bebek cinsiyet belirleme..

slmmm ben geldimmmmmmm canlar bana yarin cuma vakti dua edin ne olur sabir istiyorum sabirrrrrr Allahimdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((

alla allaaa ben kime yolluyom bunca şeyi yaw
ben sana eceye boncuga aynı gün yolladım diye hatırlıyom
hd qwert trufa yolladım bide
size yoluyom diye başkalarına yoluyom galiba
akşam yollarım yine
yok bcm vallah yolamadın sadece hamıslere yolluyom dıyodunya o yuzden bende ıstememıstım
slmmm ben geldimmmmmmm canlar bana yarin cuma vakti dua edin ne olur sabir istiyorum sabirrrrrr Allahimdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((

cnm allah eyup aleyhısselamın sabrını versın ıns hydr kötu bırsey yok demı

ya ben bu özel mesaj olayındaki 600 sn bekleme olayına sinir oluyorumm
cvp yazmam gerekn cok kişi var ve ben yazamıyom ya. sonradanda unutuyommm pöff

Son düzenleyen: Moderatör:
iyigeceler kızlar oo elara canım hoşgeldin özledim ya valla
nasılsın?ben pazartesi adet oldum bugun 4 gün oldu kan tetstide negatif çıktı zaten buayda olmadı ya adetim bitsin doktora gidicem ama çok kafam karıştı y yumurtlama günü falan yalan oldu yazmışlar bide adet döngüsü uzun olnaların şansı daha düşük yazmışlar e benim 35 günde adet oluyorum benim hiç oğlum olmayacakmı ya ben neyapayım ilaçla adet döngümü 28 düşürsenm ilaç bittikten sonrada öyle devam edermi kızlar?

hoşbuldum sagol harnn.bende özlemişim burayı ve sizleri:)
35 günlük adet döngüsü uzun aslında.hepmi böleydi yoksa son zaanlrdamı böle oldu?
doktora gidip söliyebilirisn adetlerim düzensiz diye.ona göre ilac veriyorlar adet döngün 28 güne düşüyor
benimde döngüm cok düzensiz doktora gitmem lazım.

ya ben ınanmıyom aslında 35 gun olanlarda oglu olmayacagına kızlarhz zekerıyya alayhısselamın hanımı kısırmıs duaa edıyo rabbım kısır kadına oglan nasıp edıo yer gok dua dua edelım bol bol olacak ınssssssssss

Elara canim sen bu konuda ne düsünüyorsun?

Hosgeldin canim iyiki geldin cok özledik seni .......

huu huuuu ben geldimmmmmm

kolay gelsinnn
neresiymiş o bahsettigin yer merak ettim

Rossmann canim netten yaz adresi bulursun tavsiye ederim...

Hayirdir canim Rabbim sana sabirlarin en büyügünü versin senin gibi gönül insani ile ugrasanin bir problemi olmasi lazim zihinsel diyorum..

Kizlar bunu tekrar gündeme getirmek istedim bu konuda kafam cok karisik hadi bu konuda bir fikir birligi yapalim ne dersiniz?

Gamzecigim iyi yolculuklar canim Rabbim kazadan beladan korusun sizi dualarimiz sizinle dualarin bizimle olsun.......

Elara canim sen bu konuda ne düsünüyorsun?

Hosgeldin canim iyiki geldin cok özledik seni .......

sagol cnm h.b
özelden de yazmışın sana cvp yazdım ama maalesef yine 600 sn beklemem gerekiyordu hemen gönderemedim.sonradanda unuttum

mimozanın yazdıgı o+12 yorumu dogru.yum catladıktan sonraki ilk 12 saat vajina alkali oluyor.y ler için cok uygun bi ortam
12-20 saatler arası vajina asidik oluyor buda x ler için uygun ortam

hani deniyorya yum günü tek ilişkiden kızım oldu diye.bence bu faktörden kaynaklı bişi bu.

inşallah gamzeee
naptın bitirdinmi işlerini.valizi hazırladınmı.kac gün kalcanız?orda net varmı

cnm 15 gun kalcaz assagı kayınvaldemlere gelınce net var gırerım ama koyde yok cnm 4 5 gun blelkı koyde kalabılırız fındık varya o yuzden cnm valla valızlar kaldı bı utuyu yaptımya cok sukur gerısı kolay al al yerlestır

cnm ıgneden sonra o zaman 36 saat beklemek nolcak elaracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…