bebek cinsiyet belirleme..

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

güle güle mutluelif hayırlı iftarlar

ececim benim de çok yanıyordu midem kızım da ama öyle böyle değil
şimdi rahatım inşallah böyle devam eder
gerçi bi gebelik öbürünü tutmuyormuş ama

kızımda dvamlı hersabah çıkarıyodum
bunda gece bi tutuyo midem kaynıyo sanki
çok zor ya dr o ilaca izin verdi biraz rahatlatıyor cnm..
biraz sorunlu benim hamilelik anlıcan napalım olsunda hergün hiç kalmadan yaarım valla..

mutluelıf cnm benım banada bakarmısın kız sen bakıyonmu cnm eylul ekım kasım ayları hangısı bana ıyı bı bakarmısın matamatıkkkkkkkk nerdesın bcm gel gayrım elıfcım yazıyombenım16.01.1979 esımınkı 03.08.1974

amınnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnn ınsssssssss
sağol canım iyiyim
doktordan geldim şimdi
hcg sıfırlanmamış daha
sen nasılsın
cnm ıns en yakın zamanda ıyılesırsın cnm

sağol canım iyiyim
doktordan geldim şimdi
hcg sıfırlanmamış daha
sen nasılsın
sevindim cnm iyi olmana.
şimdi geriye bakmak yok çalışmalara dvm inş..

cnm benım hadı gozun aydın ınsssss dr dende duyarsın bu mutlu haberı ınsssssss
ah bi o günleri görsem cnm..

ooooooooo trufcum harıkasın cnm benım
[

Ganmzem tel.den grdım suan nete pcyı acınca hemen bakıcam rapor hazırlıcam sana

mutluelifcim bioritim tablosunamı bakıyosun canım..
kimseler yok galiba...off..ben bu ay bioritimime göre kız.o sebepten pasmı geçsem acaba:)))

gamze bak şimdi ,erkeğe meyilli günlerde var ama ben eşin ve senin için garanti erkek günleri yazıyorum not al:)
7 - 28- 29 -30 eylül
4-5ekim ve 27 kasım
bu kadarcıkmı deme dediim gibi meyilli günler filanda var ama bunlar garanti olanlar...tabloya göre tabi..

mutluelifcim bioritim tablosunamı bakıyosun canım..
kimseler yok galiba...off..ben bu ay bioritimime göre kız.o sebepten pasmı geçsem acaba:)))

walla bu işin doğruluğunu çözmek için aslında herkese geçmişe dönük bakmak lazım mimoza. çok fazla kişiye bakmak lazım doğruluğunu test etmek için ama çok insan geçmişi hatırlamıyo maalesef. sen belki blirsin. hani zamanında takvim işini çözmüş bi arkadaş vardı ya acaba bioritmlemi hesaplıyodu biliomusun...çünkü bildiğim kadarıyla hesaplayıp yanıldılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…