bebek cinsiyet belirleme..

Arkadaşar bu ara fazla gelemiyorumm biraz geçmişe bakıpp çıkıyorumm sıcaklardan dolayıı
bugün annemlerin sokağında olan arkadaşımla birlikteydimmm
bana 10 haftalıkken tahmin yapan bir komşusu var anneminn
ozaman canım tatlı çekiyoo diye ve usg resmine göre banaa kız demiştii seninkiii kesinnn demiştii
neyse doktor erkekk dediğii halde bana,dün arkadaşıma diyormuşkii ben halenn edanın kızı olacağından ümitliyim kesin kız o demişş
çünküü benim burnum büyümüşş
evet görüntüm kız gibii duruyoo kalçadam aldımm kiloo
ama bakarmısınızz banaa doktorlar 4 defaa erkekk dedii
arkadaşımda demiş satenn eda 2 doktordanda erkek duyduuuu
nasıll böyle diyorsun demişş
yok demişş gör bak kız o demiş
yanii anlıyacağınızz kız olursa bir yerlerine kına yakacaklarrr
annemlerinn sokağında kız olursa çok sevinecek insan var satenn
bu bayanında 1 oğlu ve 1 kzıı vardıı 3ncüye hamileykenn bunuda delii gibii erkekk istiyorduuu kız olduu
ve erkekk olsunn diye 4ncüyüü doğurmayıı düşünüyooo
kocasına diyomuşkii eda pip,liyii bulduu biz bulamadık

cnm cok tsk ederım en cok eylulde ıns eylulde tuturabılırım bu gunlerde yumları ıns cnm cok sagol allah razı olsun

hased bolelerı eger hıc olmasaydı catlar ölurlerdı cnm senın hakında kım ne dusunuyorsa allah kendılerıne versın de enn guzleı valla ya bu mıllete ne oluyokı kız olursa onlarmı bakacak sankım ne kadar cekememezlık var yazık yazık daha moral vereceklerıne ınsana köstek oluyolar bsver cnm sen hıc akma sana drler erkek dıyo ya gerısı tın rabbım ıns kucagına alıpda annenlere gıtmeı nasıp etsın amınnnnnnnnnnnnnnnnnn

karabibercim hiç kafana takma canım ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin orda kesin olarak belli olur zaten ama sanırım doktorlarında kesin demiş boşveeeeeer milletin ağzı torba değil ki büzesin moralini bozma sakın

boncukcum Rabbim'in 'OL' demesiyle herşey

kızlar bugün pek giremicem hamilelere bişiy yazmam lazım veteriner ve kuşçular kullanıo bu yöntemi kesın sonuc yazmışlar.ucu sıvrı bı mıknatısı ıpe baglayıp karnınıza bebeğin tam uzerıne sarkıtın daire cizerse kız duz harekette erkek

güzelim geçmiş olsun benim kızında tek hastalığı bu (

ya inanmıyorum insanlara gerçekten ((
sen takma kafana

[
banada bak güzelim yawww bakalım ne çıkacak :)))

cnm cok gecmıs olsun alah sıfa versın ates en korktugum seydır ıgne rahatlasmıstır

Son düzenleme:

ne zaman deneme yapacaksın gamze ????

sen kac gunde bır oluyosun duzenlımı reglın cnm dr gıtmeyecenmı ???

aslında çok düzenliydi 26-27
ama son adetim hamilemiyim diye beklerken 24 günde oldum
sanırım stres yaptım erken oldum

dr olayınıda bilmiyorum gamze inan bende şaşırdım
biliyosun benim amacım hem yumurtlama gününü yakalamak hemde şu sağ olayı idi.
ama boncuk geçen öyle bişey dediki aklımdan hiç çıkmıyor
Ol demeden hiçbirşey olmaz dedi , bunu bende biliyorum tabikide
çok kafama artık takmamaya çalışıyorum

yani bende ne yapacağımı bilmiyorum , dr larda yardımcı olmuyor zaten (

ya cnm heralde bız bu kadar ugrasıyoruz ama rabbım ne derse o olacak fakat tedbırı alıp takdırı allaha bırakmamız var bıde böle dusunmek lazım yoksa rabbım tabıkı ne derse o olur suphe yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…