- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.801
cnm senin cocugun varmıydı başka?
şimdide yapabilriisn bu cetveli.yumurtlama günlerini takip edersin.düzenlimi sen adetlerin
cnm ıgneden sonra o zaman 36 saat beklemek nolcak elaracım
Haskena kullanıcısından alıntı
:
Ay ne bileyim canim ya doktor öyle söyledi bu yolla yapan hastalarimin hep erkek bebegi oldu dedi kafam karisti ne yapayim ama canim ya cift cizgiyi gördükten 24-48 saat arasi yumurtluyorsun dedi peki 48 saat sonra yumurtlarsam 2 gün önce yapmis olurum buda kiz olmazmi ay ben kafayi yiycem ya......
-------------------------------------
bu ovulasyon testiyle alakalı gecmiş sayfalarda cok ayrıntılı acıklamalarım olmuştu.sanırım gözden kacırmışsınızzz
kısaca yazıyım tekrarrr
yumun catlamasını saglayan bi hormon var .adı LH hormonu
bu hormonun yükselmesi yumun yakında catlamasına işarettir
bide bu LH hormonunun bi özelligi var o da aniden yükselmesi ve aniden düşmesidir
yani iki koyu cizgiden 1 gün sonra filan silik cizgi cıkmasının nedeni bu.
şimdi gelelim ovulasyon testine.ovulasyon testinin amacı idrar yoluyla vucuttaki Lh hormonunun seviyesini anlamakk
silik cizgiler lh hormonunun varlıgını gösterir.ama yumu catlatmaya yeterli seviyede degil anlamındadır
iki cizgininde aynı koyulukta cıkması demek lh hormonu seviyesi tavan yapmış yakın da yum catlıcak demek.
hemen ertesi günü tekrar silik cizgi cıkar.bunun anlamıda yum catlamış demekk.
iki koyu cizgiyi gördükten sonra her4 saatte bir testi yapcan silik cizgi cıktıgı an fiki fiki yapcan.silik cizginin cıkması demekk yumun catlaması demek.
iki koyu cizgi demek yumun catlamasına az kaldı demekk
cnm 15 gun kalcaz assagı kayınvaldemlere gelınce net var gırerım ama koyde yok cnm 4 5 gun blelkı koyde kalabılırız fındık varya o yuzden cnm valla valızlar kaldı bı utuyu yaptımya cok sukur gerısı kolay al al yerlestır
Evet canim 4 yasinda bir kizim var son 2 yildir korunmuyordum ve 2 düsügüm var 1 tüp bebek denemem negatif(düsükler haric)endo problemliyim erken menepoz belirtilerim var var oglu var bakalim artik normal yoldan deneyeyim diyorum su an dkhapi kullandigim icin adetlerim düzenli 28 günde bir son sat 05 agus. beklenen 02 eylül zaten zor hamile kaliyorum buda yetmez gibi kafam cok karisik yani streste üstüne geliyor belki bu son sansimdir diye erkek cocuk istiyorum menepoza girersem sansim sifir bari iki caninda sevgisini tadayim istiyorum Rabbimin izni ile Rabbim herkesin gönlündekini kucagina versin icinde benimkinide
geldim kızlar benim kociş
maç seyretti bilg.dan o yüzden giremedim:))
Kim ne derse desin canim sen süper ötesi birseysin kac gündür bunun mantigini anlamaya calisiyordum gecmise bakmak aklima gelmemisti 4 saate bir testi yapmam gerektigini bilmiyordum ya kacirirsam 12 yi diye düsünüyordum cok tesekkür ederim canim bunlari bilmem iyi oldu birde endoyu halledersem insallah olacak .......
cnm bizi oralarda unutma sakın
nerde net bulursan gir..
bak benim gitcem otelde varmış..
yani benden kurtulamıcaksınız:))))))lmaz:
fiona kac msj geldi sana bi sayarmısın??
ayy cıldırcciiimmmm bu 600 sn ye yeeeÇok üzgünüm çoook
kız ne yolluyonuz özelden bende isterem.......
kızlar bide şunu söleyimm.daha öncedende bahsedilmiştii
düşük,kürtaj olan arkadaşlarr hamile kalmadan en az 2-3 ay öncesinden eşleriniz kızılaya kan versin.
hani bu kan yenileme olayı var ya belki faydalı olur diye düşünüyorumm
bi arkadaşım var ilk cocuguna hamileyken rus takvimine yani kan tazeleme olayına baktım kız cıktıı
cinsiyeti ögrendiler bebek kızdı tuttu yanii
neyse aradan bi kac yıl gecti yine hamile kaldıı baktım yine kızz görünüyorr.ama oglu olduu kadınınn
aklıma geldi sordum eşin sen hamile kalmadan kan filan verdimi diye.ve eşinde bi rahatsızlık varmış o nedenle belli rutinlerde kan veriyormuş.
yani bilmiyorum belki alakası olabilir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?