bebek cinsiyet belirleme..

ama o zaman sadece anne adayının gününe göre bakılıyordu.kocanınkide lazımmış baksana.ikiside denk gelirse yine olmazsa bilmem.ama bu sitede var birçok kişi.okuyan olursa zaten anlar.ama benim bildiğim tutmayan çok kişi var.hatta hem o güne hem yumurtlama gününe denk getiren çok oldu ama olmadı..

Kizlar bir arkadasim söylediklerini anlatacagim size hastaliginizin 12 gününden itibaren hergün günde 1 defa karbonatli su ile vajinal dus yap ve 15 i 16 ya baglayan gece tekrar vajinal dus yap ve beraberlik olsun dedi bu arada hastaligim 28 gün de bir oluyor tabi hap kullaniyorum hapi birakinca degismezse yanliz 4 gün vajinal dus ilginc geldi bana sizinde bir fikriniz varmi bu konuda

Oynatmaya az kaldi doktorum nerde erkek cocuk sevdasina cildiracagim kafam karma karisikbilmiyorumkismile

Allahim sen hepimizin gönlündekini kucagina ver Amin..........

hasneka canım boşver sakın yapma.vajinal mantar enfeksiyon olursan onunla uğraşmak daha zor olur.kaş yapayım derken göz çıkarma....sen vucudunu alkalik yapmaya çalış diyetle..o dediğini yapıp kızı olan biliyorum.......

arkadaşlar kızım oturtmuyo gece beni pc de yine gitmek zorundayım tel.den takip ediyorum bazen sizi , oradanda yazmak çok zor oluyo...online görüpte ne konuşmuyo bu demeyin :) görüşürüz...

hapı bırak adetin tam düzene girsin.yumurta takibi ol.başkada bu konuda kimse net birşey yapamaz canım.15i 16ya bağlayan gece çok afaki kalır.28de bir oluyorsan hamiş kalamazsın.kalsanda kızın olur.

Mutluelif-Mimoza tesekkür ederim arkadaslar benim kafam cok karisti ben en iyisi bir kac ay daha erteleyeyim Aralik-Ocak gibi falan neyse hakkimizda hayirlisini versin Rabbim....

güzel soru:) ben erteleye erteleye menapoza doğru gidiyorum trufçum galiba:)

aaa niye erteliyosun ki
kızınla yaş aralığı daha fazla açılmasın
bir ovülasyon kiti al ve denemelere başla ben senin için tekrar
Prof Dr. İbrahim Canan'ın kitabındakileri tekrar yazcam buraya
dinimiz bu konuda ne diyor onları derlemiş toplamış
aslında benim yaptığım şeyler genel olarak ona uygundu
burda bi arkadaşta yazmıştı ama unuttum kimdi

hiçbir şartta vajinal duş yapmayı düşünmem
düşünmedim
bence zararlı yaaa

doğaya karşı gelmeye çalışıyoruz ya haddimizi bildiriyo bize işte...ben inanıyorum buna...

herşeyi oluruna bırakmak lazım değil mi?
tek yapabileceğimiz şey dua

arkadaşlar kızım oturtmuyo gece beni pc de yine gitmek zorundayım tel.den takip ediyorum bazen sizi , oradanda yazmak çok zor oluyo...online görüpte ne konuşmuyo bu demeyin :) görüşürüz...

sen kızınla ilgilen canım

ya bence bu kadar uğraşa ne gerek var diyorum içimden....onu yap bunu yap...eskiden ne yapıyolarmış anlamadım ben bence en önemli dua etmek hayırlısını dilemek gerisi boş geliyo artık bunun üstüne olmayınca hayal kırıklığıda cabası :2:

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız kızımın atesı aksam uzerı 39 u gectı hastanaye gıttık bogaz enfeksıyonu dedı ıgne yabtılar bır surude ıgne verdı neysekı atesı bıraz dustu ve uyudu dunya varmıs rabbım kızıma saglık versın baska bırseyın onemı yok
sızler nasılsınıznasıl gıdıyor bakan kımse banada bakabılırmı
benım 18 agustos regl ılk gun
dogum tarıgım 10 08 1984
eylulde deneme yabıcam
esımın dogum yılı dogru ama ayı dogru ama gun suphelı
10 08 1978 esım

cnm karbonatlı vajınal dus hamıle kalmayı zorlastırıyor dıyorlar ama ben karbonatlı suyu reglım bıttıkten sonra ıcmeye baslıyorum hergun

bu aksam ıkı arkadasımın daha cınsyetını ogrendım ve cok ılgınc durum var bıtanesı adet bıttıgı gun dıgerı bır sonrakı gunu hamıle kalmıs ıkısıde tek ılıskıyle ve cınsıyetlerı erkek :S

arkadaşlar benim eşimle en son birlikteliğim 12 gün önce oldu..regi günüm yarın ve ben erken gebelik testi yaptım tek çizgi..bu ay da olmadı benim..testin içinde ovulasyondan 10 gün sonra hamieliliği belirler yazıyo...heralde hamile olsam çıkardı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…