bebek cinsiyet belirleme..

This study says that pH has a impact in sex selection along with several other theories. He goes on to say that in most humans pH is Highest at time of O: http://humrep.oxfordjournals.org/cgi/content/full/19/6/1250

bakın burdada kadınların en yüksek ph seviyesine doğal yollardan tam yumurtlama gününde çıktıkları söyleniyor....
size sorup duruyorum ya çatlama sonrasımı,yumurtlama günümü, çatlamadan önce mi diye ya....
linkte mevcut.oxford un araştırmasıdır.saygılar...

ben bi de bişeye karar verdim onu da yazıyım tam artık çıkıyım,gelmediniz bi....

tükrükle yapılan yumurtlama mikroskopu sipariş etcem netten.hem kocam da yok ya...he hee he..o görmeden gelir.annem gelcek tabi o da tam bayan rotenmayırdelikafadulden

ya harikasınız yazıları okurken nasıl vakit geçiyor anlamıyorum .kızımı olkua bırakır bırakmaz pc nin başındayız eşim profosör olucan bu gidişle diyor akşam bana olsun sizlerle tanışmaktan çok memnunum günaydınlar bu arada herkeze...

matamatıkcım ellerıne emegıne saglık cnm cok guzel bılgıler cnm ama bız okulluyuz cnm cocukları okula bırakıp gelır gelmez dalıyoz ama sen cıkmıssın cnm ya(( cnm bıde bısey soracam ya bu 10 15 yumurtanın beyazı hepsı vajınaya sıkılıyomı ????

Son düzenleme:

güzel düşüncelerin için saol canım.

iki temizlik yaptım,kahvmi aldım yine geldim..... malum annem gelcek ya....köşe bucak temiziyorum.dinlene dinlene yapıyım artık yarına kadar...

7 kısının ıcınde olmak ıstıyorumm.:)::)):)):) rabbım nolur allahım sen bılıyosun benı

soru kısmını yine okumamışım pardon...
hayır canım.1 tanesinin sarısı ile beyazınıı ayırıyon,ph sini ölçüyon.,vajinaya yerleştiriyosun.15- 20 dk bekleyip ilşkiye giryosun..

soru kısmını yine okumamışım pardon...
hayır canım.1 tanesinin sarısı ile beyazınıı ayırıyon,ph sini ölçüyon.,vajinaya yerleştiriyosun.15- 20 dk bekleyip ilşkiye giryosun..

sadece bır tanesının sarısını ayırıyon beyazını vajınaya hım allahım bende dedım 10 ymurta hepsını nasıl alsın:):):) ok cnm

matematik eline saglık cnm dolapları düzenlemişsin
bende cok düzenliyimdir.dolalar kalıp gibidir.cekmecelerim boştur.fazlalık bişi bırakmam evde.

yine cok süper bilgiler vermişin sagol cnm.eklerim ilk sayfaya
ateş ölctügümüz şeyin adı termometrekaydirigubbakcemile3
senin regli bitmiş hergün not al yum gününe kadar not et o gün buraya toplu yazarsın yorumlarız.
benim reglime 1 hafta var bittikten sonra bende başlıcam.

günaydın sagol cnm:)
madem cok begendin bilgilerii sende katıl aramıza bizde senden yararlanalım
ne zmaan düşünüyorsun hamileligi.kac cocugun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…