bebek cinsiyet belirleme..

maşallahh iremeee.darısı benim kızıma olsun inş.

evt cnm bu erkek olursa inş.
ireme kız kardeş yapmayı çok istiyorum:))

sende benim gibi düşünüyorsun
2 kız 1 erkek cok ideal :)

esra senin başka cocugun varmı?
erkek bebek içinmi yum zamanı tek ilişki uyguladın???

ilk cocugum olacak canim. yumurtlama zamanini onun icin uygulamadim. hamile kalmak icin. Gelismelerden haberdar ederim seni.

iki tane ultrason resimleri var elimde birtanesi sadece kese o sagimda.

digerinde bebek net goruluyor oda kesenin tamamen solunda. istersen resmi gondereyim.

kızlar hadı hepınızı öpuyom hakkınızı helal edın a.e.o.tefrıcıyede cekersenız duada benı unutmayınnnnnnnn)))::):)): hayırlı sahurlar hepınuze cıkıyoruz sımdı

güle güle git gel gamzecim

gurbet ablam dua için ALlah razı olun ne kadar güzel okumuşsun

günaydın kızlar
geçmişi ancak okudum
şimdi biraz evi topluycam

Merhaba herkese.

bebegin kesesinden bahsetmiyorum cnm
7-8 haftalık usg resmine bakarsan kesenin içinde bebek var.bebegin saga mı solamı yakın ordugunu sormak istedim
Elara ben simdi benim kizin usg resmine baktim 6,5 haftalik ve elime alip baktigimda bebek kesenin en saginda, yani solda oluyor demi? Ve cok iyi hatirliyorum internetten bakmistim yumurtlama günlerime 2 kere birliktelik olmustu.

Saol canim
hayir kullanmadim. ama o gun beyaz uzun akinti geldi o gunu aksami tek iliskiyle hamile kaldim

Hayirli olsun bebegin canim Allah saglikla kavusmayi nasip etsin.

güle güle git gel gamzecim

gurbet ablam dua için ALlah razı olun ne kadar güzel okumuşsun

günaydın kızlar
geçmişi ancak okudum
şimdi biraz evi topluycam
Kolay gelsin canim.

hoşbulduk canım kızım 19 aylık ismi pınarnaz
Allah bagıslasın cnm

elara sakın aldanma okadar para nıye verıosun ben 5 lıraya aldım ısımıde gordu yanı cıs yapcak degmez o paraya baska ıhtıyaclarını al derım ben sen bılırsın yınede tatlım

Cnm Allah tamamına erdırsın ıns

gunaydın kızlar

boncukk bende sen gibi düşünüyordum cnm.kızım 1 yaşına girdiginde 5 liralık lazımlık aldım ama ona oturmuyor maalesef.
dedigim gibi kaakasını wcde kalebodura yapıyor.
çiş için mecburen eglenceli bişi almam gerekiyorduu.parası sorun degil yeterkii işimizi görsünn.

bu lazımlıgın üstü cıkıp klozet aparatı oalarkta kullanılıyor sonradann.o da hoşuma gitti acıkcası.resimde göstermişler dikkat ettin mi bilmiyorum.

sen yatak için alezmi kullandın yoksa muşambamı?

bu aradaa sipariş ettim bile bocuk:) kredi kartında birikmiş puanparalar vardı onlarla bedavaya geldi diyebilirim.yanında bi kac bişi daha aldımmm iyi olduuu
merakla bekliyorum gelmesini.gelsede biran önce başlasakkkboshayallersmile

elaracım cnm hayırlı ugurlu olsun
evet dıkkat ettım bende klozet ıcın ayrı baslık kullanıyorum cnm
yataga ben musamba serdım nalburdan almıstım 5 metre komple yatagı kaplayıp uzerıne ıkı carsaf serıyordum malum kızım bızle yattıgı ıcın bızım ıcın daha zordu

cnm bende o yuzden musamba aldım cunku ela bı yattımı yatagı dort doner nereye ısıyecegını bılemedıqımden musamba aldım eger kızın sabıt yatmıyorsa senınde musamba tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…