- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.141
mutluelif sen bu ay düşünmüyormusun deneme yapmak
evet mutluelif.bu takvim o takvimsositososito
ama bu takvimden o zaman çok gün alan oldu.parayla alanın bile tutmadı.arkadaşta geçmişe yönelik baktıklarınınki tutuyordu.ama kim yaptıysa süperannelerde olmadı canım.ben eminim bu takvim o takvim
güzel soru:) ben erteleye erteleye menapoza doğru gidiyorum trufçum galiba:)
hiçbir şartta vajinal duş yapmayı düşünmemKizlar bir arkadasim söylediklerini anlatacagim size hastaliginizin 12 gününden itibaren hergün günde 1 defa karbonatli su ile vajinal dus yap ve 15 i 16 ya baglayan gece tekrar vajinal dus yap ve beraberlik olsun dedi bu arada hastaligim 28 gün de bir oluyor tabi hap kullaniyorum hapi birakinca degismezse yanliz 4 gün vajinal dus ilginc geldi bana sizinde bir fikriniz varmi bu konuda
doğaya karşı gelmeye çalışıyoruz ya haddimizi bildiriyo bize işte...ben inanıyorum buna...
arkadaşlar kızım oturtmuyo gece beni pc de yine gitmek zorundayım tel.den takip ediyorum bazen sizi , oradanda yazmak çok zor oluyo...online görüpte ne konuşmuyo bu demeyin :) görüşürüz...
Kizlar bir arkadasim söylediklerini anlatacagim size hastaliginizin 12 gününden itibaren hergün günde 1 defa karbonatli su ile vajinal dus yap ve 15 i 16 ya baglayan gece tekrar vajinal dus yap ve beraberlik olsun dedi bu arada hastaligim 28 gün de bir oluyor tabi hap kullaniyorum hapi birakinca degismezse yanliz 4 gün vajinal dus ilginc geldi bana sizinde bir fikriniz varmi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?