- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.161
gamze bak şimdi ,erkeğe meyilli günlerde var ama ben eşin ve senin için garanti erkek günleri yazıyorum not al:)
7 - 28- 29 -30 eylül
4-5ekim ve 27 kasım
bu kadarcıkmı deme dediim gibi meyilli günler filanda var ama bunlar garanti olanlar...tabloya göre tabi..
hased bolelerı eger hıc olmasaydı catlar ölurlerdı cnm senın hakında kım ne dusunuyorsa allah kendılerıne versın de enn guzleı valla ya bu mıllete ne oluyokı kız olursa onlarmı bakacak sankım ne kadar cekememezlık var yazık yazık daha moral vereceklerıne ınsana köstek oluyolar bsver cnm sen hıc akma sana drler erkek dıyo ya gerısı tın rabbım ıns kucagına alıpda annenlere gıtmeı nasıp etsın amınnnnnnnnnnnnnnnnnnArkadaşar bu ara fazla gelemiyorumm biraz geçmişe bakıpp çıkıyorumm sıcaklardan dolayıı
bugün annemlerin sokağında olan arkadaşımla birlikteydimmm
bana 10 haftalıkken tahmin yapan bir komşusu var anneminn
ozaman canım tatlı çekiyoo diye ve usg resmine göre banaa kız demiştii seninkiii kesinnn demiştii
neyse doktor erkekk dediğii halde bana,dün arkadaşıma diyormuşkii ben halenn edanın kızı olacağından ümitliyim kesin kız o demişş
çünküü benim burnum büyümüşş
evet görüntüm kız gibii duruyoo kalçadam aldımm kiloo
ama bakarmısınızz banaa doktorlar 4 defaa erkekk dedii
arkadaşımda demiş satenn eda 2 doktordanda erkek duyduuuu
nasıll böyle diyorsun demişş
yok demişş gör bak kız o demiş
yanii anlıyacağınızz kız olursa bir yerlerine kına yakacaklarrr
annemlerinn sokağında kız olursa çok sevinecek insan var satenn
bu bayanında 1 oğlu ve 1 kzıı vardıı 3ncüye hamileykenn bunuda delii gibii erkekk istiyorduuu kız olduu
ve erkekk olsunn diye 4ncüyüü doğurmayıı düşünüyooo
kocasına diyomuşkii eda pip,liyii bulduu biz bulamadık
güzelim geçmiş olsun benim kızında tek hastalığı buıyı aksamlar kızlar nasılsınız kızımın atesı aksam uzerı 39 u gectı hastanaye gıttık bogaz enfeksıyonu dedı ıgne yabtılar bır surude ıgne verdı neysekı atesı bıraz dustu ve uyudu dunya varmıs rabbım kızıma saglık versın baska bırseyın onemı yok
sızler nasılsınıznasıl gıdıyor bakan kımse banada bakabılırmı
benım 18 agustos regl ılk gun
dogum tarıgım 10 08 1984
eylulde deneme yabıcam
esımın dogum yılı dogru ama ayı dogru ama gun suphelı
10 08 1978 esım
Arkadaşar bu ara fazla gelemiyorumm biraz geçmişe bakıpp çıkıyorumm sıcaklardan dolayıı
bugün annemlerin sokağında olan arkadaşımla birlikteydimmm
bana 10 haftalıkken tahmin yapan bir komşusu var anneminn
ozaman canım tatlı çekiyoo diye ve usg resmine göre banaa kız demiştii seninkiii kesinnn demiştii
neyse doktor erkekk dediğii halde bana,dün arkadaşıma diyormuşkii ben halenn edanın kızı olacağından ümitliyim kesin kız o demişş
çünküü benim burnum büyümüşş
evet görüntüm kız gibii duruyoo kalçadam aldımm kiloo
ama bakarmısınızz banaa doktorlar 4 defaa erkekk dedii
arkadaşımda demiş satenn eda 2 doktordanda erkek duyduuuu
nasıll böyle diyorsun demişş
yok demişş gör bak kız o demiş
yanii anlıyacağınızz kız olursa bir yerlerine kına yakacaklarrr
annemlerinn sokağında kız olursa çok sevinecek insan var satenn
bu bayanında 1 oğlu ve 1 kzıı vardıı 3ncüye hamileykenn bunuda delii gibii erkekk istiyorduuu kız olduu
ve erkekk olsunn diye 4ncüyüü doğurmayıı düşünüyooo
kocasına diyomuşkii eda pip,liyii bulduu biz bulamadık
gamze bak şimdi ,erkeğe meyilli günlerde var ama ben eşin ve senin için garanti erkek günleri yazıyorum not al:)
7 - 28- 29 -30 eylül
4-5ekim ve 27 kasım
bu kadarcıkmı deme dediim gibi meyilli günler filanda var ama bunlar garanti olanlar...tabloya göre tabi..
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız kızımın atesı aksam uzerı 39 u gectı hastanaye gıttık bogaz enfeksıyonu dedı ıgne yabtılar bır surude ıgne verdı neysekı atesı bıraz dustu ve uyudu dunya varmıs rabbım kızıma saglık versın baska bırseyın onemı yok
sızler nasılsınıznasıl gıdıyor bakan kımse banada bakabılırmı
benım 18 agustos regl ılk gun
dogum tarıgım 10 08 1984
eylulde deneme yabıcam
esımın dogum yılı dogru ama ayı dogru ama gun suphelı
10 08 1978 esım
nasılsın gamzecim.
ıyıyım cnm cok sukur sen.... yumurtlama zamanına bakıyodum ınt yum gunune cok yakınzamanda ılıskı olursa erkek 2 3 gun once olursa kız yanı catlmasınada gerek yok gıbıme geldı bu yazıları okuyunca anlayacagın artık nasıl yapcaz bılmem:):):):
ne zaman deneme yapacaksın gamze ????
valla cnm bılmıyomkı dr baglı ne zaman gıdersem senn????eylulde gıtmeyı dusunuyorum bakalım
valla ben bayram sonrası yumurtlama günüm
ozaman deneyim diyorum
bilmiyorum(
sen kac gunde bır oluyosun duzenlımı reglın cnm dr gıtmeyecenmı ???
aslında çok düzenliydi 26-27
ama son adetim hamilemiyim diye beklerken 24 günde oldum
sanırım stres yaptım erken oldum
dr olayınıda bilmiyorum gamze inan bende şaşırdım
biliyosun benim amacım hem yumurtlama gününü yakalamak hemde şu sağ olayı idi.
ama boncuk geçen öyle bişey dediki aklımdan hiç çıkmıyor
Ol demeden hiçbirşey olmaz dedi , bunu bende biliyorum tabikide
çok kafama artık takmamaya çalışıyorum
yani bende ne yapacağımı bilmiyorum , dr larda yardımcı olmuyor zaten(
ya cnm heralde bız bu kadar ugrasıyoruz ama rabbım ne derse o olacak fakat tedbırı alıp takdırı allaha bırakmamız var bıde böle dusunmek lazım yoksa rabbım tabıkı ne derse o olur suphe yok cnm
öyle ama
drda bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?