bebek cinsiyet belirleme..

cnm senin cocugun varmıydı başka?
şimdide yapabilriisn bu cetveli.yumurtlama günlerini takip edersin.düzenlimi sen adetlerin

Evet canim 4 yasinda bir kizim var son 2 yildir korunmuyordum ve 2 düsügüm var 1 tüp bebek denemem negatif(düsükler haric)endo problemliyim erken menepoz belirtilerim var var oglu var bakalim artik normal yoldan deneyeyim diyorum su an dkhapi kullandigim icin adetlerim düzenli 28 günde bir son sat 05 agus. beklenen 02 eylül zaten zor hamile kaliyorum buda yetmez gibi kafam cok karisik yani streste üstüne geliyor belki bu son sansimdir diye erkek cocuk istiyorum menepoza girersem sansim sifir bari iki caninda sevgisini tadayim istiyorum Rabbimin izni ile Rabbim herkesin gönlündekini kucagina versin icinde benimkinide

Haskena kullanıcısından alıntı
:

Ay ne bileyim canim ya doktor öyle söyledi bu yolla yapan hastalarimin hep erkek bebegi oldu dedi kafam karisti ne yapayim ama canim ya cift cizgiyi gördükten 24-48 saat arasi yumurtluyorsun dedi peki 48 saat sonra yumurtlarsam 2 gün önce yapmis olurum buda kiz olmazmi ay ben kafayi yiycem ya......

-------------------------------------

bu ovulasyon testiyle alakalı gecmiş sayfalarda cok ayrıntılı acıklamalarım olmuştu.sanırım gözden kacırmışsınızzz
kısaca yazıyım tekrarrr

yumun catlamasını saglayan bi hormon var .adı LH hormonu
bu hormonun yükselmesi yumun yakında catlamasına işarettir
bide bu LH hormonunun bi özelligi var o da aniden yükselmesi ve aniden düşmesidir
yani iki koyu cizgiden 1 gün sonra filan silik cizgi cıkmasının nedeni bu.

şimdi gelelim ovulasyon testine.ovulasyon testinin amacı idrar yoluyla vucuttaki Lh hormonunun seviyesini anlamakk

silik cizgiler lh hormonunun varlıgını gösterir.ama yumu catlatmaya yeterli seviyede degil anlamındadır

iki cizgininde aynı koyulukta cıkması demek lh hormonu seviyesi tavan yapmış yakın da yum catlıcak demek.

hemen ertesi günü tekrar silik cizgi cıkar.bunun anlamıda yum catlamış demekk.

iki koyu cizgiyi gördükten sonra her4 saatte bir testi yapcan silik cizgi cıktıgı an fiki fiki yapcan.silik cizginin cıkması demekk yumun catlaması demek.
iki koyu cizgi demek yumun catlamasına az kaldı demekk

cnm ıgneden sonra o zaman 36 saat beklemek nolcak elaracım

gamzecim igne olayı farklı.catlatma ignesinden 36 saat sonra yum catlar deniliyor
buna ilk 12 saati eklersen 48 saat yapar
yani igne olduktan sonra 36-48 saatler arası ilişki uygunn

benim tavsiyem 38-42.saatler arası.aslında bu saatleri sınırlamakta yalnış.kişiye göre degişir ebnce
kendimizi dinleyip yumun catladıgını anlamaya calışmalıyız.

Kim ne derse desin canim sen süper ötesi birseysin kac gündür bunun mantigini anlamaya calisiyordum gecmise bakmak aklima gelmemisti 4 saate bir testi yapmam gerektigini bilmiyordum ya kacirirsam 12 yi diye düsünüyordum cok tesekkür ederim canim bunlari bilmem iyi oldu birde endoyu halledersem insallah olacak .......

cnm bizi oralarda unutma sakın
nerde net bulursan gir..
bak benim gitcem otelde varmış..
yani benden kurtulamıcaksınız:))))))lmaz:

hımm anladım cnm.Allah yardımcın olsun.düşüklerin içinde cok gecmiş olsun.inşallah bidaha yaşamazsınnn

şuan dogum kontrol hapı kullanıyorsan nasıl hamile kalcan cnm?
sana tavsiyem cok stres yapma, sakin ol.illaa erkek cocuk için şu saatte olmalı diye düşünme bence
cünkü senin olayın cok farklı.normal şartlarda hamile kalman zormuş bide hamile kalacagın günleri kısıtlama.
herşey duayla. sen hamile kalmak için ugraşş erkek cocuk fikri ikinci planda kalsın cnm.

yum takibi filan yaptırsan olmazmı.hamile kalman daha kolay olur .erkek cocuk içinde ideal

kızlar bide şunu söleyimm.daha öncedende bahsedilmiştii
düşük,kürtaj olan arkadaşlarr hamile kalmadan en az 2-3 ay öncesinden eşleriniz kızılaya kan versin.
hani bu kan yenileme olayı var ya belki faydalı olur diye düşünüyorumm

bi arkadaşım var ilk cocuguna hamileyken rus takvimine yani kan tazeleme olayına baktım kız cıktıı
cinsiyeti ögrendiler bebek kızdı tuttu yanii

neyse aradan bi kac yıl gecti yine hamile kaldıı baktım yine kızz görünüyorr.ama oglu olduu kadınınn
aklıma geldi sordum eşin sen hamile kalmadan kan filan verdimi diye.ve eşinde bi rahatsızlık varmış o nedenle belli rutinlerde kan veriyormuş.
yani bilmiyorum belki alakası olabilir diye düşündüm

geldim kızlar benim kociş
maç seyretti bilg.dan o yüzden giremedim:))

hoşgeldinn cnmm
benim kocişte kanepedee uyuyorrr herzamanki gibii

:asigim:
endoyu nedemek anlamadım ?

cnm bizi oralarda unutma sakın
nerde net bulursan gir..
bak benim gitcem otelde varmış..
yani benden kurtulamıcaksınız:))))))lmaz:

senin gidecegin otelde net olmasa ayıp olur zaten.cok güzel biyer ve lüksss
ne kadar fiyatı?indirime girmiştir artık

olabilir bak elaracım ben kürtaj oldum kızıma hamiş kaldım.ve kürtajdan sonra kızı olan çok duydum.hatta bi forumda kadının biri başlık atmıştı.kürtajdan sonra bebeğinizin cinsiyeti ne diye......
ama doğumdan hemen sonra hamiş kalnlar oluyo diycek kızlar belki o arada erkek tazeleniyodur..yani ben bu rus takvimine başlarda çok inanmıştım ne yalan söliyim...

bende cok inanıyorumm ona.ama bende tutmadı:)
cevremde ki düşük yada kürtaj yapan kadınların hepsinin kızı oldu.düşükten sonra 1 tane oglan doguran görmedim benn
cok örnegi var.bu kadar tesadüf olabilirmi

fhna canım bana d.tarihini ve hamiş kaldığın tarihi yaz canım.bio ritmine bi bakıyım...
fhnanın olayı ilk değil elaracım.gerçekten bak bu kaçıncı oldu.yum takibi yapılan ve 14.günden sonra 15 16 17.gün yum çatlıyıp oğlu olan görmedim.varsa yazsında bende rahatlıyım.ama ben rastlamadım...klomen kullananların geneli 14.güne yumurtaları çatlıyo..kullanmayıp sadece takip olan ve iğne bile olmayan iki kişi biliyorum.dr çatladı çatlıycak dedikten sonra oldu ilişkileri.ikisininde kızı oldu....

ya ben üç şeye dikkat edicem biri bio ritim biri yumurtlamaya en yakın zaman diğeride alkali olmak...bunları ayarladıktan sonra klomen ve iğne takibi yapan druma gidip deneme yapıcam..olursa olur napalım allahın taktiri.....

benimde bir kürtaj ve bir düşüğüm var ama ikisindede öyle aman aman kan kaybım olmadı.Normal adet görür gibi oldu yani hani bazı aylar biraz daha yoğun olurya aynen öyle.Peki ben eylülde başlıcam çalışmalara ya şimdi ramazandada kan verilmez.Zaten zayıfladım deyip duruyo ne yapcam ya

evet ya benim adamda kan verdikten sonra bayılıyo kan tutuyo adamı.en son vermişti iki buçuk sene önce.ben kıza hamileydim...ramazandan sonra git ver desem nerden çıktı der...eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…