun hesabına göre senin kız bence :))
ama ilk olduğu için kız istersin zaten dimi..
eşinin kız günü ama senin erkeğe meyilin var ...erkek bu bebek bak ben sana diyorum unutma bunu:)
merhaba canım valla kız çocukları oldum olası çok severim çok kanım kaynar ilk olduğu içinde farketmez sağlıklı olsun ama beklemek çok heyecan verici teşekkürler
mutluelif bana da bakarmısın canım
ne çıkacak merak ettim
ben : 16 mart 1984
eşim :11mart 1977
ilişki günü ;01 ağustos2010 gece 01:30
ben 30.08.1984 Eşim 26.01.1978 SAT 7 haziran Hamile kaldığım gün 19-20-21 Haziran Emin değilim ama tek gün gerekiyosa 20 haziran olarak bakın çok teşekkür ederim hadi hayırlısı:bbo:
ayy cnm benim saol
yanımda olsan seni bi öperdim çok sevindim
inş.cnm ağzına sağlık..
opuyorumnanaktan
şimdilik sanal öpücükle idare et cnm:)))
tabloya göre seninki garanti erkek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?