- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.181
This study says that pH has a impact in sex selection along with several other theories. He goes on to say that in most humans pH is Highest at time of O: http://humrep.oxfordjournals.org/cgi/content/full/19/6/1250
bakın burdada kadınların en yüksek ph seviyesine doğal yollardan tam yumurtlama gününde çıktıkları söyleniyor....
size sorup duruyorum ya çatlama sonrasımı,yumurtlama günümü, çatlamadan önce mi diye ya....
linkte mevcut.oxford un araştırmasıdır.saygılar...
ben bi de bişeye karar verdim onu da yazıyım tam artık çıkıyım,gelmediniz bi....
tükrükle yapılan yumurtlama mikroskopu sipariş etcem netten.hem kocam da yok ya...he hee he..o görmeden gelir.annem gelcek tabi o da tam bayan rotenmayırdelikafadulden
ya harikasınız yazıları okurken nasıl vakit geçiyor anlamıyorum .kızımı olkua bırakır bırakmaz pc nin başındayız eşim profosör olucan bu gidişle diyor akşam bana olsun sizlerle tanışmaktan çok memnunum günaydınlar bu arada herkeze...
matamatıkcım ellerıne emegıne saglık cnm cok guzel bılgıler cnm ama bız okulluyuz cnm cocukları okula bırakıp gelır gelmez dalıyoz ama sen cıkmıssın cnm ya( (
This study shows when Y sperm are in ewcm that they swim faster and thrive in the environment. It goes on to say that y sperm in ewcm have a "68% of the male offspring births"
http://taylorandfrancis.metapress.c...al,18,48;linkingpublicationresults,1:102430,1
arkadaşlar bakın ne buldum.bizim bu yumurta akını yapmamızın nedenini de daha iyi anlayabilirsiniz:
bu yumurta akı ile aynı ph da ve yapıda olan sıvının içindeki y spermleri ile döllenme sonrasındaki doğumların %68 i erkek olmuştur.
bence müthiş bi sayı..nerdeyse bunu uygulayan her on kişiden 7 si pipiliyi bulmuş..yukarıdaki linktede makalesi var....ayrıntılı okuyabilirsiniz....şakkıdı
matamatıkcım ellerıne emegıne saglık cnm cok guzel bılgıler cnm ama bız okulluyuz cnm cocukları okula bırakıp gelır gelmez dalıyoz ama sen cıkmıssın cnm ya( ( cnm bıde bısey soracam ya bu 10 15 yumurtanın beyazı hepsı vajınaya sıkılıyomı ????
7 kısının ıcınde olmak ıstıyorumm.:)::)):)):) rabbım nolur allahım sen bılıyosun benı
soru kısmını yine okumamışım pardon...
hayır canım.1 tanesinin sarısı ile beyazınıı ayırıyon,ph sini ölçüyon.,vajinaya yerleştiriyosun.15- 20 dk bekleyip ilşkiye giryosun..
sadece bır tanesının sarısını ayırıyon beyazını vajınaya hım allahım bende dedım 10 ymurta hepsını nasıl alsın:):):) ok cnm
günaydın kızlarr nabersinizz
günaydın kızlarr nabersinizz
gunaydın cnm ıyıyız sen gun actı gne dustuk oglusumuzun pesıne :):)):):):):)):
bende iyiyim sagol cnm.kızıma kahvaltı yaptırdım.o cizgi film izliyor bende buraya bakim dedimçok şükür iiyiz sen nasılsın...
gunaydın cnm ıyıyız sen gun actı gne dustuk oglusumuzun pesıne :):)):):):):)):
:)))))))) gamze sen çok şeker bi insansın sanırım...[/sagol cnm karsılıklı
ya harikasınız yazıları okurken nasıl vakit geçiyor anlamıyorum .kızımı olkua bırakır bırakmaz pc nin başındayız eşim profosör olucan bu gidişle diyor akşam bana olsun sizlerle tanışmaktan çok memnunum günaydınlar bu arada herkeze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?