- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.781
qwert canım senin bebeğin varmı
var tatlım ama benimki biraz bebeklikten çıktı
9 yaşında bu sene 4.sınfa gidecek
slmmm ben geldimmmmmmm canlar bana yarin cuma vakti dua edin ne olur sabir istiyorum sabirrrrrr Allahimdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((
ahhhhh elaram ahhhhh ben ene edicem tatile gittim burnumdan geldi yaaaagurbetcim hayırdır cnm bi sıkıntı mı var?
yok bcm vallah yolamadın sadece hamıslere yolluyom dıyodunya o yuzden bende ıstememıstımalla allaaa ben kime yolluyom bunca şeyi yaw
ben sana eceye boncuga aynı gün yolladım diye hatırlıyom
hd qwert trufa yolladım bide
size yoluyom diye başkalarına yoluyom galiba
akşam yollarım yine
slmmm ben geldimmmmmmm canlar bana yarin cuma vakti dua edin ne olur sabir istiyorum sabirrrrrr Allahimdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((
kızlar nerdesin yahu ???
işte hasenkacım o zaman yumurta çatlamış oluyo.ama yumurta çatladıktan 12 saat sonra ortam asidikleşiyor.ve o asidik ortamda kız spermleri hayatta kalırken asidik ortama dayanıksız yler ölüyor.....sayfalarca yazdık ovulasyon +12 olayı yani.bu yolla kız garanti...
huu huuuu ben geldimmmmmm
kolay gelsinnn
neresiymiş o bahsettigin yer merak ettim
Boncuk nasilsin canim bir bizmi kaldik gecmisi okurken seni de gördüm topikte bir selam vereyim dedim canim Elara yok sayfa ilerlemiyor eskiden okumakla yetisemezdim 3 gündür sayfa ilerlemiyor bende okuyamadigim gecmisi okuyayim bari dedim bu arada doktorum bana cift cizgi ayni koyulukta ciktiktan sonraki gün bir cizgi silik cikar dedi iste o silik olan günde yaparsan erkek olur dedi ben öyle deniyecegim
:
Ay ne bileyim canim ya doktor öyle söyledi bu yolla yapan hastalarimin hep erkek bebegi oldu dedi kafam karisti ne yapayim ama canim ya cift cizgiyi gördükten 24-48 saat arasi yumurtluyorsun dedi peki 48 saat sonra yumurtlarsam 2 gün önce yapmis olurum buda kiz olmazmi ay ben kafayi yiycem ya......
Elara canim biliyorum ki bedenen yanimizda olmasanda ruhun bizim yanimizda
Elara canim sen bu konuda ne düsünüyorsun?
Hosgeldin canim iyiki geldin cok özledik seni .......
inşallah gamzeee
naptın bitirdinmi işlerini.valizi hazırladınmı.kac gün kalcanız?orda net varmı
sagol cnm h.b
özelden de yazmışın sana cvp yazdım ama maalesef yine 600 sn beklemem gerekiyordu hemen gönderemedim.sonradanda unuttum
mimozanın yazdıgı o+12 yorumu dogru.yum catladıktan sonraki ilk 12 saat vajina alkali oluyor.y ler için cok uygun bi ortam
12-20 saatler arası vajina asidik oluyor buda x ler için uygun ortam
hani deniyorya yum günü tek ilişkiden kızım oldu diye.bence bu faktörden kaynaklı bişi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?